Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
freeonit píše:
denvoj ty sis objednala jenom nunu a oni ti poslali i plastenku? ja si ji objednala se setem a prisla mi taky ale to jenom proto ze plastenka zustava stejna jako u stare nuny a sit s nanoznikem pry ne… nejak se mi nezda ze davaji plastenky gratys…
Já jsem si Nunu objednala taky se setem, ale jelikož sety budou až v červnu, tak jsem zatím zaplatila jen kočárek bez setu. Ale až sety dorazí, tak ho dostanu za tu cenu 299,– Paní mi tedy o pláštěnce zdarma nic neřekla, tak nevím… Ale už to tady psalo více holek, že jim přišla i pláštěnka, se kterou nepočítaly.
Myslíš, že by pak v červnu poslali už jen moskytieru? Ale já jsem si zatím zaplatila jen kočár a přišla i ta pláštěnka. Tak já nevím ![]()
Ahoj holky,jsem tu nová i když už nějákou dobu pročítám vaše příspěvky.Taky uvažuji o koupi nuny a od vás jsem se toho docela dost dozvěděla ale ještě váhám.Zatím ale samá spokojenost s nunou,kdo už ji teda má.Asi by se mi líbila barva sand.Neměla bych se ale asi dlouho rozmýšlet,jak tak vidím nuny jdou docela na dračku.
DENVOJ já ti nevím.. já jsem zaplatila komplet vlastně kočár moskytiéru pláštěnku a fusak za 4990, a hned mi paní volala ze nejsou fusaky a sítě který dorazí az v červnu tak že mi to pak pošle rovnou dodavatel.. jenom že pláštěnky zůstávají stejný tak že dorazí s kočárek… ![]()
Já jsem teda pláštěnku zadarmo nedostala, ale nabídli mi ji, že nemají teda tu síť, ale tu stejně nevim, na co bych ji měla, Honza by tam určitě sedět pod ní nechtěl, ale tak kdyby to bylo za těch 299, tak bych to brala, jenže kdo ví, jak to bude..a pláštěnku teď prostě potřebuju, tak mi ji nabídli za 350Kč, takže jsem ji vzala..možná jsem trošku za ni přeplatila, kor když ji tady holky dostaly zdarma, ale tahle suma mě nezabije a jak jsem psala, pláštěnka je prostě v tomhle počasí potřeba ![]()
Vevercaci píše:
Já jsem teda pláštěnku zadarmo nedostala, ale nabídli mi ji, že nemají teda tu síť, ale tu stejně nevim, na co bych ji měla, Honza by tam určitě sedět pod ní nechtěl, ale tak kdyby to bylo za těch 299, tak bych to brala, jenže kdo ví, jak to bude..a pláštěnku teď prostě potřebuju, tak mi ji nabídli za 350Kč, takže jsem ji vzala..možná jsem trošku za ni přeplatila, kor když ji tady holky dostaly zdarma, ale tahle suma mě nezabije a jak jsem psala, pláštěnka je prostě v tomhle počasí potřeba
Tak to mas pravdu ted je fakt treba me ma zitra dopolodne prid sand tak jsem zvedava jestli tam bude ta Plastenka,par holek tu pise ze ji dostali tak jsem zvedava.Nevim kde ji popripad budu schanet jestli tam nebude v Ondalku ji nemaji vubec a 700kc+postovne se mi za set teda davat nechce na internetu
A kde jsi ji poridila za tech 350kč?
na tom net obchůdku moje miminko, včera jsem psala, že na 4mimi, ale to jsem spletla, koupila jsem to tady..výhoda pro mě byla, že to mám za barákem..já tak nějak měla pocit, že ty pláštěnky ještě i maj..kdyžtak to zkus tam..
Holky,prosim vas,jsou teda plastenky na starou a novou nunu stejny?Taky tu plastenku nemam a nemuzu cekat az do cervna,tak bych si koupila tu starou,pokud pasuje na novou nunu.
Tak uz jsem si ji chtela objednat z Ondalku, jenze ten plastenky koukam nema skladem… a co jako budu delat ted na jare bez plastenky? ![]()
Anielkha píše:
Tak uz jsem si ji chtela objednat z Ondalku, jenze ten plastenky koukam nema skladem… a co jako budu delat ted na jare bez plastenky?
No prave
…
Jednoduchá rada nechodit ven.
Ještě , že já to řešit nemusím , protože mám sporťák a v dešti jednoduše sedím doma!
![]()
Anielkha píše:
Tak uz jsem si ji chtela objednat z Ondalku, jenze ten plastenky koukam nema skladem… a co jako budu delat ted na jare bez plastenky?
cetinka píše:
Jednoduchá rada nechodit ven.![]()
Ještě , že já to řešit nemusím , protože mám sporťák a v dešti jednoduše sedím doma!
![]()
Anielkha píše:
Sportak mam taky, ale to si pak nemusim kupovat golfky…
abych trnula, kde mne kdy zachytne nejaka prehanka…
Anielkha píše:
Kdyby mi tu pláštěnku neposlali, tak jsem si chtěla zatím koupit nějakou univerzální. Ale chtělo by to s Nunou přijet do obchodu a tam vyzkoušet, která na ni bude sedět. Určitě se něco najde ![]()
zdravím, ve starším příspěvcích jsem narazila na zmínky o navingtonech… já ho teda zkoušela jen na veletrhu, ale jsem rozhodnutá si ho koupit, protože je fakt bezvadný, lehce ovladatelný, lehce skládací, houpací, fakt mě nadchnul. A polské věci bych hned nezatracovala - ono je totiž polský kočárek a „polský kočárek“, i v Polsku se dá kupovat jinde než na trhu ![]()