Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Izabelle píše:
Holky, prosim nekterou z vas (a to fakt fakt moc), jestli by mi nemohl nekdo zmerit velikost krabice nuna Pepp.
Dekuju!!!!!!!!
KvetaAdelka píše:denvoj píše:Ahojky ja jsem si nakonec objednala sand misto žlute zitra ji poslou tak v patek by uz mela byt umnedenvoj píše:Tak jsem se naštvala a rozhodla se, že si objednám místo žluté tu fialovou. Jenže ouha, nebyla k sehnání a další dodávka jen tak nebude. Ale nakonec se zadařilo a v Ondálku měli poslední fialovou skladem. Odešlou mi ji ještě dnes DHLkem, takže zítra mám Nuničku doma!Vevercaci píše:
Pěkný den, jsem tu nová ,ale už pár dní vás čtuChci také Nunu pořídit pro 19m prcka a teď jste mě fakt dostaly s těma barvama..já zvažovala hnědou, žlutou nebo černou, takže mám asi teda rozhodnuto nebo co..mají vůbec někde tu Licorice skladem, že bych si ji objednala??? Nevíte? v Babyparku maj jen ten wineberry a to nevím, přijde mi to pro kluka blbý
Ahoj, ta fialová v Babyparku je bohužel vystavený kus. Ale tak snad bude v pořádku, ale přece jen bych radši fungl novou
Tak to zkus, ale asi rychle, páč další dodávka barev licorice, sand a wineberry bude nejdříve za 2, spíše prý až za 3 týdny a ani to není jisté. Nejdou ani od výrobce, stahují se od různých distributorů po Evropě, aby mohli aspoň něco nabídnout.
V Delfínkovi mají skladem jen Sand. To stejné v Ondálkovi. Do Babyparku, Delfínku a Ondálku jsem volala teď, takže to jsou čerstvé informace. Licorici mají dle netu(tam už jsem nevolala) na http://www.detskydum.cz/…pepp-612001/#…
http://www.moje-miminko.cz/…col-licorice
http://www.4mimi.cz/detail.php?…Strašně se těším!
akorat bez setu bouzel ji nemaji a ani do června nebude
Ahoj
To jsme dopadly, my žluté nunařky, co? ![]()
Také mi zítra přijde bez WP setu. Co už nadělám. Síť mám doma universální a pláštěnku holt nějakou koupím. A v červnu dojde snad ten WP set. ![]()
Kdybychom věděly, že to takhle dopadne, to bychom si vzali snad a wineberry už před měsícem,co? ![]()
Už mám Nunu v barvičce Licorice doma
je to teda neskutečně lehoučkej a skladnej kočárek, měla jsem i Zapp, ale ten mi přijde teda mnohem lepší.. Není to teda typ kočárku, kterej bych chtěla mít jako jedinej, ale jako doplněk ke sporťáku do auta je to fakt supr a na cestování taky
a mám i tu pláštěnku, takže supr..Košík je navíc taky o dost větší než třeba u Zappu..no prostě
![]()
Vevercaci píše:
Už mám Nunu v barvičce Licorice doma![]()
je to teda neskutečně lehoučkej a skladnej kočárek, měla jsem i Zapp, ale ten mi přijde teda mnohem lepší.. Není to teda typ kočárku, kterej bych chtěla mít jako jedinej, ale jako doplněk ke sporťáku do auta je to fakt supr a na cestování taky
a mám i tu pláštěnku, takže supr..Košík je navíc taky o dost větší než třeba u Zappu..no prostě
![]()
![]()
Tak gratulace, už jsi právoplatná Nunařka
![]()
Ať dobře slouží a jsi spokojená Ty i dítko ![]()
Díky ![]()
akorát teda jedna věc mi vadí, a sice, že tak divně smrdí novotou
, snad to brzo vyčichne..
Ta žlutá by určitě byla krásná, ale bavila jsem se s tím pánem v obchodě a už je to snad třetí termín, mají prý nějaký problém s výrobou, takže ani na ten červen se nedá spolehnout..navíc tahle barvička bude víc špíněodolná, já mám dítě hrozný prase
Ještě jednou moc děkuji za tip, v životě by mě nenapadlo, že ho budou mít tady za rohem ![]()
Vevercaci píše:
Díky
akorát teda jedna věc mi vadí, a sice, že tak divně smrdí novotou, snad to brzo vyčichne..
Ta žlutá by určitě byla krásná, ale bavila jsem se s tím pánem v obchodě a už je to snad třetí termín, mají prý nějaký problém s výrobou, takže ani na ten červen se nedá spolehnout..navíc tahle barvička bude víc špíněodolná, já mám dítě hrozný prase![]()
Ještě jednou moc děkuji za tip, v životě by mě nenapadlo, že ho budou mít tady za rohem
Tak to už vím, až zítra otevřu krabici, co se na mě vyvane za odér
Musíme ji pořádně venčit a ona vysmrádne ![]()
No právě, mně se nechtělo čekat až do června a ještě s nejistým dodáním. To už fakt ne. ![]()
Není zač, jsem ráda, že jsem pomohla ![]()
Vever jooo smrdí.
Cesta do obchodu paráda. Ani jsem nevěděla, že něco vezu. I manžel, který hudral, je nadseny.
Jen teda jsme bojovali s pláštěnkou, ale nase blbost, nemela jsem doma cas studovat navod a venku jsme ji dali vzhuru nohama, ale uz vime.
A ta plastenka je super , jedina z kocarku, ktere jsme meli se da super slozit zpet do původniho tvaru a schovat do toho pytliku a soupnout pod kocarek.
Jeee, dejte mi tip, kde bude k Sand zadarmo plastenka? Hned bych ji objednala a vyresila si dilema. ![]()
Anielkha píše:
Jeee, dejte mi tip, kde bude k Sand zadarmo plastenka? Hned bych ji objednala a vyresila si dilema.
v delfinkovi. teda jestli jeste maji
Linola píše:Anielkha píše:v delfinkovi. teda jestli jeste maji
Jeee, dejte mi tip, kde bude k Sand zadarmo plastenka? Hned bych ji objednala a vyresila si dilema.
tam jsem Sand v nabidce vubec nenasla ![]()
Ahoj holky nunařky, přikládám nový postřeh. Já mám sand a to stínítko proti sluníčku je světlý
. Kočárek máme cca 2 týdny a už jsem ho musela prát. Naštěstí jde bou krásně sundat.
Anielkha píše:Linola píše:tam jsem Sand v nabidce vubec nenaslaAnielkha píše:v delfinkovi. teda jestli jeste maji
ja ho brala pres MMB
Anielkha píše:
Me ma prijd sand z ondalku v patek tak snad budu mit stesti a bude tam take plastenka jako bonus,necham se prekvapit