Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
601
12.4.11 20:23

Izabelle, asi sis nevybrala tu pravou…já ještě nemám tolik naježděno, malej ještě sám nesedí, takže jsme vyjeli celkem asi tak 3× (do školky pro dcerku, je to 5 minut). Jízdní vlastnosti jsou super, nerachtá tak jak moje předchozí golfky (Inglesina Trip), madlo mi nechybí, moc se mi líbí, jak lehce jde ovládat jednou rukou - vezla ho i moje 3 letá dcerka a jede to samo. Já mám ještě starou Nunu bez polohování zad, ale nová nuna už jde dát až do lehu. Košík vypadá malý, ale vleze tam kupodivu hodně věcí a nová nuna ho má ještě o kousek větší, takže většina problémů, které jsi řešila je vyřešena novým modelem. :lol:
Jinak nad Zappem Xtra jsem přemýšlela taky, ale 1) cena už je někde trošku jinde a 2) kamarádka měla starého Zappa a stěžovala si, že je nestabilní, takže v něm nemohla malého nechat bez dohledu ani chviličku, pořád musela kočár držet, aby se nepřevrhnul. Takže i proto jsem nakonec koupila Nunu. :-)

Izabelle píše:
nelis píše:
Tak Nuna už je doma! Je jedním slovem božská!! :dance: :dance: :srdce: :dance: :dance: Jednoduché skládání, ten pololeh na odpočinutí podle mě bohatě stačí (na dlouhé spaní ne, ale na 20 min zdřímnutí klidně) a vleze se do ní krásně a pohodlně i moje 3 letá dcerka, takže jsem fakt nadšená! :lol:
Ahojky, ja uz vybiram asi mesic, Nuna se mi libi, ale prave ty zada a nohy ne odrazuji… Ten tvuj prispevek je z listopadu. Jak jsi ted spokojena :?: :?: Se zady a popr. tema nohama. Co nakupni kos?
Dekuju!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.4.11 20:47
steka píše:
Anielkha píše:
M-a-j-a píše:
Holky děkuji :-) Já mám teď takové dilema :cert: :zed: Mě mrzí, že u nuny nejdou polohovat nožičky :think:

Majo, taky chci nuny, ale za mne je na mne jeste brzy… takze jeste tak dva mesice pockam, stejne chci cely set, tak pockam az ho realne opravdu budou mit.

Ja jsem jeste trochu nalomena na Zapp Xtra, pze dat i proti smeru… ale zas je trojkolka, coz mi hodne vadi :( a taky nema spojenou rukojet. :(
Anielkho,já taky zvažuji zaapaxtra nebo nunu,ale v diskusi na golky na tomto portálu,píše nějaká mamka,že je zklamaná z materiálu,že je strašně nekvalitní a tenký,prý děs.Mě se líbí taky právě kvůli té otočné sedačce,ale to mě dostalo.Pak jsou jěště krásné a prostorné ty nové buggstery,dokonce je už dělaj i s nafukvacíma kolama,tak vůbec nedrncají,ale cena je jiná.Myslím 7500,ale jsou fakt :pankac: :potlesk: prostorné a krásné.

Ja jsem koukala na Zappa nazivo, ten material mi prisel uplne v pohode… ale trojkolka i pri popojizdeni po babyparku se mi zdal silene nestabilni… dneska jsem v nakupnich centrech videla asi tri… coz je dalsi minus :mrgreen: takze jsem vicemene rozhodnuta, ze ne.. jeste porad prohledavam golfky co jdou dat jak po smeru tak proti smeru… ale proste nechci za ne dat deset tisic, kdyz mam uz tak drahy kocarek, s kterym jsem spokojena… jsem zvedava, jak to dilema rozhodnu.

A mam dalsi problem vzhled klasickych golfek se mi vubec nelibi. Proste jsem z mutsyny zvykla na jednoduchost a ne na zmet trubek.

• Citovat
  • Upravit
44
12.4.11 21:59

Ahoj,
taky se přidám s pár dotazy. Máte některá zkušenosti s Nunou a mimčem, kterému ještě nebyl ani rok? Uvažuji, že ji koupím, ale dcerka má zatím 6m a chtěla bych ho už vzít v červnu na dovču, to bude mít nějakých 8m.
Taky si nejsem jistá, jestli je to vhodný kočárek na cestování - město, ale i příroda (ne žádný extra terén, ale čekám nějaký písek či štěrk).
Budu ráda za zkušenosti, jaké máte.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
12.4.11 22:16

já vozím cca 8m ditko, a uplne v pohode, jen co vyjedeme tak spi.. kdyz jsme v obchode dam do polosedu a kouka.. :-) nozicky neplandaji couhaji mu pouze od kotniku dolu. nevim, co bys chtela jeste vedet?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.4.11 22:22
freeonit píše:
já vozím cca 8m ditko, a uplne v pohode, jen co vyjedeme tak spi.. kdyz jsme v obchode dam do polosedu a kouka.. :-) nozicky neplandaji couhaji mu pouze od kotniku dolu. nevim, co bys chtela jeste vedet?? :-)

Super :) Jen jsem měla pocit, že tu je většina holek, co mají větší dítka, tak jsem potřebovala vědět, nže je to OK i pro prcky :)
Jak vypadá ten leh vůbec? Dítko tam jakoby sedí, ale je ve vodorovné poloze nebo je to sklopeno do placata jako u většiny golfek?
Je něco, co ti na něm chybí s takhle malym prckem? Nějaká nevychytávka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.4.11 06:07

Steka,ona ta sedačka u zapp xtra jde otočit,ale když je čelem k tobě, tak jde pouze polohy pololeh a leh. Úplný sed jde jen ,když je sedačka zády k tobě. Pro mě už to pak nebyla žádná výhoda, když jsem vybírala golfky…dcera měla rok a v tom pololehu čelem ke mně by mi stejně neusnula. V kočárku mi usne skoro v sedu a já ji pak sklopím. Tak jestli to ještě využiješ s 20měsíčním klučinou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.4.11 07:46
Tak já mám dceru 10 měs. a novou polohovací NUNU jsme koupili hlavně kvůli letní dovolené u moře. zatím jsem ji testla po nákupním centru a v úplné pohodě. Dceři se líbí více než v normálním sporťáku co máme doma.Když usla nebyl žádný problém, nožičky ji ještě dolu nijak nevisí , tak je to super. :palec: Já bych se toho rozhodně nebála.
vanterka píše:
Ahoj,
taky se přidám s pár dotazy. Máte některá zkušenosti s Nunou a mimčem, kterému ještě nebyl ani rok? Uvažuji, že ji koupím, ale dcerka má zatím 6m a chtěla bych ho už vzít v červnu na dovču, to bude mít nějakých 8m.
Taky si nejsem jistá, jestli je to vhodný kočárek na cestování - město, ale i příroda (ne žádný extra terén, ale čekám nějaký písek či štěrk).
Budu ráda za zkušenosti, jaké máte.
Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izabelle
13.4.11 10:27
nelis píše:
Izabelle, asi sis nevybrala tu pravou…já ještě nemám tolik naježděno, malej ještě sám nesedí, takže jsme vyjeli celkem asi tak 3× (do školky pro dcerku, je to 5 minut). Jízdní vlastnosti jsou super, nerachtá tak jak moje předchozí golfky (Inglesina Trip), madlo mi nechybí, moc se mi líbí, jak lehce jde ovládat jednou rukou - vezla ho i moje 3 letá dcerka a jede to samo. Já mám ještě starou Nunu bez polohování zad, ale nová nuna už jde dát až do lehu. Košík vypadá malý, ale vleze tam kupodivu hodně věcí a nová nuna ho má ještě o kousek větší, takže většina problémů, které jsi řešila je vyřešena novým modelem. :lol:
Jinak nad Zappem Xtra jsem přemýšlela taky, ale 1) cena už je někde trošku jinde a 2) kamarádka měla starého Zappa a stěžovala si, že je nestabilní, takže v něm nemohla malého nechat bez dohledu ani chviličku, pořád musela kočár držet, aby se nepřevrhnul. Takže i proto jsem nakonec koupila Nunu. :-)
Izabelle píše:
nelis píše:
Tak Nuna už je doma! Je jedním slovem božská!! :dance: :dance: :srdce: :dance: :dance: Jednoduché skládání, ten pololeh na odpočinutí podle mě bohatě stačí (na dlouhé spaní ne, ale na 20 min zdřímnutí klidně) a vleze se do ní krásně a pohodlně i moje 3 letá dcerka, takže jsem fakt nadšená! :lol:
Ahojky, ja uz vybiram asi mesic, Nuna se mi libi, ale prave ty zada a nohy ne odrazuji… Ten tvuj prispevek je z listopadu. Jak jsi ted spokojena :?: :?: Se zady a popr. tema nohama. Co nakupni kos?
Dekuju!!!

:-))) To nevadi, ale jak jsem se ty 3 dny prokousavala vsema tema prispevkama, tak mi prislo, ze zrovna ty jsi to resila ze vsech stran a prave ze to taky resim, tak mne to zajimalo. Pravda je, ze diky tomu, ze jsem prelouskala vsechny prispevky, tak jsem se prave dozvedela, ze ta nova Nuna je polohovaci. Coz mi vyresilo jeden problem :lol: Ted je jeste otazka jak s nohama, jestli je to hodne velke minus nebo ani ne. Syn ma rok, sam jeste nechodi, ale je schopen se drzet kocaru a nejakou chvili slapat sam.
No a nejvetsi problem je, ze to potrebuju koupit v PL a jediny 2 distributori tu Licorici nemaj na sklade a jeste vetsi problem je, ze strankach nemaj napsano, jestli je to 2010 nebo 2011 a mam strach, aby nam neposlali tu 2010 :nevim:
Nikdy nejde nic hladce… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Izabelle
13.4.11 10:29

Cetinko, dekuju, taky se bojim, ale ted uz cim dal min. Takze k Nune uz je tim padem zase vetsi kousek bliz :dance:

• Citovat
  • Upravit
2074
13.4.11 12:07

Tak Holky prave me vytocily neuveritelnim spusobem prave mi volaly z Ondalku kde mam objednanou Nunicku ze jim dodavatel oznamil ze zluta barva bude az v cervnu :pocitac: :zed: Mate nekdo jine informace?Me trefi cekam na ni pres tri mesice a ted tohle :cry: Uz jsem si nakoupila vse aby mi to ladilo a ted stoho sejde.Do cervna uz cekat nebudu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
13.4.11 12:21
KvetaAdelka píše:
Tak Holky prave me vytocily neuveritelnim spusobem prave mi volaly z Ondalku kde mam objednanou Nunicku ze jim dodavatel oznamil ze zluta barva bude az v cervnu :pocitac: :zed: Mate nekdo jine informace?Me trefi cekam na ni pres tri mesice a ted tohle :cry: Uz jsem si nakoupila vse aby mi to ladilo a ted stoho sejde.Do cervna uz cekat nebudu :zed:

Cože? :pocitac: Tak to si snad dělají srandu, ne? :nevim: Já ji mám objednanou ze slůňátka. Tak tam schválně napíšu. Nicméně na FB píšou, že má od dodavatele dorazit cca 20.4. Tak to mě trefí, jestli bude fakt až v červnu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
13.4.11 12:51
denvoj píše:
KvetaAdelka píše:
Tak Holky prave me vytocily neuveritelnim spusobem prave mi volaly z Ondalku kde mam objednanou Nunicku ze jim dodavatel oznamil ze zluta barva bude az v cervnu :pocitac: :zed: Mate nekdo jine informace?Me trefi cekam na ni pres tri mesice a ted tohle :cry: Uz jsem si nakoupila vse aby mi to ladilo a ted stoho sejde.Do cervna uz cekat nebudu :zed:
Cože? :pocitac: Tak to si snad dělají srandu, ne? :nevim: Já ji mám objednanou ze slůňátka. Tak tam schválně napíšu. Nicméně na FB píšou, že má od dodavatele dorazit cca 20.4. Tak to mě trefí, jestli bude fakt až v červnu. :zed:

Tak už mi paní odpověděla a ano, jsem na mrtvici :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Opravdu, žlutá a černá nuna bude až v červnu. :zed: :zed: :zed:
Nejdříve jsem čekala x měsíců, než bude nová kolekce a pak až bude ve žluté barvě. No já mám dost :cert:
Už na ni čekat nebudu. Přemýšlím, že bych si koupila tu fialkovou. Váhala jsem mezi žlutou a fialovou. Žlutá je fakt nádherná, ale nebudu čekat další dva měsíce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.4.11 12:52
denvoj píše:
KvetaAdelka píše:
Cože? :pocitac: Tak to si snad dělají srandu, ne? :nevim: Já ji mám objednanou ze slůňátka. Tak tam schválně napíšu. Nicméně na FB píšou, že má od dodavatele dorazit cca 20.4. Tak to mě trefí, jestli bude fakt až v červnu. :zed:

Já ji tam mám taky objednanou, dej mi prosím vědět, co ti napsali. No snad to bude jinak :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.4.11 12:54
Marketa6 píše:
denvoj píše:
KvetaAdelka píše:
Já ji tam mám taky objednanou, dej mi prosím vědět, co ti napsali. No snad to bude jinak :cry:

Aha, už to čtu, tak to je v prdeli! Omlouvám se za vyjadřování, ale jsem teda dost naštvaná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.4.11 12:56
freeonit píše:
já vozím cca 8m ditko, a uplne v pohode, jen co vyjedeme tak spi.. kdyz jsme v obchode dam do polosedu a kouka.. :-) nozicky neplandaji couhaji mu pouze od kotniku dolu. nevim, co bys chtela jeste vedet?? :-)

Freeonit,prosím ě kolik meří sedací plocha nuny na šířku kočáru? Káždý píše něco jinýho.Díky steka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí