Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
15.4.11 08:13

Holky já nevím, ale calisto je taky malé. V porovnání s nunou je nuna vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.4.11 08:23
Já jsem měla objednanou taky žlutou a po tomhle zjištění jsem valila pro tu šedou, je nádherná!!! Nakonec jsem ráda, že žlutá nebyla, mám holčičku a šedá s růžovou je nádherná kombinace… :srdce:
majkakoc píše:
Tak jsem dneska dostala od Malvika nemilej email, váhám,j estli se té žluté nevzdat a vzít si tu sand, ale ta se mi moc nelíbí :-( : obdrželi jsme právě oficiální zprávu dovozce kočárků Nuna:„Další várka kočárků by měla dorazit poslední týden v dubnu, tj. za 14 dní, nejpozději však první květnový týden. Tato várka bude obsahovat pouze 3 BARVY, a to: LICORICE, WINEBERRY, SAND. Zbytek zboží - tj. barvy NIGHT A YELLOW, WP SETY, FUSAKY dorazí o další měsíc později, a to v ČERVNU.“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.4.11 08:27

Tak v 10h bych mela byt stoprocentni nunařka :dance: Volali že už jsou na ceste jupi že bych se uz konecne dočkal :dance: :pankac: Sice neni žluta ale sand je take moc krasna,jeste se modlim aby tam byla plastenka :-) Holky tady nekdo psal že ma dve plastenky,tak se chci zeptat kdybych ji tam nemela jestli ji neprodate a když jo tak za kolik dekuji všem za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.4.11 08:29
Marketa6 píše:
Já jsem měla objednanou taky žlutou a po tomhle zjištění jsem valila pro tu šedou, je nádherná!!! Nakonec jsem ráda, že žlutá nebyla, mám holčičku a šedá s růžovou je nádherná kombinace… :srdce:
majkakoc píše:
Tak jsem dneska dostala od Malvika nemilej email, váhám,j estli se té žluté nevzdat a vzít si tu sand, ale ta se mi moc nelíbí :-( : obdrželi jsme právě oficiální zprávu dovozce kočárků Nuna:
Ja mela take objednanou žlutou a nakonec budu mit sand take si myslim že je nadherna a že se kni bude hodit každa barvička.Bude se hodit ke vsemu :lol: :dance: :potlesk:
„Další várka kočárků by měla dorazit poslední týden v dubnu, tj. za 14 dní, nejpozději však první květnový týden. Tato várka bude obsahovat pouze 3 BARVY, a to: LICORICE, WINEBERRY, SAND. Zbytek zboží - tj. barvy NIGHT A YELLOW, WP SETY, FUSAKY dorazí o další měsíc později, a to v ČERVNU.“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.4.11 09:03

Take jsem mela objednanou žlutou a nakonec budu mit take sand. myslim si že se kni bude hodit každa barvička tak prece ma nejakou vyhodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 09:15

:palec: tak už jenom 45minut :mrgreen: Já jsem taky nakonec ráda, že ta žlutá nevyšla, sice je krásná, ale u nás by byla furt špinavá a za b,určitě by po tom jely vosy a včely jak po bonboně..a s mou alergií teda nic moc 8-o

Holky, neuvažujete někdo o vložce do Nuny? Přemýšlím, že bych si něco spíchla, tak jestli nevíto o nějaké inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.4.11 09:30
Vevercaci píše: :palec: tak už jenom 45minut :mrgreen: Já jsem taky nakonec ráda, že ta žlutá nevyšla, sice je krásná, ale u nás by byla furt špinavá a za b,určitě by po tom jely vosy a včely jak po bonboně..a s mou alergií teda nic moc 8-oHolky, neuvažujete někdo o vložce do Nuny? Přemýšlím, že bych si něco spíchla, tak jestli nevíto o nějaké inspiraci :-)

Ja ne mam fusak od Emitexu a ten se da rozebrat i na vložku do kocarku.Nebo možná uvydim na leto je prece jen tepla.Jukni se sem maji docela hezky vyber,asi se ani nevyplati ji sit maji ji uz od 300kc http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.4.11 09:37

tak holky , když si to tady tak pročitávám tak jsem moc ráda , že mám Lékořici, protže v jiné barvičce bych se ji asi nedočkala, aby z června ještě nebylo září, :-P

Není ta vložka do Nuny zbytečná?? Já jen , řže se pak zmenší prostor na zezení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 09:38

Emitex mám taky, ale to je extrémně teplý, já spíš myslím něco jen tak na pohodlí a oživení:)Díky za tip, mrknu k paní, ale ušiju si sama, látek mám dost a je to za chvilku hotový, spíš jen nejsem moc nápaditá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 09:40
cetinka píše:
tak holky , když si to tady tak pročitávám tak jsem moc ráda , že mám Lékořici, protže v jiné barvičce bych se ji asi nedočkala, aby z června ještě nebylo září, :-PNení ta vložka do Nuny zbytečná?? Já jen , řže se pak zmenší prostor na zezení. :nevim:

Mě by právě vyhovovalo, kdyby se to maličko zmenšilo, páč malýmu teď tak divně trčí nožičky..ale já tam dám vatelín, tak to bude tak 1cm, víc ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.4.11 09:43
Jupi uz ji mam doma a mala tam hned chtela a už se do ni sapala si sednout :lol: :lol: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.4.11 09:45

nemam plastenku :cry: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 09:48
KvetaAdelka píše:
:-( mě ji taky zadarmo nedali..pokud ji chceš, tak si zkus napsat na www.moje-miminko.cz, jestli ji ještě maj, tak ti ji prodají..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.4.11 09:56
Vevercaci píše:
KvetaAdelka píše:
:-( mě ji taky zadarmo nedali..pokud ji chceš, tak si zkus napsat na www.moje-miminko.cz, jestli ji ještě maj, tak ti ji prodají..

Mě ji tam taky prodali k šedé za 350,– :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 10:02
Marketa6 píše:
Vevercaci píše:
KvetaAdelka píše:
Mě ji tam taky prodali k šedé za 350,– :-(

Market, ty jsi z Brna?
Mě taky za 350,–, ale i tak jsem za ni ráda..bez ní nevim, jak bych to dělala, teď je tak blbý počasí, že člověk vyjede za slunce a vrací se v dešti :zed: Cíleně v dešti ven nechodím, ale kolikrát mám pocit, že mám snad na zádech čip, kterej monitoruje, že jsem opustila domov a v tu ránu začne chcát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí