Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
chi chi
tak jsem si právě objednala u Ondálka barvu Sand když píšete, že je krásná a jste nadšené
![]()
jenom jsem zvědavá, jestli jí ještě mají
pojedu si jí vyzvednout osobně, máme to kousek
![]()
Petulinda,tak to byla rychlovka ![]()
Já jsem vybírala mezi žlutou a fialovou, pořád jsem je okukovala na netu a každého tím otravovala. Tak chápu tvoje rozhodování. ![]()
tak mi právě volala paní z Ondálka, že jí ještě mají skladem, takže počkám na manžu a hned pro ní zajedeme. Jsem na ní hrozně natěšená
a zároveň doufám, že nebudu zklamaná ![]()
teď jen to nějak opatrně sdělit doma a postavit manžu před hotovou věc
on s Nunou souhlasil, a já mu tvrdila, že jí objednám Lucince až k roku
ale tak dlouho čekat........
![]()
Neloš píše:
Steko pokud si nejsi jista tak je lepší počkat. Ale je vidět, že ti na pohodlí mimča opravdu záleží a musíš bejt opravdu dobrá mamča a nekupuješ si to jen jako modní doplněkVěřím že cybex bude dobrý i ty kolečka vypadají že nebudou rachtat, tak ať dobře vybereš
Díky Neloš,to víš co by jsme pro ty naše brouky
neudělali,jen jsem stoho blázen.Jen by mě zajímalo ,jesli naše matky,řešili vše jako dnes my.Byl jeden typ kočáru a bylo. A asi to bylo na něco taky lepší
Jestli já něco vyberu,fakt nevím,zase na portálu píší jiné mamče ,že je úzký.Já ho viděla s holčíčkou 2 a půl roku a ještě fusak a v pohodě.Jééééjda já nevím,to jsou nervy. ![]()
Steko já řešila to samé, co ty. Pak jsem objednala černou Nunu a když mi v úterý volali, že nebude, objednala jsem Callista v barvě Moonlight. Asi znamení
„Někdo“ věděl, že jsem nerozhodná a takto to zařídil
Nezdají se mi malé. Ale ještě jsem váhala nad Quinny Senzz
Tak nám dneska taky dorazila nuna - sand. Původně jsem chtěla černou, ale vzhledem k situaci… A jsem nadšená, je to krásná barva, takže Petulindo, určitě si udělala dobře. ![]()
Jinak jsem jí objednala v Delfínkovi a také jsem tam měla pláštěnku za cenu 3990 kč. ![]()
Dappp píše:
Tak nám dneska taky dorazila nuna - sand. Původně jsem chtěla černou, ale vzhledem k situaci… A jsem nadšená, je to krásná barva, takže Petulindo, určitě si udělala dobře.
Jinak jsem jí objednala v Delfínkovi a také jsem tam měla pláštěnku za cenu 3990 kč.
holky já se snad počůram z té nádhery
u nás se zatim nekoná ale kuju železo dokud je žhavé a snad se dočkáme ![]()
Tak to je krásná fotečka a ta barvička je moc,moc hezká,taky nad ní uvažuji a právě chci objednat někde kde by mi poslali i tu pláštěnku.Ale stejně to nepochopím,že někomu jí pošlou a někomu ne.
Já jsem si jí teda ale objednávala i se setem - pláštěnka, moskytiéra. A přišla mi jen pláštěnka a platila jsem samotný kočárek.
Ta barvička je fakt super, stříška uvnitř a kšilt je hodně světlý, ale jinak je to žíhané s tmavou, takže na tom nebude nic vidět. Látka u nožiček je tmavě hnědá, stejně jako popruhy a košík.
Otázka pro Dapp-jak staré dítko budeš vozit v nuně?Já mám holčičku 14 měsíců a už jí tam úplně vidím i když jsem naživo zatím nunu neviděla.Teda jsem z velkého města Ostrava ale zatím jich tu teda moc nejezdí ale to ještě přijde až se oteplí a každý vyjede s nunou.
holky mě se do ted nepodařilo najít v Plzni obchod kde by nunu měli aby jí mladej pán vyzkoušel
bojim se jí objednat na blind ![]()
Malýmu je 16 měsíců, ale zrovna šel spát, tak jsme neměli možnost jí pořádně vyzkoušet, ale pro představu posílám foto staršího, je mu pět. ![]()
Taky bych ji radši vyzkoušela než ji objednám ale taky nemám kde.Takže se stejně budu muset rozhodnout ale aspon z těch vašich fotek má člověk trochu představu jak tam dítko vypadá.
Dappp píše:
Malýmu je 16 měsíců, ale zrovna šel spát, tak jsme neměli možnost jí pořádně vyzkoušet, ale pro představu posílám foto staršího, je mu pět.
No to je parádní a pak, že není prostorná
a ta barvička Sand se mi fakt líbí čím dál více, i když té Licorice nelituju ani omylem ![]()
Ahoj, jsem tu nová a pořád vás čtu a taky jsem hrozně nerozhodná, ale je opravdu nádherná a ještě s tím červeným pozadím – bomba
![]()
Nevím, jestli už se někdo ptal, ale mám 16,5měsíčního kluka a váží 13kg. Otázka pro ty co už ho mají déle : jak to zvládáte sami bez cizí pomoci do MHD ?
Moc děkuji.
Jinak vám přeji spokojené ježdění