Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky můžu se k vám přidat???Pořizujeme NUNU2011 a chtěla bych se zeptat od kolika měsíců jste tam dávali mimča mi máme půlroční holčičku děkuji Petra ![]()
Ajla píše:
x.lady: udelala jsi dobre je to skvelej kocareka jakou mas barvu? ja taky vlozku chtela ale libi se mi to bez ni tak zatim ji objednavat nebudu, tak kdyztak sem pak dej fotku z vlozkou od pinkie at se kdyztak rozhodnu
Kočárek jsem objednala v šedé barvě a vložku chci sytě růžovou - kompenzaci toho, že jsem se rozhodla pro 2011 a ne 2012. Tam bych si vzala přímo ten růžovej kočárek ![]()
Petulka123 píše:
Ahojky holky můžu se k vám přidat???Pořizujeme NUNU2011 a chtěla bych se zeptat od kolika měsíců jste tam dávali mimča mi máme půlroční holčičku děkuji Petra
Malá má 13 měsíců, ale dokážu si to s ní představit i od 10 měsíců. Od těch šesti, to asi ještě ne.. Ale ještě nemám kočárek doma, takže to spíš jenom tak usuzuju podle toho, jak jsem kočárek viděla a co jsem o něm četla..
x.lady píše:Petulka123 píše:Malá má 13 měsíců, ale dokážu si to s ní představit i od 10 měsíců. Od těch šesti, to asi ještě ne.. Ale ještě nemám kočárek doma, takže to spíš jenom tak usuzuju podle toho, jak jsem kočárek viděla a co jsem o něm četla..
Ahojky holky můžu se k vám přidat???Pořizujeme NUNU2011 a chtěla bych se zeptat od kolika měsíců jste tam dávali mimča mi máme půlroční holčičku děkuji Petra
Ja bych tam normalne vozila prcka, kdyz sedel… ale parkrat tam dcera byla i driv, ale fakt jen jako nouzovka.
Ok moc vám děkuji no uvydíme až dorazí myslím že začneme používat stejně až na jaře a jak jste s ním spokojené ![]()
Petulka123 píše:
Tak zhruba od roka ![]()
Ahoj holky,
s pritelem jsme se do Nuny strasne zamilovali a premyslime, ze tento kocarek koupima na leto a dal a taky pro dalsi mimi. Premyslime nad kolekci 2012 s polohovanim nozicek, ale zase 2011 jde sehnat min. o 1000,– levneji. Jde to zvladnou bez polohovani nozicek i s mensim prckem? a mate nejake negativni postrehy? Koupime ho asi tak jako tak, ale at vime na co se pripravit
a co barvy? ktera se udrzuje nej? ![]()
Dekuji ![]()
ja mam sand a nevypada ze by se mela spinit max ten ksilt…mam ji chvilku tak nevim…a polohovnai nemame mame 2011 a ani by nam ot nechybeloprotoze malj je dlouhej s tejne brzy dosahne dolu a ikdyz mu tam nohy visi tak jsou jakoby opreny takze on je tam spokojenej
Zdravím všechny. Pročetla jsem celou diskuzi a chtěla bych poprosit o názor. Máme Peg Pérego starší Pliko a hledala jsem nějaké lehoučké golfky pro malou, dost už nachodí a abych se nenadřela s kočárem. Takže jsem našla Peg Perego Pliko Mini, jsou lehké. Jenže pak jsem uviděla Nuna a to je naaaaadhera !!! Sice jsou těžší, ale vypadají na manipulaci v pohodě. Myslíte, že se mi tam vejde dcera, když má už 13kg a asi tak 83 cm??? Díky moc za pomoc.
Evitos píše:
Zdravím všechny. Pročetla jsem celou diskuzi a chtěla bych poprosit o názor. Máme Peg Pérego starší Pliko a hledala jsem nějaké lehoučké golfky pro malou, dost už nachodí a abych se nenadřela s kočárem. Takže jsem našla Peg Perego Pliko Mini, jsou lehké. Jenže pak jsem uviděla Nuna a to je naaaaadhera !!! Sice jsou těžší, ale vypadají na manipulaci v pohodě. Myslíte, že se mi tam vejde dcera, když má už 13kg a asi tak 83 cm??? Díky moc za pomoc.
určitě!
Moje dcerka ma podobne,mozna i stejne:-),rozmery ![]()
a teda trci ji pul hlavicky:-(
danielka2010 píše:
Moje dcerka ma podobne,mozna i stejne:-),rozmerya teda trci ji pul hlavicky:-(
odkud? my jsme o dost větší a v pohodě ![]()
Vazne? A kde ma tedy hlavicku?
Jakoby na slozene strisce? Ta operka u nuny je strasne kratka..ale ma to tak hodne golfacu. JINAK JE TO NADHERNY A UZASNY KOCAR ![]()
…u sezeni to teda nevadi,ale u spinkani myslim..kdyz si lehne,ze ji trci;-)