Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Fisveta píše:Bébka píše:No to nevim
Myslíte, že bude pláštěnka jiná? V čem?..ale napriklad kovova ocka by mohly byt sirsi,aby se to nemuselo tak blbe protahovat.Kazdopadne,ta pani v obchode tvrdila,ze bude jina
.Jinak vypada moc pekne.
Co jsem tu napsala za blbost,pry kovova ocka sirsi,myslela jsem uchyty uzsi
.Ale jo,jde to nasadit,chce to fakt cvik.Tak uz to nebudu resit
.A diky za rady
.
Petulinda píše:KvetaAdelka píše:a když sis objednávala u Ondálka, všimla sis, že spolu s objednáním kočárku máš set jen za Kč 299,–??Petulinda píše:Ja ji take nemam
já také ne, pze pláštěnku ještě nemám![]()
![]()
![]()
A za set se mi nechce davat 700kc protoze sit nepotrebuji a samotnou plastenku jsem nikde nenasla
![]()
já jsem to tak objednala, pláštěnku sice nemám, ale paní mi řekla, že by měla dorazit začátkem května, tak doufám, že jí dostanu i s moskyt. jen za těch 299,–Těch pár dní ještě vydržím
A hojky rikala mi po telefonu že až v červnu pri ![]()
to je divný, mně fakt řekla začátkem května
že by každýmu něco jinýho??
![]()
no každopádně se mi ozve, až přijdou, tak udivíme ![]()
Petulinda píše:
to je divný, mně fakt řekla začátkem května![]()
že by každýmu něco jinýho??
![]()
no každopádně se mi ozve, až přijdou, tak udivíme
Ahoj ,Tak dej vedet az se ti ozvou,kdybych ji do te doby nesehnala tak bych si tam proni sjela predem dekuji
Mě s pláštěnkou
napsaly,že první várka bude v květnu,ale stoprocentně nevyjde na všechny objednávky a zbytek bude v červu. A přednostně pošlou těm co mají zaplaceno… Tak uvidíme.. Pokud někdo scháníte slunečník na nunu,tak sme vyzkoušely od Eisbarchen a perfektně sedí a zakryje celý kočárek a hlavně nestojí tolik jako originál…
Bébka promiň, já už v tom mám binec, moc holek tady fialovou nemá a já to stejně popletla
![]()
denvoj píše:
Bébka promiň, já už v tom mám binec, moc holek tady fialovou nemá a já to stejně popletla![]()
To vůůůbec neva
![]()
Holky už se prodává i černá a žlutá nuna??
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:24
Neli,neprodává, už jsem tu psala vyjádření z eshopu, budou až v červnu ![]()
majkakoc píše:
Neli,neprodává, už jsem tu psala vyjádření z eshopu, budou až v červnu
tak už jsem to našla, že jsi to psala.tak to mě štve, právě čekám na tu žlutou nunu, no tak budu muset asi počkat do června.
nejradši bych ji měla už doma.
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:25
No to mi povídej, mám starý model, taky žlutou, ale na tu polohovací se taky těším.
Dneska jsem se ptala v Anna a Viktorie… pry dostanou jeste jednu dodavku ted koncem tydne (ale na to uz maji objednavky) a zbytek bude v cervnu… takze mozna se jeste nekde nejake objevi ![]()
Jinak tam maji set stare (2010), fusak, WP set, slunecnik a adaptery za 4990.
jaji-maty píše:
Mě s pláštěnkounapsaly,že první várka bude v květnu,ale stoprocentně nevyjde na všechny objednávky a zbytek bude v červu. A přednostně pošlou těm co mají zaplaceno… Tak uvidíme.. Pokud někdo scháníte slunečník na nunu,tak sme vyzkoušely od Eisbarchen a perfektně sedí a zakryje celý kočárek a hlavně nestojí tolik jako originál…
Ahoj nemohla by jsi sem hodit nejakou fotecku se slunecnikem pro predstavu?Predem dekuji nevim jestli ho mam poridit a jak to na Nunince bude vypadat
majkakoc píše:
No to mi povídej, mám starý model, taky žlutou, ale na tu polohovací se taky těším.
takže jdeš zase do žluté? měla si ji i přes léto?? jesli jo nejdou na ni moc ty malé mušky??už se to tady řešilo a pořád se bojím aby v létě neměla kočárek obsypaný muškama. jenže se mi líbí ze všech barev nejvíc…takže nechci měnit.
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:25