Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
berushka18 píše:
já chtela tu fialovou nunu a u te mi rekli ze zmeny nebudou..jinak mam cernou nunu, hodne jezdim a skladam do auta a boudu mam vecne od kolecek pospinenouale staci jen otrit vlhkym hadrem a je to pryc…zatim sem neprala a v lete s cernou nunou v pohode, mala se mi v nem neparila..
ako je mozne, ze sa ti spini strieska? ved ked je poskladana, tak ta strieska nepride s kolesami do kontaktu, ci hej? inak ja mam SAND od leta a este sme ju neprali, nebolo treba, nic na nej nevidno a mam v nej fialovy lodger, pasuje to krasne, mam este aj kaiser iglu a tiez pasuje v pohode
Ahojky holciny ,tak vazne uvazuji o koupi Nuny Pepp (2011-2012) to s ejeste uvidi ,Chtela jsem nejakou tmavou barvicku takze by mi stacila 2011 ,jenze ted jsme nasla tu novou ruzovou a uz zase nevim ? Jsou nejak vylepsene nebo to je jen rozdil v barve a 1000 korune??A jak se vam s nima jezdi?? Ma nejakou nevyhodu??Nevrze??Ja jsme majitelkou Bugaboo Bee Plus a to je dost prostorne a jezdi uplne sam(btw. chci ho prodat ,tak kdyby mel nekdo zajem…)takze jsme v tomhle narocnejsi…ale myslim ,ze bude stacit ,nase mala ma uz 27 mesicu a doufam ,ze pristi rok uz kocar potrebovat nebudem .Takze by byl maximalne na jaro,leto a podzim…(Na podzim bude mit mala 3 roky) Dekuji za odpovediiii
![]()
Tak už máme niničku aj my, tú fialovú…je krásna to ano, malej sa tam sedí pekne. Trochu mi príde nepraktické to zipové polohovanie, strašne to trvá v porovnaní s ostatnými kočíkmi ktoré som mala (nuna je 8.
),a je to aj pekná hrkotavka na chodníku, ale nevadí mi to, je to logické pri takých malých koliečkach. Som zvedavá, ako dlho vydržia
.
lucyda píše:
Ahojky holciny ,tak vazne uvazuji o koupi Nuny Pepp (2011-2012) to s ejeste uvidi ,Chtela jsem nejakou tmavou barvicku takze by mi stacila 2011 ,jenze ted jsme nasla tu novou ruzovou a uz zase nevim ? Jsou nejak vylepsene nebo to je jen rozdil v barve a 1000 korune??A jak se vam s nima jezdi?? Ma nejakou nevyhodu??Nevrze??Ja jsme majitelkou Bugaboo Bee Plus a to je dost prostorne a jezdi uplne sam(btw. chci ho prodat ,tak kdyby mel nekdo zajem…)takze jsme v tomhle narocnejsi…ale myslim ,ze bude stacit ,nase mala ma uz 27 mesicu a doufam ,ze pristi rok uz kocar potrebovat nebudem .Takze by byl maximalne na jaro,leto a podzim…(Na podzim bude mit mala 3 roky) Dekuji za odpovediiii![]()
![]()
![]()
![]()
Teda vyměnit Beečko za Nunu? No, aby jsi nebyla zklamaná
Vrať se o cca 4 stránky zpět, je tam popsáno v čem je vylepšená ( okénko, polohování nohou ), nebo jukni na stránky
Rozepínání zipů mi přijde mnohem lepší než zamačkávat tuhé kolečko a Mutsy, mě to přijde na pohodu ( rozepínám jen ty první ) ![]()
ahojy prodava tu nekdo nunu? Jestli jo kldine bych se mrkla na fotky a na info ![]()
lucyda: popripade na bogaboo bee ![]()
keliska píše:
Tak už máme niničku aj my, tú fialovú…je krásna to ano, malej sa tam sedí pekne. Trochu mi príde nepraktické to zipové polohovanie, strašne to trvá v porovnaní s ostatnými kočíkmi ktoré som mala (nuna je 8.),a je to aj pekná hrkotavka na chodníku, ale nevadí mi to, je to logické pri takých malých koliečkach. Som zvedavá, ako dlho vydržia
.
Ajla píše:
ahojy prodava tu nekdo nunu? Jestli jo kldine bych se mrkla na fotky a na info
lucyda: popripade na bogaboo bee
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Tady ho prodavam ,zatim vice fotek nemam …Teda mam,kdyby jste chtela ,ale v pocitaci… ataky v albicku na mimibazaru KOCArky
chvaldici píše:
také mám fialovou Nunu a je to můj asi 9tý kočárek a můžu říct,že v porovnání oproti ostatním kočárkům jsem s Nunou spokojená hodně.Vyhovuje mi pevná konctrukce,lehké ovládání,design.Jediné,co mě teda rozčiluje je rachtání koleček,sice tu jiné uživatelky píší,že jim moc nerachtají,ale mě tedy hodně-máme tu kamínkové(hrubé)silnice a chodníky a na nich to je teda rachot.Ale jinak bezva-ještě bych teda uvítala delší zádovou opěrku.keliska píše:
Tak už máme niničku aj my, tú fialovú…je krásna to ano, malej sa tam sedí pekne. Trochu mi príde nepraktické to zipové polohovanie, strašne to trvá v porovnaní s ostatnými kočíkmi ktoré som mala (nuna je 8.),a je to aj pekná hrkotavka na chodníku, ale nevadí mi to, je to logické pri takých malých koliečkach. Som zvedavá, ako dlho vydržia
.
To jedine me hrozne na Nune vadi ,ze rachta.Beecka to nedelaji(ty jezdi tiseji nez nektere sportaky) tak s ebojim ,ze si na to nezvyknu…Vubec nechapu ,proc ji udellay plastova kola
(Nune)
rybkabezvody píše:lucyda píše:
Ahojky holciny ,tak vazne uvazuji o koupi Nuny Pepp (2011-2012) to s ejeste uvidi ,Chtela jsem nejakou tmavou barvicku takze by mi stacila 2011 ,jenze ted jsme nasla tu novou ruzovou a uz zase nevim ? Jsou nejak vylepsene nebo to je jen rozdil v barve a 1000 korune??A jak se vam s nima jezdi?? Ma nejakou nevyhodu??Nevrze??Ja jsme majitelkou Bugaboo Bee Plus a to je dost prostorne a jezdi uplne sam(btw. chci ho prodat ,tak kdyby mel nekdo zajem…)takze jsme v tomhle narocnejsi…ale myslim ,ze bude stacit ,nase mala ma uz 27 mesicu a doufam ,ze pristi rok uz kocar potrebovat nebudem .Takze by byl maximalne na jaro,leto a podzim…(Na podzim bude mit mala 3 roky) Dekuji za odpovediiii![]()
![]()
![]()
![]()
Teda vyměnit Beečko za Nunu? No, aby jsi nebyla zklamaná
Rozepínání zipů mi přijde mnohem lepší než zamačkávat tuhé kolečko a Mutsy, mě to přijde na pohodu ( rozepínám jen ty první )Vrať se o cca 4 stránky zpět, je tam popsáno v čem je vylepšená ( okénko, polohování nohou ), nebo jukni na stránky
Taky se bojim ,ze si nezvyknu
A budu se bit do hlavy …ale nechci doma drzewt uz tak drahy kocar jako Bee Plus a chtela bych max do jara prodat.....Skoro s nim nejezdime..Mela jsem i strasi typ Bee a to s emi zdalo lepsi ,nevim proc…ale zase uzoulinke …Je Nuna hodne uzka ?? Jinak diky ,uz jsme to tam precetla …ze je navic podlozka na nohy u 2012 ![]()
lucyda píše:Ajla píše:http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Tady ho prodavam ,zatim vice fotek nemam …Teda mam,kdyby jste chtela ,ale v pocitaci… ataky v albicku na mimibazaru KOCArky
bože ten je úžasnej ![]()
Ach jo, holky…hlava mi jde kolem…
Nemáte některá zkušenost s kočárken Nuna I s kočárkem Quinny zapp xtra?
Mám doma quinny podvozek,takže by mi to vyšlo cenově dobře…
Ale když Nuna je 4 kolka,připadá mi stabilnější. Nevýhodou bylo,že nemá polohování nožiček,ale ted jaksi má(moc ten princip necápu a jestli to bude dostatečné zvednutí,moc se mi to nezdá
). Malá mi v kočárku ještě dost spinká. Má rok.
Máte některá porovnání?
Díky moc!
lucyda píše:Ajla píše:http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Tady ho prodavam ,zatim vice fotek nemam …Teda mam,kdyby jste chtela ,ale v pocitaci… ataky v albicku na mimibazaru KOCArky
No je nádherný, ale tak nějak mimo můj stanovený finanční rámec ![]()
Holky je strasne fajn
ale kamoska prodava starsi typ bee (neni to plusko) za 6900 s ruzovou striskou,destnikem oranzovym a puntikovanou podlozkou ,je ve vybornem stavu ,kdyby nekdo z vas chtel ,muzu na ni dat kontakt …
hOLKY TA NOVA nUNA RUZOVA JE TAK KRASNA !!!!!!! ![]()
Holky ted jsme smutna ,bavila jsem se s holkama ,co Nunu mely /maji …vsechny mely jen kladne ohlasy ..ale pry je tam maximlane do 2 let veku ditete .....my uz mame 2 roky a 3 mesice a to ji chci kupovat az za 2 mesice az bude nova kolekce
…Pry ma kratkou operku …jezis to je smula ......Tak to se mi pak nevyplati prodej pluska
protoze drahy kocar uz kupovat nahodlam
Taky mám Nunu, synovi ted budou 2 roky a pořád se mi tam vejde. Je pravda, že už v kočáru moc nejezdí, jenom, když lítám po nákupech.