Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
25.1.12 09:24

ajla- vidim na metriku ze malý má 10mesicu, pripadá mi teda mnohem starsi tak 15m :mrgreen: asi bude dlouhy co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.1.12 17:56

:-D jo to jo on ma 10kg a 80cm je dlouhej…minulej sme byli na sonu a Dr rika jezisi kriste kolik mu je? :-D
Kdyz jdem plavat tak stejne stary deti jsou tak o pulku mensi, alespon ty co s nama chodi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.1.12 11:40

Ahoj holky,
Tak jsem prelouskala celou diskuzi ;-)
Nuna se mi moc libi a uz se tesim az bude k videni nova kolekce… A asi do ni pujdu;-)
ALE… Mam na vas par otazek… Mam holcicku, za 14dni ji bude rok. Nepatri k obrikum(74cm a 8,5kg), a je to velka aktivka… Uz tyden chodi a kocarek nikdy nemela moc v oblibe-v lete jeste v hluboky korbe byly prochazky utrpenim, rvala a rvala dokud ji nekdo nevysvobodil a nevzal na ruku… Sportakem se to zlepsilo, ale porad to neni ono… Hadam ze na jare az bude teplejc a bude fakt behat tak v kocarku moc casu nestravi… Myslite ze se mi napodzim vejde do toho origos fusako/nanozniku??? Fusak co mame ji je totiz tiptop. Nebo mam raci koupit nejakej uni??? Libi se mi od Emitexu Cocoon, ale nerada bych ho koupila a pak by mi lezel ve skrini… Mate nekdo podobne akcni ditko??? Jak na tom bylo s kocarkem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.1.12 12:05
qwenny píše:
Ahoj holky,
Nuna se mi moc libi a uz se tesim az bude k videni nova kolekce… A asi do ni pujdu;-)
ALE… Mam na vas par otazek… Mam holcicku, za 14dni ji bude rok. Nepatri k obrikum(74cm a 8,5kg), a je to velka aktivka… Uz tyden chodi a kocarek nikdy nemela moc v oblibe-v lete jeste v hluboky korbe byly prochazky utrpenim, rvala a rvala dokud ji nekdo nevysvobodil a nevzal na ruku… Sportakem se to zlepsilo, ale porad to neni ono… Hadam ze na jare az bude teplejc a bude fakt behat tak v kocarku moc casu nestravi… Myslite ze se mi napodzim vejde do toho origos fusako/nanozniku??? Fusak co mame ji je totiz tiptop. Nebo mam raci koupit nejakej uni??? Libi se mi od Emitexu Cocoon, ale nerada bych ho koupila a pak by mi lezel ve skrini… Mate nekdo podobne akcni ditko??? Jak na tom bylo s kocarkem???

já ho také chtěla pro malou, ale ona byla o dost větší. V roce měla přes 10 kg a 81cm a když jsem jí o 4 měsíce později zkoušela dávat do origo fusaku, tak se tam ještě v pohodě vešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.1.12 12:29
rybkabezvody píše:
qwenny píše:
Ahoj holky,
já ho také chtěla pro malou, ale ona byla o dost větší. V roce měla přes 10 kg a 81cm a když jsem jí o 4 měsíce později zkoušela dávat do origo fusaku, tak se tam ještě v pohodě vešla.

Fakt??? Tak myslis ze se mi tam na podzim jeste vejde??? A jak moc je teplej??? Nebo bude lepsi ten cocoon???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.1.12 20:36

Ahoj taky bych ráda šla do Nuny 2012. Zjistili jste už někdo, jak vypadá to nové polohování nožiček. Pro mě je to dost rozhodující. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.1.12 20:56

Hele jako zimní fusak bych ho nebrala, ale je fakt, že i v těchto zimách vídám děti v golfkách bez fusaku jen v džínkách :zed: podle mě je tak dobrej jako slabej fusak na jaro a podzim, ale na mráz určo ne. Když koukneš do fotogalerie tady nad diskusí, tak tam nějaká maminka narvala do toho fusaku ještě Lodgera a origo použila jako nánožník ( třeba se ozve a napíše ti zkušenost ), ale úplně si to nedokážu představit, alespoň s mojí celkem velkou holkou.

K dotazu na polohovování, najdi si origo stránky Nuny od výrobce, jsou tam fotky toho polohování, ale dle mého názoru to není myšleno jako polohování na spánek, ale na to, aby se při sedu mělo dítě kde zapřít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
27.1.12 21:16
rybkabezvody píše:
Hele jako zimní fusak bych ho nebrala, ale je fakt, že i v těchto zimách vídám děti v golfkách bez fusaku jen v džínkách :zed: podle mě je tak dobrej jako slabej fusak na jaro a podzim, ale na mráz určo ne. Když koukneš do fotogalerie tady nad diskusí, tak tam nějaká maminka narvala do toho fusaku ještě Lodgera a origo použila jako nánožník ( třeba se ozve a napíše ti zkušenost ), ale úplně si to nedokážu představit, alespoň s mojí celkem velkou holkou.

Oukej, diky za info… Ten emitex bude asi lepcejsi;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
28.1.12 22:13

ahojte maminky chtela bych se zeptat (možná už to někde je, tak se kdyžtak omlouvám, že se ptám znovu ). Rozmýšlím nad tímto kočárkem, dcerka má 14 měsíců, skoro 13 kilo a 81 cm, myslíte, že je kočárek dost prostorný, aby se mi tam ještě v pohodě vešla? Máme Quinny Buzz, ale na jaro-podzim uvažuji o něčem menším. Malá už dost běhá, tak se mi na tahání za jednu ruku tento kočár velmi líbí. Vy co ho máte, jste spokojeni?
Ještě bych chtěla poradit, nová kolekce 2012 má mít i polohovací nožičky, určitě je to dobrá věc, ale zase je ten kočár dražší…vyspí se vám v pohodě děťátko i bez toho polohování nožiček? Nebo je lepší raději už počkat na nový model? A poslední věc jediné co mi vadí, že nemá madlo před dítětem, ale to je asi jen o zvyk, že? nebo máte tam některá nějaké univerzální madlo? děkuji vám moc moc moc pěkný den.

• Citovat
  • Upravit
1950
28.1.12 22:18

já malou nepolohuju na spaní do úplného lehu, přijde mi, že je to dost nepřirozená poloha s nohama dole, já bych tak také nemohla spát, takže jí mám rozepnutou na ten první zip :think:

madlo univerzál viz stránka zpět

holka má teď něco přes 12 kilo, s fusakem se pořád vejde v pohodě ( Lodger ) a až bude teplo tak si myslím že tam bude mít ještě moře místa. Trochu mám problém zapnout dolní pásy přes kombinézu, jsou dost na utáhlé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
28.1.12 22:28

ja sn im jezdim zadim jen po obchodech, malyho jsme zatim nepolohovala a taky ho nedam do uplnho lehu je to az moc polozeny…nas malej ma 80cm a nechybi mu moc aby dosahl nozickama uplne dolu a i tak tam neni nejakej extra prostor na opreni nohou, nevim jeslti ma polohovani nohou pro vas vyznam kdyz je mala uz vetsi…mne tam to polohovani nohou vubec nechybi

madlo
http://www.lilinka.com/detail.php?…

nakonec ho kupovat nebudu neprijde mi tam dulezity a malej by s nim spis blbnul a okousaval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
29.1.12 09:41

Dekuji moc za vase zkusenosti;-) tak jsem koukala na to polohovani nozicek a podle tech obrazku myslim,ze nam bude stacit kolekce 2011:-) jen jsem se jeste chtela zeptat, kolecka budou i v nove kolekci stejne,ze? Nemerila jste je nahodou nektera?;-);-) nemam kocarek kde videt a podle toho obrazku si je velikostne predstavuji asi jako na Zappovi!??

• Citovat
  • Upravit
50124
29.1.12 10:24

Náš dvouletý kluk má 88cm a 12,5kg a pořád se mi do Nuny vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
29.1.12 11:00

Tak to je super:-):-):-) Ja malou zkousela do nekolika golfek a uz ted ji zad.operky byly akorat:-/ a pak jsem nasla tewmto kocar,ze je i pro vetsi deti:-) a jeste ty kolecka mi,prosim,napisete jaka jsou? Diky moc:-*;-)

• Citovat
  • Upravit
Any11
29.1.12 11:20
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport