Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
2.2.12 13:44

no jasně že na složené stříšce, zkusím to odpolko vyfotit, ale do lehu jí vůbec nepokládám, takže to nevím, naposledy jsem měla úplně rozepnutý kočár tak 3 měsíce zpět a to určitě neměla půlku hlavy z kočáru :think: ( před měsícem na 18m u ped. 87 cm )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.2.12 17:52

dnes jsem sla s nunou ven, sportak jsem mela u nasich tak jsem si tam pro nej sla, malyhio jsem zabalila do dvou dek a prada byl spokojenej…je fakt ze jsem sla slyset na celou vesnici ale jsou to golfky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
2.2.12 20:25

Fotka by byla super;-):-):-)My mame Esprit Vegas a tam je zadova operka stejne dlouha(kratka)jak na Nune a kdyz malou polozim,tak fakt ji vic nez pulka hlavy trci ven,ale mozna ma Nuna lip tu strisku,ze se da dat pod detatko nebo nevim;-) dneska jsem byla s malou koukat na nejake jine golfky,ale vsechny mi prijdou strasne..ta Nuna nema chybu:-D teda krome tech zadicek..to by me tedy zajimalo;-) ja ten Esprit totiz kvuli tomu prodavam,tak se bojim objednat Nunu,aby to nebylo to same a manzel uz by me asi vyhodil i s Nunou:-D;-);-) zatim mame Buzze ale uz bych chtela neco mensiho. Tak kdyz by byla fotka,tak by to bylo super:-)a neni aspon mala sance,ze ta nova kolekce by byla vetsi?:-)

• Citovat
  • Upravit
8384
2.2.12 21:02

NOmalej ma 80cm a tu operku ma akorat …myslim ze treba za rok mu bude taky hlavicka presahovat, jenze golfky nejsou postel porad to srovnavam s klasickyma harmonikovyma obyc golfkama…kdyz mu bduou 2 roky tak ji bdue mit proste na presouvani se z mista na misto a ne na spani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.2.12 21:07

tak davam fotku jak sjem dnes v takovy zime jela s nunou :-D a druha je fotka malyho v klasickych levnych golfkach co si koupila segra jen tak do obchodaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
2.2.12 21:10

tak my mame golfky hauck turbo a podle toho co jsem nasla jsou zada stejne a dokonce ty hauckovky jsou jeste o 2cm uzsi… trosku jste me timto tematem lekly, ale ted uz se nebojim a je fakt, ze pak uz to budeme mit jen na presun ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
2.2.12 21:11

To je pravda,ale je i dost takovych,ktere maji tu operku o dost delsi;-)ale zase nejsou tak hezke a hur se s nima jezdi:-(;-)za rok to ano,to uz je jen tak na svezeni,kdyz prijde unava..ted ma mala rok :-) ale myslim ze na kocar mi zacina kaslat uz ted:-D

• Citovat
  • Upravit
8384
2.2.12 21:13

no malej ma necelych 11 mesicu a kocar uz nema tolik rad jako driv ale nuan ta se mu libi jak ma rozhled jinak byl protismeru :-)
dneska jsem sn i jela sem tam byl led ale jinak sucha cesta a jelo se lehounce a fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.2.12 21:27
danielka2010 píše:
Fotka by byla super;-):-):-)My mame Esprit Vegas a tam je zadova operka stejne dlouha(kratka)jak na Nune a kdyz malou polozim,tak fakt ji vic nez pulka hlavy trci ven,ale mozna ma Nuna lip tu strisku,ze se da dat pod detatko nebo nevim;-) dneska jsem byla s malou koukat na nejake jine golfky,ale vsechny mi prijdou strasne..ta Nuna nema chybu:-D teda krome tech zadicek..to by me tedy zajimalo;-) ja ten Esprit totiz kvuli tomu prodavam,tak se bojim objednat Nunu,aby to nebylo to same a manzel uz by me asi vyhodil i s Nunou:-D;-);-) zatim mame Buzze ale uz bych chtela neco mensiho. Tak kdyz by byla fotka,tak by to bylo super:-)a neni aspon mala sance,ze ta nova kolekce by byla vetsi?:-)

podle rozměrů by měla být větší, ale ne pro dítě, ale dík tomu že je tam to polohování nožiček :zed: tak mi to napsali z e-shopu, kde jsem chtěla novou objednávat, ale paní krom toho ještě psala že mám počkat a pak ji změřit, skoro to znělo tak jako kdyby o tom co mi tvrdí nebyla přesvědčená. Fotky budou zítra v poledne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
2.2.12 21:29

Tak to je super :) určitě se ovládá líp ta spojená ručka než golfky…Tak já nevim, jsem z toho zamotaná…ale čím víc nad tím přemýšlím a koumám to, tím větší kravinu nakonec koupím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prošla jsem tady recenze na dost golfek a teda co se týče spokojenosti maminek, tak Nuna asi vede :dance: :dance: :dance: Tak já jdu ještě asi zkusit najít nějakou 2011, sice 2012 by měla být za necelý měsíc, ale jak jsem tady našla starší příspěvky, tak byl minulý rok trošku posunutý termín dodávek..

• Citovat
  • Upravit
7338
2.2.12 21:31

No ja se porad mezi 2011 a 2012 rozhoduji, bohuzel 1000,– je 1000,– a polohovani nozicek je polohovani nozicek :-) no musime to dokoumat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010

Ještě dotaz…jedeme v sobotu do Ostravy, nevíte, jestli by ji tam někde mohli mít? :)

• Citovat
  • Upravit
1950

trošku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
2.2.12 21:35
danielka2010 píše:
Ještě dotaz…jedeme v sobotu do Ostravy, nevíte, jestli by ji tam někde mohli mít? :)

Taky by me zajimalo :-) babyexpert urcite ne, mozna mimistyl, ale nemuzu se jim dostat na stranky :-( tak ted jsem to vygooglila a do vnitr se nedostanu, ale prodavaji ji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
2.2.12 22:25

ja minule našla na mmb pani z Ostravy, ale neměla ji, jen je objednává. Takže mimistyl? Jdu zkusit hledat…a je tam někde nějaký větší dětský obchod? Já Ostravu nepoznám, jedeme tam za rodinou, tak bych si jen odskočila :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4