Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
neloš píše:
Budu prodávat nunu tak pokud budete některá chtít včetně pláštěnky barva sand. Zítra kupuji nový sporťák krásně skladný do autobusu,tak nuna by nakonec ležela ladem, ale jinak je to super kočár.
Neloš,to jsi moc dlouho Nunu neměla nééé?
Proč jí prodáváš?
Já se nakonec rozhodla a už jezdíme v nuně.
No spíš, byli jsme dvakrát a malému se líbí. ![]()
Ale my fakt víc na kole a pěšky.
Tak nevím,zda budete taky využitá,zda to fakt nebyl jen rozmar. ![]()
Ale musím říct,že je fakt skvělá.
Tak možná poslouží na dovo a uvidí se. ![]()
neloš píše:Neloš,a jaký sporťák jsi vybrala. Zajímá mě kvůli té skladnosti.
Budu prodávat nunu tak pokud budete některá chtít včetně pláštěnky barva sand. Zítra kupuji nový sporťák krásně skladný do autobusu,tak nuna by nakonec ležela ladem, ale jinak je to super kočár.
koupila jsem city mini je to kočárek mezi sportákem a golfáčkem je suprový na složení na cesty a má dost místa malej tam zapadl je opravdu bezva. Tím nechci říct že je nuna špatná naopak je fajn, ale s tím novým se jezdí opravdu dobře a nechci aby 4000 kč stálo jen tak v rohu. Jinak nunu doporučím kdo chce golfáč není asi lepšího kočárku ![]()
steka píše:neloš píše:Neloš,to jsi moc dlouho Nunu neměla nééé?
Proč jí prodáváš?
Já se nakonec rozhodla a už jezdíme v nuně.
No spíš, byli jsme dvakrát a malému se líbí.
Ale my fakt víc na kole a pěšky.
Tak nevím,zda budete taky využitá,zda to fakt nebyl jen rozmar.
Ale musím říct,že je fakt skvělá.![]()
Tak možná poslouží na dovo a uvidí se.
Ahoj, chtěla jsem se poradit, máme kočárek Teutonia Spirit S3, který je úplně nejvíc, ale chceme v létě vyrazit někam na dovču a nechce se nám tahat takhle velký sporťáček, protože bysme kvůli tomu museli asi 2 autama
Tak mě napadlo koupit golfky a moc se mi líbí Nuna. Malé bude v té době 7 měsíců, myslíte, že ta nová polohovací bude vhodná? A má polohovací i nožičky? Díky moc za rady.
Pro 7-mi měsíční mímo bych ho nepořizovala, nožičky se nedají polohovat.
Neloš : kočárek je moc krásný, můžeš mi změřit výšku rukojeti???? Zjímalo by mně jestli je stejná jako u NUny nebo menší..
Díky ![]()
neloš píše:
koupila jsem city mini je to kočárek mezi sportákem a golfáčkem je suprový na složení na cesty a má dost místa malej tam zapadl je opravdu bezva. Tím nechci říct že je nuna špatná naopak je fajn, ale s tím novým se jezdí opravdu dobře a nechci aby 4000 kč stálo jen tak v rohu. Jinak nunu doporučím kdo chce golfáč není asi lepšího kočárku
celkově je větší o dost je to sporťák, ale bezva se s ním jezdí můžu doporučit od srpna bude verze 4 kola ale jen barva černá. Skládání jednou rukou prostě super a přes zimu můžeš jezdit o 106 ![]()
Změř mi, prosím ještě tu výšku rukojeti. Když to porovnáš s Nunou myslím složení kočárku. je to stejné na rozměry nebo nový je větší??? Jo a taky má polohovaní nožiček??? Mám hodně dotazu Viď????díky
neloš píše:
celkově je větší o dost je to sporťák, ale bezva se s ním jezdí můžu doporučit od srpna bude verze 4 kola ale jen barva černá. Skládání jednou rukou prostě super a přes zimu můžeš jezdit o 106
Ahoj,tak fusak uz mam doma ![]()
Jen ta plastena se siti bude az v cervenci ![]()
Budu mit teda dve,ale az v tom cervenci,kamoska chce,
ale kdyby sehnala jinde driv,nabidnu ji tady ![]()
holky pořád čekám na tu žlutou nunu a pořád projíždím net a dívám se ještě po různých golfáčích a padl mi celkem do oka silver cross halo. připadá mi že se stylem podobá nuně.má i polohovatelné nožičky co na něj říkáte?
neli23 píše:
holky pořád čekám na tu žlutou nunu a pořád projíždím net a dívám se ještě po různých golfáčích a padl mi celkem do oka silver cross halo. připadá mi že se stylem podobá nuně.má i polohovatelné nožičky co na něj říkáte?
Koukala jsem na něj i na You,jo jsou supr.Ale drahší než nuna.
Já se taky asi 3 měsíce rozhodovala zda nunu jo,či né.
A nakonec je doma.Jsem nadšená já,i malý.
Musíš se rozhodnout sama.
My polohovaní nožek už nevyužijeme,nevím jak to máš ty
![]()
no mě to polohování u nuny celkem vadilo že to nemá ale prostě se mi jiný kočárek nelíbil tak jsem byla rozhodnuta pro nunu jenže kdo ví kdy ta žlutá nuna bude.tak se koukám na net a zalíbil se mi i tenhle,chtěla bych ho vidět na živo ale nevím kde v okolí ostravy by byl k vidění?? ![]()
Holky nezlobte se že se do toho vměšuji, ale byla jsem včera v zoo a jezdili tam s nunami. Myslim si, ža je to kočárek spíš pro menší děti. Je dost malej. Je pěkná, ale to je všechno.Malinká bouda a místo na sezení také prťavý. Ale je to můj názor.
NELI23 ten silver je úžesnej a má i moc pěknou boudu, je mnohem větší než u nuny a určitě bude prckovi krásně stínit. A to polohování nožiček,paráda. Radši bych ty peníze vrazila do dražšího.
![]()
Sušinka píše:
Holky nezlobte se že se do toho vměšuji, ale byla jsem včera v zoo a jezdili tam s nunami. Myslim si, ža je to kočárek spíš pro menší děti. Je dost malej. Je pěkná, ale to je všechno.Malinká bouda a místo na sezení také prťavý. Ale je to můj názor.
NELI23 ten silver je úžesnej a má i moc pěknou boudu, je mnohem větší než u nuny a určitě bude prckovi krásně stínit. A to polohování nožiček,paráda. Radši bych ty peníze vrazila do dražšího.![]()
![]()
No vidíš, řešíš boudu a tu já nepoužívám vůbec. Pořád je stažená v zadu.