Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tyy jo je tam skvela tak tu beru na 100% ale asi vemu cernou ![]()
Nemáš vůbec zač ![]()
No, chtělo by to zajet s kočárkem do nějakého obchodu, kde univaky mají. Podle fotky bych se bála, nemusí to úplně odpovídat skutečnosti.
no prave ale prdim na to objednala jsem si cernej…je to jistejsi a vyuziju h i vic kdybych ho nosila treba pres rameno a tak, kdyztak na to nasiju neco sedyho ![]()
Ajla píše:
jjo diky ja jsem si myslela ze prijde v krabici
ne sranda ja spis myslela jeslti bduu muset nasroubovat kolecka nebo taktakkze asi neaha a nemas fotku? Prave ze me taky hodne laka to spodni uchyceni mam dost dluhy nohy a do vseho kopu
kolikrat mi ted na sportaku vadila taska…
tak bych brala ten vak, sice stoji vic ale kdyz budu mit nunycku chci ji koupit neco hezkyho, premyslela jsem jestli cernej nebo sedej aby se ta seda netloukla se sand.....
Taska z DM taky vypada fak pekne
Kolečka nejsou šroubovací
ten kočár tam bude v celku jenom složený, jako, když ho vyndáš z auta ![]()
Tašku jsem si tam dala stejnou co jsem měla k Neonatu ![]()
tak to jo ![]()
ja uz jsem objednala ten vak
se mi o tom kocarku uz i zdalo ![]()
holky, já jsem trošku brzda, dřív jsem golfky neřešila ale malé bude v březnu rok a já objevila tyto. Láska na první pohled
a to jsem je ještě neviděla naživo!!!! pro jak staré díte jsou?přemýšlím že bych do nich totiž šla… a ten vak je taky bomba, ani o něm jsem před tim neslyšela
no a jak jste teda s tim kočíkem spokojené???? každý kočík má svá negativa, o tom žádná, tak jaké jste našly na tomhle?
mne prijde v pondeli, ted bude spis do obchodaku a na jare a v lete na ven, malymu bude taky v breznu rok a je dost velikej tak sem dam v pondlei fotku az mi prijdou a muzes porovnat, malej ma 10kg a 80cm…abych pravdu rekla taky jsem je nazivo nevidela ale poprve jsem je videla u DJ Lucca s dvorakem nekde v casopisu, hned jsem si rekla ty jo co to je za golfky a uplne jsem se do nich zamilovala
Zann píše:
holky, já jsem trošku brzda, dřív jsem golfky neřešila ale malé bude v březnu rok a já objevila tyto. Láska na první pohleda to jsem je ještě neviděla naživo!!!! pro jak staré díte jsou?přemýšlím že bych do nich totiž šla… a ten vak je taky bomba, ani o něm jsem před tim neslyšela
no a jak jste teda s tim kočíkem spokojené???? každý kočík má svá negativa, o tom žádná, tak jaké jste našly na tomhle?
tak od desiti mesicu jsem ho pouzivala (vice casto)
zapomnela jsem holky na neco?
děkuju
ještě jsem koukala že tam asi není ani okýnko když se sklopí stříška, nebo je? abych na malou viděla když jí povezu… ?
Zann píše:
děkujuještě jsem koukala že tam asi není ani okýnko když se sklopí stříška, nebo je? abych na malou viděla když jí povezu… ?
ve verzi 2012 uz je.
no tak super, asi si počkám na tu 2012…to nám bude akorát rok, tak to vypadá jak ideální načasování ![]()
holky jaky mate vlozky do kocarku? A je to tam pekny a hodne potreba? Adi je to lespi an udrzbu co? A v lete asi i pohodlnejsi ![]()
Ajla píše:
holky jaky mate vlozky do kocarku? A je to tam pekny a hodne potreba? Adi je to lespi an udrzbu co? A v lete asi i pohodlnejsi
My nemáme žádnou
Potah jsem prala asi 2×, jde to lehce sundat a peru ho na 30 ![]()