Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Denca29, taky mám UR, malýmu je 19 měsíců, bydlíme na vesnici, kde na pískoviště jdeme skoro kilák po silnici bez chodníku, tak doufám kvůli jeho bezpečnosti, že bude sedět v kočáru co nejdýl. S Nunou jezdíme jenom tak na nákup nebo když jedu do města vlakem. Tady jsou hrozný povrchy, na chodníkách se skoro nedá chodit, to je na mutsynu akorát, ale Nunu si ničit nechci. Vůbec si neumím představit, kdy sporťák odložíme, ale jelikož bych ráda ještě jedno mimi, tak pak bude sloužit dál.
Ahojky holky,
moc se mi libi tento kocarek jen jsem se chtela zeptat nedrnca moc nekdo mi rikal, ze u techto malejch kolecek je to bezne. A jeste da se s nim jezdit vsude nevadi malej koleckam najezd na patnik z prechodu? Diky za kazdou odpoved Janca ![]()
od kdy už bude v prodeji ta žlutá a černá? to čekání je nekonečné
![]()
neli23 píše:
od kdy už bude v prodeji ta žlutá a černá? to čekání je nekonečné![]()
Ahoj snad v cervnu by meli bejt v prodeji pokud to opet dodavatel nezmneni ![]()
Zelvicka20 píše:
Ahojky holky,
moc se mi libi tento kocarek jen jsem se chtela zeptat nedrnca moc nekdo mi rikal, ze u techto malejch kolecek je to bezne. A jeste da se s nim jezdit vsude nevadi malej koleckam najezd na patnik z prechodu? Diky za kazdou odpoved Janca
Malý kolečka všechny drncaj na nerovnym povrchu-kostky, zámkovka a pod. Ale ve srovnání s jinýma golfkama se Nuna ovládá snáž. Na běžný obrubník se dá najet v pohodě.
Holky já byla minulý týden v obchodě a tu černou už tam měli (bylo to v sam baby Ostrava) mě se teda líbila moc, ale zase jsem nechtěla aby se malá v tom v létě pařila, pač nuny budem využívat hlavně v létě. Tak jsem vzala tu sand
zuzkaaaaa píše:
Holky já byla minulý týden v obchodě a tu černou už tam měli (bylo to v sam baby Ostrava) mě se teda líbila moc, ale zase jsem nechtěla aby se malá v tom v létě pařila, pač nuny budem využívat hlavně v létě. Tak jsem vzala tu sand
Tak mi ted napsali z babyparku, ze dodavatel jim Nunu nedodal, ze budou az v cervnu… to mam fakt radost, tj kdyz se clovek spolehne na „osvedceny“ obchod.
A to na nej cekam, pze na nej chci davat autosedacku, fakt radost ![]()
Hlavne, ze tam mam objednavku uz tri nedele, kdybych porad neotravovala, tak mi to snad ani nereknou. ![]()
Anielkha píše:
Tak mi ted napsali z babyparku, ze dodavatel jim Nunu nedodal, ze budou az v cervnu… to mam fakt radost, tj kdyz se clovek spolehne na „osvedceny“ obchod.A to na nej cekam, pze na nej chci davat autosedacku, fakt radost
Hlavne, ze tam mam objednavku uz tri nedele, kdybych porad neotravovala, tak mi to snad ani nereknou.
denca29 píše:
Napiš si o ní do delfínku a máš jí druhý den doma.Anielkha píše:
Tak mi ted napsali z babyparku, ze dodavatel jim Nunu nedodal, ze budou az v cervnu… to mam fakt radost, tj kdyz se clovek spolehne na „osvedceny“ obchod.A to na nej cekam, pze na nej chci davat autosedacku, fakt radost
Hlavne, ze tam mam objednavku uz tri nedele, kdybych porad neotravovala, tak mi to snad ani nereknou.
tak jsem to udelala… doufam, ze dojde ![]()
chaala píše:
Zuzkaaaaa, to spíš byla ta barva lékořice. Je taky hodně do tmava.zuzkaaaaa píše:
Tož poznám lékoři neeee
tohle byla fakt ta černá
holky já jak vás tu čtu, tak jsem ráda, že mi Nuna stojí v chodbě.
Snad se nakonec všechny dočkáte. ![]()
Ahoj všichni, tak nám nuna dorazila včera, hned jsmeji vyzkoušeli a je naprosto bezkonkurenční.Lehoučká, snadno ovladatelná, jsem z ní naprosto nadšená.Přijde mi tichá, jak už tu někdo psal, tak drkotá akorát na kostkách, to malá na motorce dělá větší rámus
oproti ostatním golfkám je fakt tichá.
Jediný co jsemnaní našla je to, že nejde vytáhnout po schodech nahoru po kolečkách, protože se automaticky sám zabrzdí, tak nezbývalo než ji čapnout a vynést. Jinak je super. ![]()
Já též objednávala Nunu Sand v Delfínkovi a opravdu přišla druhý den. Akorát holt na ty doplňky si budu muset počkat do června ![]()
No uz mi napsali, ze ji zitra posilaji, ach jo, ze ja ji tam neobjednala rovnou. ![]()