Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neloš
10.4.11 18:02
No to jsi teda borec,když na něj nevidíš. To bych teda neriskovala, kdyby ti vypadl, ale každý máme jiný způsob. Pro mě je bezpečí dětí na prvním místě takže se občas nestačím divit, promiň.
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
Jasně, vždyť už jsou to skoro ročňáci, velký dětičky, tak akorát do NUNY :mrgreen: :palec:
Já ho šoupla až dozadu, při lehu, a koukaly mu jen nožičky lehce nad kotníkama, takže měl podepřeno. A když jedeme a je vzhůru, tak si kope nahoru a dolů nožkama a moc se mu to líbí :palec: Takže já nevidím důvod, proč by to neměl bejt kočár pro skoro roční dítě :roll:A ve sporťáku dává nohy do boku a spouští je dolu :mrgreen:
taky brousíme ponožky o kola u Mutsyny :lol: Bébko a to ho nepoutáš ( že ho nacpeš až nahoru )nebo máš ještě jedny kšíry?
Na to spaní jsem ho odpoutala, abych ho mohla posunout, pak zase zapoutala, když se vzbudil :roll: :mrgreen: Není to žádnej ďas, takže mi z toho nijak neutíká, zatím … :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
360
10.4.11 18:24

nepřipoutané dítě bez madla mi přijde taky nebezpečné. Já byla akorát nedávno v šoku, když se mě zeptala babička, jak se ty kšíry v nuně vlastně poutají, že jí to nejde a vozí malého nepřipoutaného! Po třech měsících!!!! No srdce se mi zastavilo. My máme ještě k tomu nepolohovací nunu, takže malej ani neleží. Trošku vyšší obrubník a mohl letět na čumáček i s fusakem. To mi zase tchýně dala… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
10.4.11 19:10
marrra píše:
nepřipoutané dítě bez madla mi přijde taky nebezpečné. Já byla akorát nedávno v šoku, když se mě zeptala babička, jak se ty kšíry v nuně vlastně poutají, že jí to nejde a vozí malého nepřipoutaného! Po třech měsících!!!! No srdce se mi zastavilo. My máme ještě k tomu nepolohovací nunu, takže malej ani neleží. Trošku vyšší obrubník a mohl letět na čumáček i s fusakem. To mi zase tchýně dala… :zed:

Ahojky tak to se ti nedivim me by asi trefilo 8-o Ume je bespecnost take na prvnim miste.Myslela jsem si ze prave v Nune ditko bude v bezbeci ze kazdou maminku donuti sve ditko poutat kdyz tam neni madlo,ale jak tu ctu jsem se pekne spletla ale kazdeho vec a jejich zotpovednost vuci ditku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
10.4.11 19:23

No, mě naštěstí netrefilo :wink:
V sedě ho poutám a když jsem byla u něj a spal, tak byl navolno, ale co vám to tady píšu, to je každýho věc… :jazyk: Takže poutejte, je to opravdu nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.4.11 14:00

žlutá Nuna

Objednala jsem si žlutou Nunu z eshopu Slůňátko.cz. Psali mi, že k nim přijde 20.4. od dodavatele. Máte někdo stejné informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
11.4.11 14:18
Bébka píše:
No, mě naštěstí netrefilo :wink:
V sedě ho poutám a když jsem byla u něj a spal, tak byl navolno, ale co vám to tady píšu, to je každýho věc… :jazyk: Takže poutejte, je to opravdu nejlepší :palec:

A jak se tomu říká,holky? Víc štěstí než rozumu,ale na to každý příjde jednou sám.Nám malý vypadl z košíku v Tescu,a já myslela,že jsou pro děti bezpečné.Moje nervy,naštěstí je v poho,ale spadl na hlavičku.A v kočáru? NIKDY NEJEL NEZAPOUTANÝ,ani když spal a sál .Stačí mžik, kdy se otočíš a je zle.Viz košík -Tesco. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.4.11 17:53

v košíku si na malého taky dávam pořádnýho majzla. Dcera v něm vždy seděla jak přibitá, ale malej mi jednou vylezl skoro až na pás u pokladny. je to drak, takže ho taky musím mít non stop na očích a v kočárku non stop připoutaného, v nuně alespoň okolo pasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.4.11 20:24

Jasně, blbá , sociálku na mě!!! :roll:

Jak vosy na bonbon 8-o Proč se lidi nestarají o svoje bližní a šťouraj se furt v životech jiných lidí, to tedy nepochopím :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
11.4.11 20:35

holky, nechte už Bébku na pokoji, dyť o nic nejde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.4.11 20:43
nelis píše:
holky, nechte už Bébku na pokoji, dyť o nic nejde… :roll:

Taky myslím… Třeba by mohl někdo spíš odpovědět Markétě, jestli máte stejné informace o dodání žluté a černé nuny, taky by mě to zajímalo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
11.4.11 22:27
Bébka píše:
Jasně, blbá , sociálku na mě!!! :roll:

Jak vosy na bonbon 8-o Proč se lidi nestarají o svoje bližní a šťouraj se furt v životech jiných lidí, to tedy nepochopím :nevim: :mrgreen:

Dappp píše:
nelis píše:
holky, nechte už Bébku na pokoji, dyť o nic nejde… :roll:
Taky myslím… Třeba by mohl někdo spíš odpovědět Markétě, jestli máte stejné informace o dodání žluté a černé nuny, taky by mě to zajímalo… :lol:
Žlutá i černá mají dojiít 20.4 - 21.4 prý odesílají.
Psala paní ze sluňátka.Já dens zjistila,že jí prodávdjí u nás v Opavě a mají lékořici na skladě,tak se pojedu podívat jak reálně vypadá a posadit malýho. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
11.4.11 22:52
Marketa6 píše:
Objednala jsem si žlutou Nunu z eshopu Slůňátko.cz. Psali mi, že k nim přijde 20.4. od dodavatele. Máte někdo stejné informace?

Ahoj ja jsem si take objednala žlutou nunicku,rekli mi že v polovine Dubna tak to priblizne odpovida datumove +-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izabelle
11.4.11 23:11
nelis píše:
Tak Nuna už je doma! Je jedním slovem božská!! :dance: :dance: :srdce: :dance: :dance: Jednoduché skládání, ten pololeh na odpočinutí podle mě bohatě stačí (na dlouhé spaní ne, ale na 20 min zdřímnutí klidně) a vleze se do ní krásně a pohodlně i moje 3 letá dcerka, takže jsem fakt nadšená! :lol:

Ahojky, ja uz vybiram asi mesic, Nuna se mi libi, ale prave ty zada a nohy ne odrazuji… Ten tvuj prispevek je z listopadu. Jak jsi ted spokojena :?: :?: Se zady a popr. tema nohama. Co nakupni kos?
Dekuju!!!

• Citovat
  • Upravit
16492
12.4.11 08:14

Ahoj holky,
nepročítala jsem celou diskuzi, tak se nezlobte, jestli položím dotaz, který už tady byl.
Chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi nuna peep a nuna buggy? Zvládne kočárek i nějaký terén? Dá se k němu přikoupit madlo? Jak staré dítě do něj můžu dát?
Děkuji moc :-) Mám vybraný ještě I coo pluto a nemůžu se prostě rozhodnout :zed: :zed:
Předem moc děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
12.4.11 09:23

Rozdíl je ten ,že se nová nuna polohuje do úplného lehu. Je celkově trošičku větší, ale to jen nepatrně. Jsem s ní velmi spokojená. Jediné co mi vadí je sjet z obrubníku, tam drhneš konstrukci o obrubník :cry: :pocitac: což je děs.jinak je nuna lehoučká a krásně ovladatelná. Kočárek o kterém přemýšlíš je krásný, ale ta rukojeť kočárku je špatně ovladatelná, když potřebuješ jít s deštníkem. Moje zkušenosti jedině rukojeť v celku :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4