Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7338
3.2.12 22:09

Ta je taky moc hezka, tvrdi, ze Nuna podstoupila testy kdy byla zapatlana zmrzlinou a slo to krasne vycistit, ale kdo vi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
3.2.12 22:17

Me se moc libi,ale mozna jim bude trvat dele nez ji budou mit skladem..jak jsem tady cetla,tak minuly rok se na nejake barvy cekalo..a to ja nevim,jestli vydrzim vubec cekat na novou kolekci:-D

• Citovat
  • Upravit
danielka2010
3.2.12 22:19

A ten znamej co vozi v Nune 3 letou holcicku,tak holcicka je vetsi nebo spis mensi?;-)

• Citovat
  • Upravit
7338
3.2.12 22:21
danielka2010 píše:
A ten znamej co vozi v Nune 3 letou holcicku,tak holcicka je vetsi nebo spis mensi?;-)

Vyskove si myslim, ze je jako kazde trilete dite, ale je teda hubena, kazdopadne se potkavame uz od jeji necelych dvou let a prijde mi, ze ma kocarek porad stejny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
3.2.12 23:03

Mozna roste s ni:-D ;-) Tak snad se nam tam mala aspon do 2,5 let vejde :-) Ted mame 82cm a 12,5kg a 14 mesicu..

• Citovat
  • Upravit
8384
4.2.12 08:48

tak to se tam vejde krasne my mame v 11ti mesicich o 2cm a 4kg min…a vejde se vyborne i ted v zime kdyz je nabalenej kort v lete kdyz bdue mti jen slaby obleceni pokud teda bude teplo :-DDDD dnes tu mame minus 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
4.2.12 09:40

Zima je teda poradna.
Dneska jedeme do Ostravy,tak snad ji tam nekde uvidim:-) Kdyztak poprosim nejakou maminku,at mi ji ukaze:-D snad dnes nejaka Nunicku vytahne na prochazku:-)

• Citovat
  • Upravit
87
4.2.12 09:59

Čekatelky na novou kolekci 2012

Mám informace od pana Bednáře-majitel obchodu Delfínek v OL,že se nová kolekce bude naskladňovat 29.2..Maminky,co si udělají rezervaci do tohoto datumu naskladnění dostanou zdarma set pláštěnku+moskytiéru.Na stránkách to sice ještě vypsané nemá,ale po telefonu mi informaci potvrdil.
Mě osobně se líbí Nuna-růžovka-pinkoidní :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
4.2.12 10:21

Je tak to je mila informace :-):-):-)

• Citovat
  • Upravit
x.lady
4.2.12 10:59
suchoš píše:
Mám informace od pana Bednáře-majitel obchodu Delfínek v OL,že se nová kolekce bude naskladňovat 29.2..Maminky,co si udělají rezervaci do tohoto datumu naskladnění dostanou zdarma set pláštěnku+moskytiéru.Na stránkách to sice ještě vypsané nemá,ale po telefonu mi informaci potvrdil.
Mě osobně se líbí Nuna-růžovka-pinkoidní :mavam: .

Info můžu potvrdit, mám to v mejlíku :-) Asi pujdu taky do té růžové :-)

• Citovat
  • Upravit
x.lady
4.2.12 11:17

Tak mám objednanou tu malinovku! Už ať je březen :-)

• Citovat
  • Upravit
447
4.2.12 19:15
Super, jdu do emerald!
suchoš píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
4.2.12 19:56

Ha tak ted tady sycim jak papinak :-) to kdybych vedela cekma na 2012 :-D ta 500,– neni takovy rozdil :-D no co uz ;-) asi to tak melo byt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.2.12 22:05
suchoš píše:
:palec:

já chci také pinkoidní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.2.12 22:40

Taky se mi líbila barva Emerald,jenomže moje starší dcera zahlásila:mami,to je klučičí barva :lol: ,růžová je přece pro holky,takže budeme mít pinkoidní růžovku :) .
Jen doufám,že nepotkám moc mamin ze stejnou barvou :roll: …,no a i kdyby :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí