Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ta je taky moc hezka, tvrdi, ze Nuna podstoupila testy kdy byla zapatlana zmrzlinou a slo to krasne vycistit, ale kdo vi…
Me se moc libi,ale mozna jim bude trvat dele nez ji budou mit skladem..jak jsem tady cetla,tak minuly rok se na nejake barvy cekalo..a to ja nevim,jestli vydrzim vubec cekat na novou kolekci:-D
A ten znamej co vozi v Nune 3 letou holcicku,tak holcicka je vetsi nebo spis mensi?;-)
danielka2010 píše:
A ten znamej co vozi v Nune 3 letou holcicku,tak holcicka je vetsi nebo spis mensi?;-)
Vyskove si myslim, ze je jako kazde trilete dite, ale je teda hubena, kazdopadne se potkavame uz od jeji necelych dvou let a prijde mi, ze ma kocarek porad stejny ![]()
Mozna roste s ni:-D
Tak snad se nam tam mala aspon do 2,5 let vejde
Ted mame 82cm a 12,5kg a 14 mesicu..
tak to se tam vejde krasne my mame v 11ti mesicich o 2cm a 4kg min…a vejde se vyborne i ted v zime kdyz je nabalenej kort v lete kdyz bdue mti jen slaby obleceni pokud teda bude teplo
dnes tu mame minus 20
Zima je teda poradna.
Dneska jedeme do Ostravy,tak snad ji tam nekde uvidim:-) Kdyztak poprosim nejakou maminku,at mi ji ukaze:-D snad dnes nejaka Nunicku vytahne na prochazku:-)
Mám informace od pana Bednáře-majitel obchodu Delfínek v OL,že se nová kolekce bude naskladňovat 29.2..Maminky,co si udělají rezervaci do tohoto datumu naskladnění dostanou zdarma set pláštěnku+moskytiéru.Na stránkách to sice ještě vypsané nemá,ale po telefonu mi informaci potvrdil.
Mě osobně se líbí Nuna-růžovka-pinkoidní
.
suchoš píše:
Mám informace od pana Bednáře-majitel obchodu Delfínek v OL,že se nová kolekce bude naskladňovat 29.2..Maminky,co si udělají rezervaci do tohoto datumu naskladnění dostanou zdarma set pláštěnku+moskytiéru.Na stránkách to sice ještě vypsané nemá,ale po telefonu mi informaci potvrdil.
Mě osobně se líbí Nuna-růžovka-pinkoidní.
Info můžu potvrdit, mám to v mejlíku
Asi pujdu taky do té růžové ![]()
suchoš píše:
Ha tak ted tady sycim jak papinak
to kdybych vedela cekma na 2012
ta 500,– neni takovy rozdil
no co uz
asi to tak melo byt ![]()
suchoš píše:
já chci také pinkoidní ![]()
Taky se mi líbila barva Emerald,jenomže moje starší dcera zahlásila:mami,to je klučičí barva
,růžová je přece pro holky,takže budeme mít pinkoidní růžovku
.
Jen doufám,že nepotkám moc mamin ze stejnou barvou
…,no a i kdyby
.