Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Anielkha píše:steka píše:to snad ale na zadnem kocarku (aspon z me zkusenosti, mam dva a u obou plandaji, treba ma nekdo lepsi zkusenoststepanka025 píše:No fakt supr a taky schová tu plandající boudu,že?
K barve sand pěkně ladí tahle taštička na drobnosti. Šedá na tašce a na kočárku je shodná.
Tu tedapáni konstruktéři moc nevychytali,co?
)
Na všech nééé,kamoška má starou nunu a na té to krásně drží.
Ta bouda je kratší a drží jí suprově ten sucháč.
Zákonitě delší na 2011 musí být,protože má delší ten leh.
No a právě vše má něco,to je na 2010 lépe vymyšleno.
My teda v kočíku ještě vůbec nespali a obávám se ,že ani spát nebudeme,tak to jsem nemusela čekat na 2011.A co no ,jsem ráda,že jí mám. ![]()
steka píše:Na všech nééé,kamoška má starou nunu a na té to krásně drží.
My teda v kočíku ještě vůbec nespali a obávám se ,že ani spát nebudeme,tak to jsem nemusela čekat na 2011.A co no ,jsem ráda,že jí mám.
no jo, ale proste to neni lip vymysleno, to je proste tim, ze je do lehu… (mela jsem napsat, ze je to u vsech kocarku do lehu, ale treba mne nekdo opravi)
Anielkha píše:steka píše:Na všech nééé,kamoška má starou nunu a na té to krásně drží.no jo, ale proste to neni lip vymysleno, to je proste tim, ze je do lehu… (mela jsem napsat, ze je to u vsech kocarku do lehu, ale treba mne nekdo opravi)
My teda v kočíku ještě vůbec nespali a obávám se ,že ani spát nebudeme,tak to jsem nemusela čekat na 2011.A co no ,jsem ráda,že jí mám.
Jj,je to tak jak píšeš,ale jsme rádi,že jí máme,nééééé ![]()
stepanka025 píše:
K barve sand pěkně ladí tahle taštička na drobnosti. Šedá na tašce a na kočárku je shodná.
Tu boudu plachtu tam mas dobre zandanou,to ja to
mam vzdycky takovy kostrbaty ![]()
Nejak mi to nejde rovne prehnout :mreen:
S tou plachtou problém nemám, mám ji na tom sucháči a na každý straně zacvaklou tím patentkem, co tam je a drží.
holky, tak si tam našijste třeba patentky, nebo naražte druky.
Na staré to bylo super. ![]()
holky kdyby jste chtěli některá pláštěnku na nunu tak jsem ji hodila do bazárku
mám 2 ![]()
jo jo myslím, že sháněla rybka bezvody. Holky potřebujun vyprat nunu. Máte s tim někdo zkušenost??? Nejradši kdybych to mohla celý svléknout a dát do pračky???
Holky nechce se mi cist cela diskuze..nepise se tu nahodou neco oo tom jestli se na NUNU nedela nejake univerzalni madlo?diky moc.....dneska jsem si NUNU dovezla domu a nadhera
![]()
mmiška píše:
Holky nechce se mi cist cela diskuze..nepise se tu nahodou neco oo tom jestli se na NUNU nedela nejake univerzalni madlo?diky moc.....dneska jsem si NUNU dovezla domu a nadhera![]()
Myslis ze ne?zatim je to nezvyk
ale je fakt ze jsme dnes vyjeli poprve.
Já jsem si objednala takový to molitanový univerzální z MMB, docela ho používáme. Je to připevněný sucháčema, takže to není pevná zábrana, ale mně se to tam docela líbí a malej se madla rád drží. Poutám jen těma dolníma pásama.
Taky jsem pořídila ten univak od Emitexu a moc se mi tam líbí, hlavně se do něj vejde spousta, měla jsem s místem v Nuně trochu potíž
![]()
Jsem s ní spokojená , akorát jsem si teď všimla, že se mi trochu olupuje rukojeť ![]()
Ja mam problem, jak ji porad taham autem, tak mam to madlo (celou rukojet) poskrabanou
mne to dost vadi (ne funkcne, ale vzdycky po tom prejedu rukou a nemam to rada) ![]()
skoda…
No,taky se mi to vojelo nejak moc rychle a hlavne
je to videt,coz mi vadi ![]()
Holt se to pouziva, no ![]()
holky tak jsme se byli ptát v ostravě v mimistylu a prý žlutá nuna bude tak za 14dní, ale prý jsou na ni šílené objednávky.že kočárky přijedou a hned se po nich zapráší takže hrůza. ![]()