Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
x-lady píše:
NoJako o PPL mi ani nemluv, když mi paní kočárek PPL poslala, tak ho dovezli nejdřtív zase OMYLEM do Brna místo do OL. Takže mi přišel o den později! Kočárek asi cestování baví, jinak nevím. Takže ke mě i ode mě to bral oklikou
Tak s PPL mám nejlepší zkušenosti, ale ČP bych nejradši zrušila, pt ty jejich služby stojí za velké h
Viz dnešní dopoledne, kdy mi místo balíčku dal chlap do schránky oznámení a to jsem byla doma
Než jsem vyběhla, tak byl pryč a neobtěžoval se ani zvonit ![]()
Jj ja s PPL taky, kdyz posilam neco postou tak se trepu strachy ![]()
Asi
Každopádně paní Tošovská mi teď psala, že už jí dorazil a vše je v pořádku, takže se už můžeš těšit ![]()
takacek píše:
Hihi asi znameni, ze mate mit malinu
Až toho 29.2.2012
Petulka123 píše:x-lady
a kdy budete mýt malinu
MUFICE píše:x-lady píše:Tak s PPL mám nejlepší zkušenosti, ale ČP bych nejradši zrušila, pt ty jejich služby stojí za velké h
NoJako o PPL mi ani nemluv, když mi paní kočárek PPL poslala, tak ho dovezli nejdřtív zase OMYLEM do Brna místo do OL. Takže mi přišel o den později! Kočárek asi cestování baví, jinak nevím. Takže ke mě i ode mě to bral oklikou
Viz dnešní dopoledne, kdy mi místo balíčku dal chlap do schránky oznámení a to jsem byla doma
Než jsem vyběhla, tak byl pryč a neobtěžoval se ani zvonit
Já jsem taky byla s PPL vždy spokojená, ale teď, když jsem na kočárek netrpělivě čekala (jsem nedočkavec), tak jsem zuřila. A to nemluvím o tom, že jsem si pak dohodla, že si balík osobně vyzvednu v depu. Přijdu tam a balík tam nebyl, že je v autě k doručení. Jsem myslela, že mě vezmou čerti. Jinak to že nám pošta nechá lístek i když jsme doma je běžné! hruza
x-lady píše:
AsiKaždopádně paní Tošovská mi teď psala, že už jí dorazil a vše je v pořádku, takže se už můžeš těšit
takacek píše:
Hihi asi znameni, ze mate mit malinu
Tak jsem se ptala v jednom eshopu na nové nuny tak by je měli naskladnit po 14.únoru a já pořád nevím jak se rozhodnout
![]()
to mi dělá pošták taky!!!
nechápu to, vždyt je jednoduší zazvonit, než vypisovat lístek a vézt to zpět na poštu, já tam pak volám a nechávám si to přivézt znovu!!! jak u blbečků na dvorečku!
no nemám já vykojený mozek?! na delfínku jsem si objednala nuna za 4599, abych to pak zrušila, protože jsem našla jinou i se setem a poštou za 4049, tak jsem objednala tu.tak vám sem tu super skvělou nabídku píši a pro jistotu jsem to ještě zkontrolovala a zjistila jsem, že jsem se přehlídla! a místo 4049,– tam je 5049!!! takže super úspora, že?
![]()
Tinkal juj, tak to je nemile
ale ni si z toho nedelej
me s postovnym vyjde na 4000,– a pak tady nekdo daval odkaz na stejny set za 3300,– no co dodat… ![]()
A zitra uz konecne dorazi, pak vam tady dam fotecky
v patek ji testneme na uradech ![]()
Vech píše:
Takacek- super, vypadá to, že se prckovi líbí - kolik mu je?
Ma rok
a libi, jen lezet nechtel ![]()
takacek píše:Vech píše:Ma rok
Takacek- super, vypadá to, že se prckovi líbí - kolik mu je?a libi, jen lezet nechtel
Tak to jo, jsem si říkala jak ochotně pózoval
Tak ať dobře slouží…