Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
17.4.11 11:45
Fisveta píše:
Bébka píše:
Myslíte, že bude pláštěnka jiná? V čem?
No to nevim :-) ..ale napriklad kovova ocka by mohly byt sirsi,aby se to nemuselo tak blbe protahovat.Kazdopadne,ta pani v obchode tvrdila,ze bude jina :nevim: .Jinak vypada moc pekne.

Co jsem tu napsala za blbost,pry kovova ocka sirsi,myslela jsem uchyty uzsi :mrgreen: .Ale jo,jde to nasadit,chce to fakt cvik.Tak uz to nebudu resit :-D .A diky za rady :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
17.4.11 11:46
Petulinda píše:
KvetaAdelka píše:
Petulinda píše:
já také ne, pze pláštěnku ještě nemám :cert: :cert:
Ja ji take nemam :pocitac: :cert: :cert: A za set se mi nechce davat 700kc protoze sit nepotrebuji a samotnou plastenku jsem nikde nenasla :cry: :zed:
a když sis objednávala u Ondálka, všimla sis, že spolu s objednáním kočárku máš set jen za Kč 299,–?? :think:
já jsem to tak objednala, pláštěnku sice nemám, ale paní mi řekla, že by měla dorazit začátkem května, tak doufám, že jí dostanu i s moskyt. jen za těch 299,– :nevim: Těch pár dní ještě vydržím

A hojky rikala mi po telefonu že až v červnu pri :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
17.4.11 12:21

to je divný, mně fakt řekla začátkem května :nevim: :nevim: že by každýmu něco jinýho?? :cert: :cert:

no každopádně se mi ozve, až přijdou, tak udivíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
17.4.11 21:55
Petulinda píše:
to je divný, mně fakt řekla začátkem května :nevim: :nevim: že by každýmu něco jinýho?? :cert: :cert:no každopádně se mi ozve, až přijdou, tak udivíme :palec:

Ahoj ,Tak dej vedet az se ti ozvou,kdybych ji do te doby nesehnala tak bych si tam proni sjela predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.4.11 22:42

Mě s pláštěnkou :mrgreen: napsaly,že první várka bude v květnu,ale stoprocentně nevyjde na všechny objednávky a zbytek bude v červu. A přednostně pošlou těm co mají zaplaceno… Tak uvidíme.. Pokud někdo scháníte slunečník na nunu,tak sme vyzkoušely od Eisbarchen a perfektně sedí a zakryje celý kočárek a hlavně nestojí tolik jako originál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
18.4.11 08:20

Bébka promiň, já už v tom mám binec, moc holek tady fialovou nemá a já to stejně popletla :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.4.11 09:19
denvoj píše:
Bébka promiň, já už v tom mám binec, moc holek tady fialovou nemá a já to stejně popletla :mrgreen: :oops:

To vůůůbec neva :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
18.4.11 10:48

Holky už se prodává i černá a žlutá nuna??

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.4.11 12:19

Neli,neprodává, už jsem tu psala vyjádření z eshopu, budou až v červnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
18.4.11 13:10
majkakoc píše:
Neli,neprodává, už jsem tu psala vyjádření z eshopu, budou až v červnu :-(

tak už jsem to našla, že jsi to psala.tak to mě štve, právě čekám na tu žlutou nunu, no tak budu muset asi počkat do června. :-( nejradši bych ji měla už doma.

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.4.11 13:53

No to mi povídej, mám starý model, taky žlutou, ale na tu polohovací se taky těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.4.11 15:01

Dneska jsem se ptala v Anna a Viktorie… pry dostanou jeste jednu dodavku ted koncem tydne (ale na to uz maji objednavky) a zbytek bude v cervnu… takze mozna se jeste nekde nejake objevi :)

• Citovat
  • Upravit
Any11
18.4.11 15:02

Jinak tam maji set stare (2010), fusak, WP set, slunecnik a adaptery za 4990.

• Citovat
  • Upravit
2074
18.4.11 18:05
jaji-maty píše:
Mě s pláštěnkou :mrgreen: napsaly,že první várka bude v květnu,ale stoprocentně nevyjde na všechny objednávky a zbytek bude v červu. A přednostně pošlou těm co mají zaplaceno… Tak uvidíme.. Pokud někdo scháníte slunečník na nunu,tak sme vyzkoušely od Eisbarchen a perfektně sedí a zakryje celý kočárek a hlavně nestojí tolik jako originál…

Ahoj nemohla by jsi sem hodit nejakou fotecku se slunecnikem pro predstavu?Predem dekuji nevim jestli ho mam poridit a jak to na Nunince bude vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
18.4.11 20:41
majkakoc píše:
No to mi povídej, mám starý model, taky žlutou, ale na tu polohovací se taky těším.

takže jdeš zase do žluté? měla si ji i přes léto?? jesli jo nejdou na ni moc ty malé mušky??už se to tady řešilo a pořád se bojím aby v létě neměla kočárek obsypaný muškama. jenže se mi líbí ze všech barev nejvíc…takže nechci měnit.

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4