Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
31.1.12 12:01

od kolika měsíců

Ahojky holky můžu se k vám přidat???Pořizujeme NUNU2011 a chtěla bych se zeptat od kolika měsíců jste tam dávali mimča mi máme půlroční holčičku děkuji Petra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
x.lady
31.1.12 12:40
Ajla píše:
x.lady: udelala jsi dobre je to skvelej kocarek :palec: a jakou mas barvu? ja taky vlozku chtela ale libi se mi to bez ni tak zatim ji objednavat nebudu, tak kdyztak sem pak dej fotku z vlozkou od pinkie at se kdyztak rozhodnu :-)

Kočárek jsem objednala v šedé barvě a vložku chci sytě růžovou - kompenzaci toho, že jsem se rozhodla pro 2011 a ne 2012. Tam bych si vzala přímo ten růžovej kočárek :-)

• Citovat
  • Upravit
x.lady
31.1.12 12:41
Petulka123 píše:
Ahojky holky můžu se k vám přidat???Pořizujeme NUNU2011 a chtěla bych se zeptat od kolika měsíců jste tam dávali mimča mi máme půlroční holčičku děkuji Petra :D

Malá má 13 měsíců, ale dokážu si to s ní představit i od 10 měsíců. Od těch šesti, to asi ještě ne.. Ale ještě nemám kočárek doma, takže to spíš jenom tak usuzuju podle toho, jak jsem kočárek viděla a co jsem o něm četla..

• Citovat
  • Upravit
Any11
31.1.12 12:51
x.lady píše:
Petulka123 píše:
Ahojky holky můžu se k vám přidat???Pořizujeme NUNU2011 a chtěla bych se zeptat od kolika měsíců jste tam dávali mimča mi máme půlroční holčičku děkuji Petra :D
Malá má 13 měsíců, ale dokážu si to s ní představit i od 10 měsíců. Od těch šesti, to asi ještě ne.. Ale ještě nemám kočárek doma, takže to spíš jenom tak usuzuju podle toho, jak jsem kočárek viděla a co jsem o něm četla..

Ja bych tam normalne vozila prcka, kdyz sedel… ale parkrat tam dcera byla i driv, ale fakt jen jako nouzovka.

• Citovat
  • Upravit
45
31.1.12 14:50

Ok moc vám děkuji no uvydíme až dorazí myslím že začneme používat stejně až na jaře a jak jste s ním spokojené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
31.1.12 17:17
Petulka123 píše:

Tak zhruba od roka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
1.2.12 15:00

Ahoj holky,

s pritelem jsme se do Nuny strasne zamilovali a premyslime, ze tento kocarek koupima na leto a dal a taky pro dalsi mimi. Premyslime nad kolekci 2012 s polohovanim nozicek, ale zase 2011 jde sehnat min. o 1000,– levneji. Jde to zvladnou bez polohovani nozicek i s mensim prckem? a mate nejake negativni postrehy? Koupime ho asi tak jako tak, ale at vime na co se pripravit :-D a co barvy? ktera se udrzuje nej? :-D

Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
1.2.12 18:12

ja mam sand a nevypada ze by se mela spinit max ten ksilt…mam ji chvilku tak nevim…a polohovnai nemame mame 2011 a ani by nam ot nechybeloprotoze malj je dlouhej s tejne brzy dosahne dolu a ikdyz mu tam nohy visi tak jsou jakoby opreny takze on je tam spokojenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.12 22:32

Zdravím všechny. Pročetla jsem celou diskuzi a chtěla bych poprosit o názor. Máme Peg Pérego starší Pliko a hledala jsem nějaké lehoučké golfky pro malou, dost už nachodí a abych se nenadřela s kočárem. Takže jsem našla Peg Perego Pliko Mini, jsou lehké. Jenže pak jsem uviděla Nuna a to je naaaaadhera !!! Sice jsou těžší, ale vypadají na manipulaci v pohodě. Myslíte, že se mi tam vejde dcera, když má už 13kg a asi tak 83 cm??? Díky moc za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.2.12 22:44
Evitos píše:
Zdravím všechny. Pročetla jsem celou diskuzi a chtěla bych poprosit o názor. Máme Peg Pérego starší Pliko a hledala jsem nějaké lehoučké golfky pro malou, dost už nachodí a abych se nenadřela s kočárem. Takže jsem našla Peg Perego Pliko Mini, jsou lehké. Jenže pak jsem uviděla Nuna a to je naaaaadhera !!! Sice jsou těžší, ale vypadají na manipulaci v pohodě. Myslíte, že se mi tam vejde dcera, když má už 13kg a asi tak 83 cm??? Díky moc za pomoc.

určitě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.12 22:54

tak paráda, díky moc … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
2.2.12 09:50

Moje dcerka ma podobne,mozna i stejne:-),rozmery ;-);-) a teda trci ji pul hlavicky:-(

• Citovat
  • Upravit
1950
2.2.12 11:28
danielka2010 píše:
Moje dcerka ma podobne,mozna i stejne:-),rozmery ;-);-) a teda trci ji pul hlavicky:-(

odkud? my jsme o dost větší a v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
2.2.12 12:17

Vazne? A kde ma tedy hlavicku? ;-) Jakoby na slozene strisce? Ta operka u nuny je strasne kratka..ale ma to tak hodne golfacu. JINAK JE TO NADHERNY A UZASNY KOCAR :-)

• Citovat
  • Upravit
danielka2010
2.2.12 12:18

…u sezeni to teda nevadi,ale u spinkani myslim..kdyz si lehne,ze ji trci;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4