Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já asi prodám starou lékořici a půjdu do nový akorát nevím jakou barvu
jakou by jste vybrali vy pro holčičku díky ![]()
Kdybych měla starou lékořici, tak asi neprodávám. Zase takové inovace na 2012 nejsou… jinak já mám pro holčičku objednanou růžovou. Když jsem vyřadila šedou a všechny barvy s bílým kšiltem tak zůstala jen světlá bisque, růžová a emerald
Takže se mi výběr silně zúžil. Asi jsem moc náročná..
Petulka123 píše:
Já asi prodám starou lékořici a půjdu do nový akorát nevím jakou barvujakou by jste vybrali vy pro holčičku díky
Ruzova a bisque jsou pro krasne:-) a podle me holcicka muze mit i modry:-)
a já mám také objednanou malinovou
když nunu, tak pořádnej odvaz. takže nuna malina
asi bych také starou lékořici neprodávala. Ledaže bys šla do maliny, to bych pak chápala ![]()
Jeste jsem se chtela zeptat;-) koukam,ze jste meli dost i Britax-nebyl dobry,ze ho menite za Nunu? Kdyz jsem ruzne hledala golfky,tak vsude sama chvala na Nunu,Britax a Cybex,tak proto se ptam:-) diky;-)
danielka: taky chci vyměnit CC za Nunu, ale né že bych nebyla spokojená, jen je prostě Nuna srdeční záležitost ![]()
Ahoj holky, asi bych nezvládla přečíst celou Vaši diskuzi, takže doufám, že nebudu otravovat s již probíraným tématem a to zda má někdo Nunu yellow a jak to vypadá s hmyzem u této barvy? Díky za odpovědi
Moc se mi líbí ale mám strach abych své dítě nekrmila breberkama ![]()
Já mám žlutou a taky jsem se bála hmyzu ale musim rict ze je to uplne v pohode, vubec na nej ty musky nesly ani zadna jina havět. ![]()
Tak tu srdeční záležitost chápu
A když by se porovnalo pohodlí a místo pro větší dítě? CC je dobré v tomto? Díky
![]()
danielka2010 píše:
Tak tu srdeční záležitost chápu![]()
![]()
A když by se porovnalo pohodlí a místo pro větší dítě? CC je dobré v tomto? Díky
![]()
já jsem fakt s CC moc spokojena, jak co se jízdních vlastností týče tak i pohodlí, řekla bych že jsou tak s nunou na stejnou, jen Nuna je nižší a taky bych řekla že se s ní lehčeji jezdí, dle možnosti v obchodě
bodlasek píše:danielka2010 píše:já jsem fakt s CC moc spokojena, jak co se jízdních vlastností týče tak i pohodlí, řekla bych že jsou tak s nunou na stejnou, jen Nuna je nižší a taky bych řekla že se s ní lehčeji jezdí, dle možnosti v obchodě
![]()
![]()
plně souhlasím, měla jsem CC párkrát v ruce a mohu říct že bych ho jako golfky nechtěla. Jako sporťák, by mi nevadil, ale nepřijde mi s ním zas až tak úžasné poježdění. Jak je vysoký, tak je takový težkopádný, musíš zabrat když vyjíždíš na obrubník ( v porovnání s Nunou ), couvání je takové spíš nepříjemné dík přibržďování a plno dalších věcí co by mi na něm hodně vadily.
Nuna ![]()
rybkabezvody píše:bodlasek píše:danielka2010 píše:já jsem fakt s CC moc spokojena, jak co se jízdních vlastností týče tak i pohodlí, řekla bych že jsou tak s nunou na stejnou, jen Nuna je nižší a taky bych řekla že se s ní lehčeji jezdí, dle možnosti v obchodě
![]()
![]()
plně souhlasím, měla jsem CC párkrát v ruce a mohu říct že bych ho jako golfky nechtěla. Jako sporťák, by mi nevadil, ale nepřijde mi s ním zas až tak úžasné poježdění. Jak je vysoký, tak je takový težkopádný, musíš zabrat když vyjíždíš na obrubník ( v porovnání s Nunou ), couvání je takové spíš nepříjemné dík přibržďování a plno dalších věcí co by mi na něm hodně vadily.
Nuna
mne prijde ze v 7mi mesicich by na to ,,polohovani" stejne nedosahl…malej ma 11 mesicu a 80cm a mel by to nejspis akorat ale soudim jen podle obrazku ![]()
Podle me jsou v Malvikovi seriozni a dali je do nabidky 2012 protoze mysleli ze v nove kolekci budou..a jen je na to jeste nikdo neupozornil;-)