Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ähojky! tak nuna pepp a nuna buggy je jedna a tatáž věc.
prostě někdo mu říká pepp nekdo buggy. terén zvládne všelijaký ale když jsou třeba obr díry v betonu a kamínky k tomu tak rachtá jak svina.. madlo originál není avšak nějaká paní na mmb nabízela molitanové k nuně. kočárek je polohovací až do lehu takže do něj můžeš dát úplně malé dítko… já v ní vozím 8m.
Holky děkuji
Já mám teď takové dilema
Mě mrzí, že u nuny nejdou polohovat nožičky ![]()
M-a-j-a píše:
Holky děkujiJá mám teď takové dilema
![]()
Mě mrzí, že u nuny nejdou polohovat nožičky
Majo, taky chci nuny, ale za mne je na mne jeste brzy… takze jeste tak dva mesice pockam, stejne chci cely set, tak pockam az ho realne opravdu budou mit.
Ja jsem jeste trochu nalomena na Zapp Xtra, pze dat i proti smeru… ale zas je trojkolka, coz mi hodne vadi
a taky nema spojenou rukojet. ![]()
Anielkha píše:M-a-j-a píše:
![]()
Majo, taky chci nuny, ale za mne je na mne jeste brzy… takze jeste tak dva mesice pockam, stejne chci cely set, tak pockam az ho realne opravdu budou mit.
Ja jsem jeste trochu nalomena na Zapp Xtra, pze dat i proti smeru… ale zas je trojkolka, coz mi hodne vadia taky nema spojenou rukojet.
Anielkho ![]()
já je chci taky na léto. Ještě uvažuju na Cybex. Nejvíce mě štve, že nemáme v okolí žádný obchod, kde bych je mohla vyzkoušet „naživo“.
M-a-j-a píše:Anielkha píše:AnielkhoM-a-j-a píše:
![]()
Ja jsem jeste trochu nalomena na Zapp Xtra, pze dat i proti smeru… ale zas je trojkolka, coz mi hodne vadia taky nema spojenou rukojet.
já je chci taky na léto. Ještě uvažuju na Cybex. Nejvíce mě štve, že nemáme v okolí žádný obchod, kde bych je mohla vyzkoušet „naživo“.
Ja tu novou nunu nemuzu vyzkouset nazivo ani v Praze… nikde ji snad skladem nemaji… tak ti muzu rict jen zkusenost s tou starou, nadherne ovladatelny kocarek, fakt je krasny, lehounky ale porad jsou to golfky… takze ja to vidim, tak na nakupy a nekam vybehnout… ![]()
Anielkha píše:M-a-j-a píše:Ja tu novou nunu nemuzu vyzkouset nazivo ani v Praze… nikde ji snad skladem nemaji… tak ti muzu rict jen zkusenost s tou starou, nadherne ovladatelny kocarek, fakt je krasny, lehounky ale porad jsou to golfky… takze ja to vidim, tak na nakupy a nekam vybehnout…Anielkha píše:AnielkhoM-a-j-a píše:
![]()
No uvidíme. Nevím totiž jestli je vhodná na vesnici
, protože ho chci vozit hlavně když pojedeme k babičce.Musím to ještě promyslet.
M-a-j-a píše:Anielkha píše:No uvidíme. Nevím totiž jestli je vhodná na vesniciM-a-j-a píše:Ja tu novou nunu nemuzu vyzkouset nazivo ani v Praze… nikde ji snad skladem nemaji… tak ti muzu rict jen zkusenost s tou starou, nadherne ovladatelny kocarek, fakt je krasny, lehounky ale porad jsou to golfky… takze ja to vidim, tak na nakupy a nekam vybehnout…Anielkha píše:AnielkhoM-a-j-a píše:
![]()
já je chci taky na léto. Ještě uvažuju na Cybex. Nejvíce mě štve, že nemáme v okolí žádný obchod, kde bych je mohla vyzkoušet „naživo“., protože ho chci vozit hlavně když pojedeme k babičce.Musím to ještě promyslet.
Anielkha píše:M-a-j-a píše:
![]()
Anielkho,já taky zvažuji zaapaxtra nebo nunu,ale v diskusi na golky na tomto portálu,píše nějaká mamka,že je zklamaná z materiálu,že je strašně nekvalitní a tenký,prý děs.Mě se líbí taky právě kvůli té otočné sedačce,ale to mě dostalo.Pak jsou jěště krásné a prostorné ty nové buggstery,dokonce je už dělaj i s nafukvacíma kolama,tak vůbec nedrncají,ale cena je jiná.Myslím 7500,ale jsou fakt
prostorné a krásné.
freeonit píše: Ähojky! tak nuna pepp a nuna buggy je jedna a tatáž věc.prostě někdo mu říká pepp nekdo buggy. terén zvládne všelijaký ale když jsou třeba obr díry v betonu a kamínky k tomu tak rachtá jak svina.. madlo originál není avšak nějaká paní na mmb nabízela molitanové k nuně. kočárek je polohovací až do lehu takže do něj můžeš dát úplně malé dítko… já v ní vozím 8m.
Freeonit,prosím tě co jsi narval do nuny za fusák? Origoš asi nemáš néé
?
freeonit píše:
mám cocoon od emitexu http://www.babymax.cz/…zi-6525.html
Ahá,ale obávám se že by v něm malý nebyl,ty nožky zvlášť by se mu asi nelíbili.Navíc 20 měsíců,mylíš že by tam vlezl ![]()
netusim jak je velike 2ém dite, fusak má 110cm a mel by být do 3let.. na mojem prckovi vypada obr ale on má taky 8m… ![]()
ten cocoon od emitexu je napodobenina Lodgeru, který máme a jsme max spokojeni. Vejde se tam stopro i 20m dokonce i 3leté dítko - pak už se fusak jen nestahne okolo hlavičky. To by se ale skoro dvouleťákovi už stejně nelíbilo. Je to opravdu variabilní fusak.
co se týká madla měla jsem opravdu špatný pocit, ale malému vůbec nechybí je připoutaný a když jedu drží se po bokách. Je to opravduv pohodě