Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
13.1.12 16:00
berushka18 píše:
já chtela tu fialovou nunu a u te mi rekli ze zmeny nebudou..jinak mam cernou nunu, hodne jezdim a skladam do auta a boudu mam vecne od kolecek pospinenou :-(ale staci jen otrit vlhkym hadrem a je to pryc…zatim sem neprala a v lete s cernou nunou v pohode, mala se mi v nem neparila..

ako je mozne, ze sa ti spini strieska? ved ked je poskladana, tak ta strieska nepride s kolesami do kontaktu, ci hej? inak ja mam SAND od leta a este sme ju neprali, nebolo treba, nic na nej nevidno a mam v nej fialovy lodger, pasuje to krasne, mam este aj kaiser iglu a tiez pasuje v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.1.12 09:49

Ahojky holciny ,tak vazne uvazuji o koupi Nuny Pepp (2011-2012) to s ejeste uvidi ,Chtela jsem nejakou tmavou barvicku takze by mi stacila 2011 ,jenze ted jsme nasla tu novou ruzovou a uz zase nevim ? Jsou nejak vylepsene nebo to je jen rozdil v barve a 1000 korune??A jak se vam s nima jezdi?? Ma nejakou nevyhodu??Nevrze??Ja jsme majitelkou Bugaboo Bee Plus a to je dost prostorne a jezdi uplne sam(btw. chci ho prodat ,tak kdyby mel nekdo zajem…)takze jsme v tomhle narocnejsi…ale myslim ,ze bude stacit ,nase mala ma uz 27 mesicu a doufam ,ze pristi rok uz kocar potrebovat nebudem .Takze by byl maximalne na jaro,leto a podzim…(Na podzim bude mit mala 3 roky) Dekuji za odpovediiii :-) :* :* :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
14.1.12 13:16

Tak už máme niničku aj my, tú fialovú…je krásna to ano, malej sa tam sedí pekne. Trochu mi príde nepraktické to zipové polohovanie, strašne to trvá v porovnaní s ostatnými kočíkmi ktoré som mala (nuna je 8. :P ),a je to aj pekná hrkotavka na chodníku, ale nevadí mi to, je to logické pri takých malých koliečkach. Som zvedavá, ako dlho vydržia :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
14.1.12 20:30
lucyda píše:
Ahojky holciny ,tak vazne uvazuji o koupi Nuny Pepp (2011-2012) to s ejeste uvidi ,Chtela jsem nejakou tmavou barvicku takze by mi stacila 2011 ,jenze ted jsme nasla tu novou ruzovou a uz zase nevim ? Jsou nejak vylepsene nebo to je jen rozdil v barve a 1000 korune??A jak se vam s nima jezdi?? Ma nejakou nevyhodu??Nevrze??Ja jsme majitelkou Bugaboo Bee Plus a to je dost prostorne a jezdi uplne sam(btw. chci ho prodat ,tak kdyby mel nekdo zajem…)takze jsme v tomhle narocnejsi…ale myslim ,ze bude stacit ,nase mala ma uz 27 mesicu a doufam ,ze pristi rok uz kocar potrebovat nebudem .Takze by byl maximalne na jaro,leto a podzim…(Na podzim bude mit mala 3 roky) Dekuji za odpovediiii :-) :* :* :mavam: :mavam:

Teda vyměnit Beečko za Nunu? No, aby jsi nebyla zklamaná :think: Vrať se o cca 4 stránky zpět, je tam popsáno v čem je vylepšená ( okénko, polohování nohou ), nebo jukni na stránky

Rozepínání zipů mi přijde mnohem lepší než zamačkávat tuhé kolečko a Mutsy, mě to přijde na pohodu ( rozepínám jen ty první ) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
14.1.12 21:59

ahojy prodava tu nekdo nunu? Jestli jo kldine bych se mrkla na fotky a na info :-)
lucyda: popripade na bogaboo bee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.1.12 08:33
také mám fialovou Nunu a je to můj asi 9tý kočárek a můžu říct,že v porovnání oproti ostatním kočárkům jsem s Nunou spokojená hodně.Vyhovuje mi pevná konctrukce,lehké ovládání,design.Jediné,co mě teda rozčiluje je rachtání koleček,sice tu jiné uživatelky píší,že jim moc nerachtají,ale mě tedy hodně-máme tu kamínkové(hrubé)silnice a chodníky a na nich to je teda rachot.Ale jinak bezva-ještě bych teda uvítala delší zádovou opěrku.
keliska píše:
Tak už máme niničku aj my, tú fialovú…je krásna to ano, malej sa tam sedí pekne. Trochu mi príde nepraktické to zipové polohovanie, strašne to trvá v porovnaní s ostatnými kočíkmi ktoré som mala (nuna je 8. :P ),a je to aj pekná hrkotavka na chodníku, ale nevadí mi to, je to logické pri takých malých koliečkach. Som zvedavá, ako dlho vydržia :-).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.1.12 09:12
Ajla píše:
ahojy prodava tu nekdo nunu? Jestli jo kldine bych se mrkla na fotky a na info :-)
lucyda: popripade na bogaboo bee :-)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Tady ho prodavam ,zatim vice fotek nemam …Teda mam,kdyby jste chtela ,ale v pocitaci… ataky v albicku na mimibazaru KOCArky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.1.12 09:15
chvaldici píše:
také mám fialovou Nunu a je to můj asi 9tý kočárek a můžu říct,že v porovnání oproti ostatním kočárkům jsem s Nunou spokojená hodně.Vyhovuje mi pevná konctrukce,lehké ovládání,design.Jediné,co mě teda rozčiluje je rachtání koleček,sice tu jiné uživatelky píší,že jim moc nerachtají,ale mě tedy hodně-máme tu kamínkové(hrubé)silnice a chodníky a na nich to je teda rachot.Ale jinak bezva-ještě bych teda uvítala delší zádovou opěrku.
keliska píše:
Tak už máme niničku aj my, tú fialovú…je krásna to ano, malej sa tam sedí pekne. Trochu mi príde nepraktické to zipové polohovanie, strašne to trvá v porovnaní s ostatnými kočíkmi ktoré som mala (nuna je 8. :P ),a je to aj pekná hrkotavka na chodníku, ale nevadí mi to, je to logické pri takých malých koliečkach. Som zvedavá, ako dlho vydržia :-).

To jedine me hrozne na Nune vadi ,ze rachta.Beecka to nedelaji(ty jezdi tiseji nez nektere sportaky) tak s ebojim ,ze si na to nezvyknu…Vubec nechapu ,proc ji udellay plastova kola :-((( (Nune)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.1.12 09:24
rybkabezvody píše:
lucyda píše:
Ahojky holciny ,tak vazne uvazuji o koupi Nuny Pepp (2011-2012) to s ejeste uvidi ,Chtela jsem nejakou tmavou barvicku takze by mi stacila 2011 ,jenze ted jsme nasla tu novou ruzovou a uz zase nevim ? Jsou nejak vylepsene nebo to je jen rozdil v barve a 1000 korune??A jak se vam s nima jezdi?? Ma nejakou nevyhodu??Nevrze??Ja jsme majitelkou Bugaboo Bee Plus a to je dost prostorne a jezdi uplne sam(btw. chci ho prodat ,tak kdyby mel nekdo zajem…)takze jsme v tomhle narocnejsi…ale myslim ,ze bude stacit ,nase mala ma uz 27 mesicu a doufam ,ze pristi rok uz kocar potrebovat nebudem .Takze by byl maximalne na jaro,leto a podzim…(Na podzim bude mit mala 3 roky) Dekuji za odpovediiii :-) :* :* :mavam: :mavam:

Teda vyměnit Beečko za Nunu? No, aby jsi nebyla zklamaná :think: Vrať se o cca 4 stránky zpět, je tam popsáno v čem je vylepšená ( okénko, polohování nohou ), nebo jukni na stránky

Rozepínání zipů mi přijde mnohem lepší než zamačkávat tuhé kolečko a Mutsy, mě to přijde na pohodu ( rozepínám jen ty první ) :palec:

Taky se bojim ,ze si nezvyknu :-D A budu se bit do hlavy …ale nechci doma drzewt uz tak drahy kocar jako Bee Plus a chtela bych max do jara prodat.....Skoro s nim nejezdime..Mela jsem i strasi typ Bee a to s emi zdalo lepsi ,nevim proc…ale zase uzoulinke …Je Nuna hodne uzka ?? Jinak diky ,uz jsme to tam precetla …ze je navic podlozka na nohy u 2012 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.1.12 10:39
lucyda píše:
Ajla píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Tady ho prodavam ,zatim vice fotek nemam …Teda mam,kdyby jste chtela ,ale v pocitaci… ataky v albicku na mimibazaru KOCArky

bože ten je úžasnej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
15.1.12 11:12

Ach jo, holky…hlava mi jde kolem…
Nemáte některá zkušenost s kočárken Nuna I s kočárkem Quinny zapp xtra?
Mám doma quinny podvozek,takže by mi to vyšlo cenově dobře…
Ale když Nuna je 4 kolka,připadá mi stabilnější. Nevýhodou bylo,že nemá polohování nožiček,ale ted jaksi má(moc ten princip necápu a jestli to bude dostatečné zvednutí,moc se mi to nezdá :think: ). Malá mi v kočárku ještě dost spinká. Má rok.
Máte některá porovnání?
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
15.1.12 11:24
lucyda píše:
Ajla píše:

No je nádherný, ale tak nějak mimo můj stanovený finanční rámec :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.1.12 15:27

Holky je strasne fajn :-) ale kamoska prodava starsi typ bee (neni to plusko) za 6900 s ruzovou striskou,destnikem oranzovym a puntikovanou podlozkou ,je ve vybornem stavu ,kdyby nekdo z vas chtel ,muzu na ni dat kontakt …

hOLKY TA NOVA nUNA RUZOVA JE TAK KRASNA !!!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.1.12 15:42

Holky ted jsme smutna ,bavila jsem se s holkama ,co Nunu mely /maji …vsechny mely jen kladne ohlasy ..ale pry je tam maximlane do 2 let veku ditete .....my uz mame 2 roky a 3 mesice a to ji chci kupovat az za 2 mesice az bude nova kolekce :-O …Pry ma kratkou operku …jezis to je smula ......Tak to se mi pak nevyplati prodej pluska :( protoze drahy kocar uz kupovat nahodlam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
15.1.12 15:43

Taky mám Nunu, synovi ted budou 2 roky a pořád se mi tam vejde. Je pravda, že už v kočáru moc nejezdí, jenom, když lítám po nákupech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí