Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky já nevím, ale calisto je taky malé. V porovnání s nunou je nuna vetsi.
majkakoc píše:
Tak jsem dneska dostala od Malvika nemilej email, váhám,j estli se té žluté nevzdat a vzít si tu sand, ale ta se mi moc nelíbí: obdrželi jsme právě oficiální zprávu dovozce kočárků Nuna:„Další várka kočárků by měla dorazit poslední týden v dubnu, tj. za 14 dní, nejpozději však první květnový týden. Tato várka bude obsahovat pouze 3 BARVY, a to: LICORICE, WINEBERRY, SAND. Zbytek zboží - tj. barvy NIGHT A YELLOW, WP SETY, FUSAKY dorazí o další měsíc později, a to v ČERVNU.“
Tak v 10h bych mela byt stoprocentni nunařka
Volali že už jsou na ceste jupi že bych se uz konecne dočkal
Sice neni žluta ale sand je take moc krasna,jeste se modlim aby tam byla plastenka
Holky tady nekdo psal že ma dve plastenky,tak se chci zeptat kdybych ji tam nemela jestli ji neprodate a když jo tak za kolik dekuji všem za odpověd
Marketa6 píše:
Já jsem měla objednanou taky žlutou a po tomhle zjištění jsem valila pro tu šedou, je nádherná!!! Nakonec jsem ráda, že žlutá nebyla, mám holčičku a šedá s růžovou je nádherná kombinace…
majkakoc píše:
Tak jsem dneska dostala od Malvika nemilej email, váhám,j estli se té žluté nevzdat a vzít si tu sand, ale ta se mi moc nelíbí: obdrželi jsme právě oficiální zprávu dovozce kočárků Nuna:
Ja mela take objednanou žlutou a nakonec budu mit sand take si myslim že je nadherna a že se kni bude hodit každa barvička.Bude se hodit ke vsemu![]()
![]()
„Další várka kočárků by měla dorazit poslední týden v dubnu, tj. za 14 dní, nejpozději však první květnový týden. Tato várka bude obsahovat pouze 3 BARVY, a to: LICORICE, WINEBERRY, SAND. Zbytek zboží - tj. barvy NIGHT A YELLOW, WP SETY, FUSAKY dorazí o další měsíc později, a to v ČERVNU.“
Take jsem mela objednanou žlutou a nakonec budu mit take sand. myslim si že se kni bude hodit každa barvička tak prece ma nejakou vyhodu ![]()
tak už jenom 45minut
Já jsem taky nakonec ráda, že ta žlutá nevyšla, sice je krásná, ale u nás by byla furt špinavá a za b,určitě by po tom jely vosy a včely jak po bonboně..a s mou alergií teda nic moc ![]()
Holky, neuvažujete někdo o vložce do Nuny? Přemýšlím, že bych si něco spíchla, tak jestli nevíto o nějaké inspiraci ![]()
Vevercaci píše:tak už jenom 45minut
Já jsem taky nakonec ráda, že ta žlutá nevyšla, sice je krásná, ale u nás by byla furt špinavá a za b,určitě by po tom jely vosy a včely jak po bonboně..a s mou alergií teda nic moc
Holky, neuvažujete někdo o vložce do Nuny? Přemýšlím, že bych si něco spíchla, tak jestli nevíto o nějaké inspiraci
Ja ne mam fusak od Emitexu a ten se da rozebrat i na vložku do kocarku.Nebo možná uvydim na leto je prece jen tepla.Jukni se sem maji docela hezky vyber,asi se ani nevyplati ji sit maji ji uz od 300kc http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
tak holky , když si to tady tak pročitávám tak jsem moc ráda , že mám Lékořici, protže v jiné barvičce bych se ji asi nedočkala, aby z června ještě nebylo září, ![]()
Není ta vložka do Nuny zbytečná?? Já jen , řže se pak zmenší prostor na zezení. ![]()
Emitex mám taky, ale to je extrémně teplý, já spíš myslím něco jen tak na pohodlí a oživení:)Díky za tip, mrknu k paní, ale ušiju si sama, látek mám dost a je to za chvilku hotový, spíš jen nejsem moc nápaditá ![]()
cetinka píše:
tak holky , když si to tady tak pročitávám tak jsem moc ráda , že mám Lékořici, protže v jiné barvičce bych se ji asi nedočkala, aby z června ještě nebylo září,Není ta vložka do Nuny zbytečná?? Já jen , řže se pak zmenší prostor na zezení.
Mě by právě vyhovovalo, kdyby se to maličko zmenšilo, páč malýmu teď tak divně trčí nožičky..ale já tam dám vatelín, tak to bude tak 1cm, víc ne.. ![]()
Jupi uz ji mam doma a mala tam hned chtela a už se do ni sapala si sednout![]()
![]()
KvetaAdelka píše:
nemam plastenku![]()
Vevercaci píše:KvetaAdelka píše:
nemam plastenku![]()
mě ji taky zadarmo nedali..pokud ji chceš, tak si zkus napsat na www.moje-miminko.cz, jestli ji ještě maj, tak ti ji prodají..
Mě ji tam taky prodali k šedé za 350,– ![]()
Marketa6 píše:Vevercaci píše:Mě ji tam taky prodali k šedé za 350,–KvetaAdelka píše:
nemam plastenku![]()
mě ji taky zadarmo nedali..pokud ji chceš, tak si zkus napsat na www.moje-miminko.cz, jestli ji ještě maj, tak ti ji prodají..
Market, ty jsi z Brna?
Mě taky za 350,–, ale i tak jsem za ni ráda..bez ní nevim, jak bych to dělala, teď je tak blbý počasí, že člověk vyjede za slunce a vrací se v dešti
Cíleně v dešti ven nechodím, ale kolikrát mám pocit, že mám snad na zádech čip, kterej monitoruje, že jsem opustila domov a v tu ránu začne chcát ![]()