Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5131
15.4.11 11:21

chi chi :-D tak jsem si právě objednala u Ondálka barvu Sand když píšete, že je krásná a jste nadšené :palec: :palec:
jenom jsem zvědavá, jestli jí ještě mají :think: pojedu si jí vyzvednout osobně, máme to kousek :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.4.11 11:27

Petulinda,tak to byla rychlovka :mrgreen:
Já jsem vybírala mezi žlutou a fialovou, pořád jsem je okukovala na netu a každého tím otravovala. Tak chápu tvoje rozhodování. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
15.4.11 11:39

tak mi právě volala paní z Ondálka, že jí ještě mají skladem, takže počkám na manžu a hned pro ní zajedeme. Jsem na ní hrozně natěšená :dance: :dance: a zároveň doufám, že nebudu zklamaná :zed:

teď jen to nějak opatrně sdělit doma a postavit manžu před hotovou věc :mrgreen: :mrgreen: on s Nunou souhlasil, a já mu tvrdila, že jí objednám Lucince až k roku :mrgreen: :mrgreen: ale tak dlouho čekat........ :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.4.11 12:41
Neloš píše:
Steko pokud si nejsi jista tak je lepší počkat. Ale je vidět, že ti na pohodlí mimča opravdu záleží a musíš bejt opravdu dobrá mamča a nekupuješ si to jen jako modní doplněk :-) Věřím že cybex bude dobrý i ty kolečka vypadají že nebudou rachtat, tak ať dobře vybereš

Díky Neloš,to víš co by jsme pro ty naše brouky :srdce: neudělali,jen jsem stoho blázen.Jen by mě zajímalo ,jesli naše matky,řešili vše jako dnes my.Byl jeden typ kočáru a bylo. A asi to bylo na něco taky lepší :wink: :?: Jestli já něco vyberu,fakt nevím,zase na portálu píší jiné mamče ,že je úzký.Já ho viděla s holčíčkou 2 a půl roku a ještě fusak a v pohodě.Jééééjda já nevím,to jsou nervy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.4.11 13:24

Steko já řešila to samé, co ty. Pak jsem objednala černou Nunu a když mi v úterý volali, že nebude, objednala jsem Callista v barvě Moonlight. Asi znamení :lol: „Někdo“ věděl, že jsem nerozhodná a takto to zařídil :wink: Nezdají se mi malé. Ale ještě jsem váhala nad Quinny Senzz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.4.11 13:26

Tak nám dneska taky dorazila nuna - sand. Původně jsem chtěla černou, ale vzhledem k situaci… A jsem nadšená, je to krásná barva, takže Petulindo, určitě si udělala dobře. :palec:
Jinak jsem jí objednala v Delfínkovi a také jsem tam měla pláštěnku za cenu 3990 kč. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
15.4.11 13:32
Dappp píše:
Tak nám dneska taky dorazila nuna - sand. Původně jsem chtěla černou, ale vzhledem k situaci… A jsem nadšená, je to krásná barva, takže Petulindo, určitě si udělala dobře. :palec:
Jinak jsem jí objednala v Delfínkovi a také jsem tam měla pláštěnku za cenu 3990 kč. :dance:

holky já se snad počůram z té nádhery :mrgreen: 8-o u nás se zatim nekoná ale kuju železo dokud je žhavé a snad se dočkáme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.4.11 13:34

Tak to je krásná fotečka a ta barvička je moc,moc hezká,taky nad ní uvažuji a právě chci objednat někde kde by mi poslali i tu pláštěnku.Ale stejně to nepochopím,že někomu jí pošlou a někomu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.4.11 13:46

Já jsem si jí teda ale objednávala i se setem - pláštěnka, moskytiéra. A přišla mi jen pláštěnka a platila jsem samotný kočárek.
Ta barvička je fakt super, stříška uvnitř a kšilt je hodně světlý, ale jinak je to žíhané s tmavou, takže na tom nebude nic vidět. Látka u nožiček je tmavě hnědá, stejně jako popruhy a košík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.4.11 13:55

Otázka pro Dapp-jak staré dítko budeš vozit v nuně?Já mám holčičku 14 měsíců a už jí tam úplně vidím i když jsem naživo zatím nunu neviděla.Teda jsem z velkého města Ostrava ale zatím jich tu teda moc nejezdí ale to ještě přijde až se oteplí a každý vyjede s nunou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
15.4.11 14:05

holky mě se do ted nepodařilo najít v Plzni obchod kde by nunu měli aby jí mladej pán vyzkoušel :-? bojim se jí objednat na blind :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.4.11 14:06

Malýmu je 16 měsíců, ale zrovna šel spát, tak jsme neměli možnost jí pořádně vyzkoušet, ale pro představu posílám foto staršího, je mu pět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.4.11 14:21

Taky bych ji radši vyzkoušela než ji objednám ale taky nemám kde.Takže se stejně budu muset rozhodnout ale aspon z těch vašich fotek má člověk trochu představu jak tam dítko vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 14:25
Dappp píše:
Malýmu je 16 měsíců, ale zrovna šel spát, tak jsme neměli možnost jí pořádně vyzkoušet, ale pro představu posílám foto staršího, je mu pět. :lol:

No to je parádní a pak, že není prostorná :mrgreen: a ta barvička Sand se mi fakt líbí čím dál více, i když té Licorice nelituju ani omylem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.4.11 14:37

Ahoj, jsem tu nová a pořád vás čtu a taky jsem hrozně nerozhodná, ale je opravdu nádherná a ještě s tím červeným pozadím – bomba :lol: :mrgreen: :potlesk:
Nevím, jestli už se někdo ptal, ale mám 16,5měsíčního kluka a váží 13kg. Otázka pro ty co už ho mají déle : jak to zvládáte sami bez cizí pomoci do MHD ?
Moc děkuji. :kytka: Jinak vám přeji spokojené ježdění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4