Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
danielka2010
7.2.12 16:13

Podle me jsou v Malvikovi seriozni a dali je do nabidky 2012 protoze mysleli ze v nove kolekci budou..a jen je na to jeste nikdo neupozornil;-)

• Citovat
  • Upravit
45
7.2.12 19:59

Já asi prodám starou lékořici a půjdu do nový akorát nevím jakou barvu :think: jakou by jste vybrali vy pro holčičku díky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.12 20:10

Kdybych měla starou lékořici, tak asi neprodávám. Zase takové inovace na 2012 nejsou… jinak já mám pro holčičku objednanou růžovou. Když jsem vyřadila šedou a všechny barvy s bílým kšiltem tak zůstala jen světlá bisque, růžová a emerald :-D Takže se mi výběr silně zúžil. Asi jsem moc náročná..

Petulka123 píše:
Já asi prodám starou lékořici a půjdu do nový akorát nevím jakou barvu :think: jakou by jste vybrali vy pro holčičku díky :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
7.2.12 20:17

Ruzova a bisque jsou pro krasne:-) a podle me holcicka muze mit i modry:-)

• Citovat
  • Upravit
541
7.2.12 20:18

a já mám také objednanou malinovou :srdce: když nunu, tak pořádnej odvaz. takže nuna malina :srdce: asi bych také starou lékořici neprodávala. Ledaže bys šla do maliny, to bych pak chápala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
7.2.12 20:22

Jeste jsem se chtela zeptat;-) koukam,ze jste meli dost i Britax-nebyl dobry,ze ho menite za Nunu? Kdyz jsem ruzne hledala golfky,tak vsude sama chvala na Nunu,Britax a Cybex,tak proto se ptam:-) diky;-)

• Citovat
  • Upravit
5662
7.2.12 20:25

danielka: taky chci vyměnit CC za Nunu, ale né že bych nebyla spokojená, jen je prostě Nuna srdeční záležitost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.12 20:53

Ahoj holky, asi bych nezvládla přečíst celou Vaši diskuzi, takže doufám, že nebudu otravovat s již probíraným tématem a to zda má někdo Nunu yellow a jak to vypadá s hmyzem u této barvy? Díky za odpovědi :-D Moc se mi líbí ale mám strach abych své dítě nekrmila breberkama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
7.2.12 20:57

Já mám žlutou a taky jsem se bála hmyzu ale musim rict ze je to uplne v pohode, vubec na nej ty musky nesly ani zadna jina havět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
7.2.12 21:06

Tak tu srdeční záležitost chápu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A když by se porovnalo pohodlí a místo pro větší dítě? CC je dobré v tomto? Díky :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2
7.2.12 21:11

díky to jsem chtěla slyšet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
7.2.12 21:41
danielka2010 píše:
Tak tu srdeční záležitost chápu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A když by se porovnalo pohodlí a místo pro větší dítě? CC je dobré v tomto? Díky :) :mavam:

já jsem fakt s CC moc spokojena, jak co se jízdních vlastností týče tak i pohodlí, řekla bych že jsou tak s nunou na stejnou, jen Nuna je nižší a taky bych řekla že se s ní lehčeji jezdí, dle možnosti v obchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
7.2.12 22:09
bodlasek píše:
danielka2010 píše:
Tak tu srdeční záležitost chápu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A když by se porovnalo pohodlí a místo pro větší dítě? CC je dobré v tomto? Díky :) :mavam:
já jsem fakt s CC moc spokojena, jak co se jízdních vlastností týče tak i pohodlí, řekla bych že jsou tak s nunou na stejnou, jen Nuna je nižší a taky bych řekla že se s ní lehčeji jezdí, dle možnosti v obchodě

plně souhlasím, měla jsem CC párkrát v ruce a mohu říct že bych ho jako golfky nechtěla. Jako sporťák, by mi nevadil, ale nepřijde mi s ním zas až tak úžasné poježdění. Jak je vysoký, tak je takový težkopádný, musíš zabrat když vyjíždíš na obrubník ( v porovnání s Nunou ), couvání je takové spíš nepříjemné dík přibržďování a plno dalších věcí co by mi na něm hodně vadily.

Nuna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.2.12 08:56
Rybko, tak tohle vážně ráda čtu, protože původně jsem měla vybraný CC a když jsem viděla Nunu Emerald, tak jsem se doslova zamilovala do ní. Jen pořád řeším to polohování nožiček. Sice ta nová kolekce to má, ale já bych tam malého chtěla dávat co nejdřív - třeba od sedmi měsíců..tak si říkám, aby tam neplandal..ale stejně do ní asi půjdu :srdce:
rybkabezvody píše:
bodlasek píše:
danielka2010 píše:

plně souhlasím, měla jsem CC párkrát v ruce a mohu říct že bych ho jako golfky nechtěla. Jako sporťák, by mi nevadil, ale nepřijde mi s ním zas až tak úžasné poježdění. Jak je vysoký, tak je takový težkopádný, musíš zabrat když vyjíždíš na obrubník ( v porovnání s Nunou ), couvání je takové spíš nepříjemné dík přibržďování a plno dalších věcí co by mi na něm hodně vadily.

Nuna :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
8.2.12 09:04

mne prijde ze v 7mi mesicich by na to ,,polohovani" stejne nedosahl…malej ma 11 mesicu a 80cm a mel by to nejspis akorat ale soudim jen podle obrazku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí