Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
15.2.12 15:52
majkakoc píše:
Ahoj, tak jsem sundala plátno a ozkoušela nacvaknout autosedačku. Paráda, druhé miminko se bude vozit, ale malej se svých golfek nechce vzdát.

Je nutné sundat nákupní košík,když chci vozit autosedačku na podvozku NUNA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.2.12 15:53
lilida píše:
majkakoc píše:
Ahoj, tak jsem sundala plátno a ozkoušela nacvaknout autosedačku. Paráda, druhé miminko se bude vozit, ale malej se svých golfek nechce vzdát.
Je nutné sundat nákupní košík,když chci vozit autosedačku na podvozku NUNA?

neni, ani tu sedacku nemusis sundavat :)

• Citovat
  • Upravit
16837
15.2.12 17:14

Bude nova nuna zase na veletrhu v brne jako minuly rok?nevite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.2.12 18:13

Mě tam ten košík nešel nechat, když jsem cvakla autosedačku, leda že by se nesundalo plátno. Ten drát co drží košík tam tak divně trčí.

Do Brna se letos nedostanu, aspoň mě to nebude pokoušet mít novou.
Já myslela že u nového modelu jdou polohovat celé nožičky, ale podle fotek je to jenom vysunovací schůdek pro kratší nožičky. Tak jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.2.12 18:35

Majko, ted jsem to sla vyzkouset a urcite to jde i bez… klidne to i nafotim, nikde mi nic netrci… ta sedacka neni s kosikem vubec spojena.

• Citovat
  • Upravit
73
15.2.12 19:20

Jsem tele, jde to, už to mám nasazený. Bez košíku by to nebylo moc pohodlný. Díky za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.2.12 19:45
majkakoc píše:
Jsem tele, jde to, už to mám nasazený. Bez košíku by to nebylo moc pohodlný. Díky za pomoc.
:D :D :D tj dobre :) pripadne to jde i s tou sedackou jen to staci na urcitych mistech odepnout, ale nemuze tam byt bouda, takze uplne prakticke to neni. (a blbe se to skladalo, ty adaptery prece jen prekazely) :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
3082
15.2.12 21:05
neli23 píše:
Bude nova nuna zase na veletrhu v brne jako minuly rok?nevite??

V seznamu vystavovatelů je Nuna uvedená, takže doufám, že jo. Já se tam na ni chci právě zajet podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishullka
15.2.12 23:06

Ahoj, nechce se mi číst celá nekonečně dlouhá diskuse. Chtěla bych se zeptat, kdo máte Nuna Pepp v Praze - jak se jezdí po kostkách, přes tramvajové koleje a tak. Pak pro ostatní, jak daleko jsou od sebe tyče v místě umístění madla pro dítě? (Jestli by mi tam nepasovalo madlo ze sporťáku.)

• Citovat
  • Upravit
luceka
16.2.12 13:03

Tak Nuna je doma, jsme nadšení :*

• Citovat
  • Upravit
8384
17.2.12 22:11

http://www.stylove-miminko.cz/…y-2010-grey/

holky tahle barva se mi desne libi. Ja uz svuj mam ale segra chce, koukam kolekce 2010 jakej je rozdil mezi 10 a 2011?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.2.12 22:13
Ajla píše:
http://www.stylove-miminko.cz/…y-2010-grey/holky tahle barva se mi desne libi. Ja uz svuj mam ale segra chce, koukam kolekce 2010 jakej je rozdil mezi 10 a 2011?

2010 nema zadovou operku do lehu.. jen do te prostredni polohy.

• Citovat
  • Upravit
8384
17.2.12 22:15

aha tak tam psiou 2 polohy :think: takze to je rovne a 1 zip, to neni tak strasny ja malyho do uplnyho lehu nedavam to by se asi zblaznil a ani na spani mi to neprijde prirozeny kdyz mu visi nohy..ta barva grey je krasna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.2.12 22:18
Ajla píše:
aha tak tam psiou 2 polohy :think: takze to je rovne a 1 zip, to neni tak strasny ja malyho do uplnyho lehu nedavam to by se asi zblaznil a ani na spani mi to neprijde prirozeny kdyz mu visi nohy..ta barva grey je krasna :-)

jj, jeste je snad rozdil ve velikosti kolecek a kosiku, ale to uz jsou drobnosti…

• Citovat
  • Upravit
50125
17.2.12 22:19
Ajla píše:
http://www.stylove-miminko.cz/…y-2010-grey/holky tahle barva se mi desne libi. Ja uz svuj mam ale segra chce, koukam kolekce 2010 jakej je rozdil mezi 10 a 2011?

Tuhle jsem chtěla, ale v kolekci 2011 bohužel už nebyla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4