Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jsem tu nově zaregistrovaná a potřebuji poradit. Mám 10 dní nové golfky NUNA a začínají mi vrzat. Jsem z toho zklamaná. Dlouho jsem po nich koukala a teď nevím co s tím. Holky, prosím, poraďte. Děkuji předem
Jsem tu také nová a moc prosím některou z maminek, která má už doma verzi 2012, zda by mi nemohla změřit délku a šířku zádíček a hloubku a šířku sezení. Moc děkuji.
vrzou jo po 10ti dnes? Ja s nima byl zatim jen 2× v obchode ale jeslti bduou vrzat tak to bdue neco, mela jsem hlubokou a psortak Chicco S3 a tragedie jak ot vrzalo pormazat to nikde neslo…
co vrze kolecka?
Já nevím, ale mě nikde nevržou a ani mi nenapadá co by tam mohlo vrzat? Možná kolečka…
letuska30 píše:
Jsem tu také nová a moc prosím některou z maminek, která má už doma verzi 2012, zda by mi nemohla změřit délku a šířku zádíček a hloubku a šířku sezení. Moc děkuji.
Tu jeste nikdo nema, musis pockat ![]()
letuska30 píše:
Budu ráda i za rozměry verze 2011, prý je stejná
Rozměry vnitřku jsou sed je v nejužší části široký 23 cm, délka sedu je 24 cm a délka zádové opěrky je 42 cm.
Sirku zadicek ti snad nekdo zneri, tu jsem nemerila (mam to na blogu, porad se na to nekdo pta) ![]()
letuska30 píše:
Budu ráda i za rozměry verze 2011, prý je stejná
Ty rozměry jsou napsané snad v každém eshopu, kde se Nuna prodává.
j.a.n.i1 píše:
Já nevím, ale mě nikde nevržou a ani mi nenapadá co by tam mohlo vrzat? Možná kolečka…
My máme Nunu skoro rok a nevrže nám, možná to bude nějakej vadnej kus ![]()
Všechno jsem to tu pročetala a nakonec jsem objednala 2011! Moc se nám ten kočárek líbí, nejvíc ta skladnost! Zítra má přijít, tak jsem zvědavá. Kdy jsem do něj malou v obchodě posadila, tak seděla uvolněně opřená a jenom koukala a já taky, že se nijak nevrtěla. Tak se jí tam asi sedělo dobře. Doufám, že jsem se dobře rozhodla a moc děkuji za tuhle diskuzi. Moc mi pomohla v rozhodování
Ještě chci doobjednat vložku do kočárku od Pinkie, aby byl barevnější ![]()
x.lady: udelala jsi dobre je to skvelej kocarek
a jakou mas barvu? ja taky vlozku chtela ale libi se mi to bez ni tak zatim ji objednavat nebudu, tak kdyztak sem pak dej fotku z vlozkou od pinkie at se kdyztak rozhodnu ![]()
Jee:-) jsi moc hodna,diky:-)