Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
19.1.12 14:16

no safra i ta cena :-( a ja chci zrovna lekorici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.12 14:25

ted se vubec nemuzu rozhodnout jestli vzit ze slunatka sand neb jinde licorici…ja vim ze muzu pockat ale tak by se mi hodil na pristi tyden
asi si radsi pockam, ikdyz sand je taky moc krasny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.1.12 14:36
Ajla píše:
ted se vubec nemuzu rozhodnout jestli vzit ze slunatka sand neb jinde licorici…ja vim ze muzu pockat ale tak by se mi hodil na pristi tyden
asi si radsi pockam, ikdyz sand je taky moc krasny… :think:

Jestli chces 2011 a konkretni barvu, tak bych pospichala.. oni pak nebudou, ja taky loni vahala, jestli nekoupit 2010 blue a pak uz nikde nebyla.

• Citovat
  • Upravit
8384
19.1.12 14:45

tak mam objednanou nunu sand a snad mi rpijde co nevidet ze stranek co jsi mi poslala moc dekuji :-) jupiii tesim se a je fakt ze seda je taky moc hezka taky jsem ji puvodne chtela a hodi se k ni treba cerba taska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.1.12 15:01
Ajla píše:
tak mam objednanou nunu sand a snad mi rpijde co nevidet ze stranek co jsi mi poslala moc dekuji :-) jupiii tesim se a je fakt ze seda je taky moc hezka taky jsem ji puvodne chtela a hodi se k ni treba cerba taska :-)

neni zac ;)

• Citovat
  • Upravit
8384
19.1.12 15:58

psali mi ze mi ho zitra oslou PPL takze prijde bud zitra nebo v pondeli :-) jupijeee uz se tesim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
19.1.12 18:48
Anielkha píše:
Ajla píše:
holky jsem hrozna ale potrebovala bych aby mi prisel kocarek do utery, resp by se mi to hodne hodilo…odkud jste je objednavaly a za jak dlouho prisel?
mam ho vyhlidnuty tady
http://www.eshopbaby.cz/…-moskytiera/

tady odsud… http://www.delfinek.mimishop.cz/katalog.php?… holky mi tady porad rikaly objednej si ho tady a ja cekala jinde, pak jsem se nastvala a druhy den jsem ho mela doma ;)

ale ted koukam, ze asi nemaji vsechny barvy :(

Taky jsem si ho tam objednala a přivezli mi ho snad hned druhý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.12 20:09

joo ja uz se nemuzu dockat asi chapete :-D psali ze zitra ho poslou tak snad prijde zitra a pry asi vozi i v sobotu..
prijde slozenej nebo jak? asi se na MMB porozhlidnu jeste po nejaky tasce libi se mi ten vak od emitexu
pujde to tam prichytit i dole?
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.1.12 20:17
Ajla píše:
joo ja uz se nemuzu dockat asi chapete :-D psali ze zitra ho poslou tak snad prijde zitra a pry asi vozi i v sobotu..
prijde slozenej nebo jak? asi se na MMB porozhlidnu jeste po nejaky tasce libi se mi ten vak od emitexu

prijde ti v krabici :)

to vsude cpu, ale mne tahle taska z DMka prijde na golfky super. :) (sem jsem to asi nedavala)

• Citovat
  • Upravit
1950
19.1.12 20:55

Anielkho, jak ji tam máš přichycenou? Je nepromokavá, nebo je to takový ten slabý šusťák jako prodávají ty tašky například v Rossmanovi? Dík :kytka: PS: vypadá to fakt dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.1.12 20:59
rybkabezvody píše:
Anielkho, jak ji tam máš přichycenou? Je nepromokavá, nebo je to takový ten slabý šusťák jako prodávají ty tašky například v Rossmanovi? Dík :kytka: PS: vypadá to fakt dobře :potlesk:

Nahore jsou takovy suchacove poutka.. je to sustak… v Rossmannu ty skladaci? tj asi silnejsi, ale zas o moc extra ne… ale hlavne je cca za pulku (myslim 179, ale ted si nejsem jista) co ten emitexacky vak :) a maji i ty termoobaly. (a maji i jine barvy)

• Citovat
  • Upravit
1387
19.1.12 21:22
Ajla píše:

Ahoj, já mám na Nuně vak od Emitexu a velká spokojenost! :palec:
Vleze se tam hafol věcí, krásně sedí, kupovala jsem si ho hlavně proto, že se dá přichytit i zespod, takže mi tam neplandá a nekopu do něj.
Já jsem si ho koupila „z druhé ruky“, takže za poloviční cenu a jako nový, takže :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.12 22:01

jjo diky ja jsem si myslela ze prijde v krabici :-DDD
ne sranda ja spis myslela jeslti bduu muset nasroubovat kolecka nebo tak :) takkze asi ne

aha a nemas fotku? Prave ze me taky hodne laka to spodni uchyceni mam dost dluhy nohy a do vseho kopu :-D kolikrat mi ted na sportaku vadila taska…
tak bych brala ten vak, sice stoji vic ale kdyz budu mit nunycku chci ji koupit neco hezkyho, premyslela jsem jestli cernej nebo sedej aby se ta seda netloukla se sand..... :-DDD
Taska z DM taky vypada fak pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
19.1.12 22:10
Ajla píše:
jjo diky ja jsem si myslela ze prijde v krabici :-DDD
ne sranda ja spis myslela jeslti bduu muset nasroubovat kolecka nebo tak :) takkze asi neaha a nemas fotku? Prave ze me taky hodne laka to spodni uchyceni mam dost dluhy nohy a do vseho kopu :-D kolikrat mi ted na sportaku vadila taska…
tak bych brala ten vak, sice stoji vic ale kdyz budu mit nunycku chci ji koupit neco hezkyho, premyslela jsem jestli cernej nebo sedej aby se ta seda netloukla se sand..... :-DDD
Taska z DM taky vypada fak pekne

Fotku najdeš ve „fotoalbu k tématu“, je na 3.str.
Já právě taky do všehno kopu nebo rovnou okopávám :lol: Ale je to super, vůbec nepřekáží.
Tak černou nic nezkazíš, bude sedět ke každé Nuně(černá kolečka, konstrukce, rukojeť). Ale šedá by mohla být super, jenže to by chtělo vyzkoušet a vidět na živo :think:
Na mmb se dá sehnat univak za 259,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.1.12 22:12

no prave jak pises seda by mohla na sandu vypadat pekne ale aby se netloukla barva safra jenze kde ji splasit a porovnat s kocarkem :think:
jdu mrknout na tu fotku dekuju a za odkaz taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4