Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
nepřipoutané dítě bez madla mi přijde taky nebezpečné. Já byla akorát nedávno v šoku, když se mě zeptala babička, jak se ty kšíry v nuně vlastně poutají, že jí to nejde a vozí malého nepřipoutaného! Po třech měsících!!!! No srdce se mi zastavilo. My máme ještě k tomu nepolohovací nunu, takže malej ani neleží. Trošku vyšší obrubník a mohl letět na čumáček i s fusakem. To mi zase tchýně dala… ![]()
marrra píše:
nepřipoutané dítě bez madla mi přijde taky nebezpečné. Já byla akorát nedávno v šoku, když se mě zeptala babička, jak se ty kšíry v nuně vlastně poutají, že jí to nejde a vozí malého nepřipoutaného! Po třech měsících!!!! No srdce se mi zastavilo. My máme ještě k tomu nepolohovací nunu, takže malej ani neleží. Trošku vyšší obrubník a mohl letět na čumáček i s fusakem. To mi zase tchýně dala…
Ahojky tak to se ti nedivim me by asi trefilo
Ume je bespecnost take na prvnim miste.Myslela jsem si ze prave v Nune ditko bude v bezbeci ze kazdou maminku donuti sve ditko poutat kdyz tam neni madlo,ale jak tu ctu jsem se pekne spletla ale kazdeho vec a jejich zotpovednost vuci ditku ![]()
No, mě naštěstí netrefilo ![]()
V sedě ho poutám a když jsem byla u něj a spal, tak byl navolno, ale co vám to tady píšu, to je každýho věc…
Takže poutejte, je to opravdu nejlepší ![]()
Objednala jsem si žlutou Nunu z eshopu Slůňátko.cz. Psali mi, že k nim přijde 20.4. od dodavatele. Máte někdo stejné informace?
A jak se tomu říká,holky? Víc štěstí než rozumu,ale na to každý příjde jednou sám.Nám malý vypadl z košíku v Tescu,a já myslela,že jsou pro děti bezpečné.Moje nervy,naštěstí je v poho,ale spadl na hlavičku.A v kočáru? NIKDY NEJEL NEZAPOUTANÝ,ani když spal a sál .Stačí mžik, kdy se otočíš a je zle.Viz košík -Tesco. ![]()
v košíku si na malého taky dávam pořádnýho majzla. Dcera v něm vždy seděla jak přibitá, ale malej mi jednou vylezl skoro až na pás u pokladny. je to drak, takže ho taky musím mít non stop na očích a v kočárku non stop připoutaného, v nuně alespoň okolo pasu.
Jasně, blbá , sociálku na mě!!! ![]()
Jak vosy na bonbon
Proč se lidi nestarají o svoje bližní a šťouraj se furt v životech jiných lidí, to tedy nepochopím
![]()
nelis píše:
holky, nechte už Bébku na pokoji, dyť o nic nejde…
Taky myslím… Třeba by mohl někdo spíš odpovědět Markétě, jestli máte stejné informace o dodání žluté a černé nuny, taky by mě to zajímalo… ![]()
Bébka píše:
Jasně, blbá , sociálku na mě!!!![]()
Jak vosy na bonbon
Proč se lidi nestarají o svoje bližní a šťouraj se furt v životech jiných lidí, to tedy nepochopím
Dappp píše:Žlutá i černá mají dojiít 20.4 - 21.4 prý odesílají.nelis píše:Taky myslím… Třeba by mohl někdo spíš odpovědět Markétě, jestli máte stejné informace o dodání žluté a černé nuny, taky by mě to zajímalo…
holky, nechte už Bébku na pokoji, dyť o nic nejde…
Psala paní ze sluňátka.Já dens zjistila,že jí prodávdjí u nás v Opavě a mají lékořici na skladě,tak se pojedu podívat jak reálně vypadá a posadit malýho.
Marketa6 píše:
Objednala jsem si žlutou Nunu z eshopu Slůňátko.cz. Psali mi, že k nim přijde 20.4. od dodavatele. Máte někdo stejné informace?
Ahoj ja jsem si take objednala žlutou nunicku,rekli mi že v polovine Dubna tak to priblizne odpovida datumove +-
nelis píše:
Tak Nuna už je doma! Je jedním slovem božská!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jednoduché skládání, ten pololeh na odpočinutí podle mě bohatě stačí (na dlouhé spaní ne, ale na 20 min zdřímnutí klidně) a vleze se do ní krásně a pohodlně i moje 3 letá dcerka, takže jsem fakt nadšená!
Ahojky, ja uz vybiram asi mesic, Nuna se mi libi, ale prave ty zada a nohy ne odrazuji… Ten tvuj prispevek je z listopadu. Jak jsi ted spokojena
Se zady a popr. tema nohama. Co nakupni kos?
Dekuju!!!
Ahoj holky,
nepročítala jsem celou diskuzi, tak se nezlobte, jestli položím dotaz, který už tady byl.
Chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi nuna peep a nuna buggy? Zvládne kočárek i nějaký terén? Dá se k němu přikoupit madlo? Jak staré dítě do něj můžu dát?
Děkuji moc
Mám vybraný ještě I coo pluto a nemůžu se prostě rozhodnout
![]()
Předem moc děkuji za odpovědi ![]()
Rozdíl je ten ,že se nová nuna polohuje do úplného lehu. Je celkově trošičku větší, ale to jen nepatrně. Jsem s ní velmi spokojená. Jediné co mi vadí je sjet z obrubníku, tam drhneš konstrukci o obrubník
což je děs.jinak je nuna lehoučká a krásně ovladatelná. Kočárek o kterém přemýšlíš je krásný, ale ta rukojeť kočárku je špatně ovladatelná, když potřebuješ jít s deštníkem. Moje zkušenosti jedině rukojeť v celku ![]()