Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj takacku, tak co, už jste byli venku? Co ty říkáš na kolečka, hrkají hodně?
Ahoj nakonec pujdeme jen odpoledne, pac jsme bez auta, vyrizovat budeme v pondeli, ale zas je lepsi, ze ho fakt tady otestuju, cestou budou kostky, snih, dlazba
tak dam pak vedet ![]()
Tak holky nuna dostala velkou zatezkavaci zkousku, vubec mi nedoslo, ze je tady tolik snehu, takze za me - do vysokeho snehu vubec, udusany snih vh pohode jen to slo trosku hur, dlazdeny chodnik - rachoti jak detska tatrovka, ale ne nejak moc nahlas a na asfaltu je to parada ![]()
Dnesni dokumentace
Prcek je spokojenej
Jako do sněhu asi né no
Ale tady ve městě takovej sníh nehrozí, takže spíš čekám na to hrkání, jako tatrovka, to je slušné přirovnání. To jsem teď ještě zvědavější ![]()
Hihi my jsme taky ve meste, chtela jsem jit do parku a nejak jsem necekala, ze to tam nebude odhrnute
tak jsem zajela jen kousek a pak chodili po svych ![]()
No a tak tatrovka je taky plastova, hodne mi to pripomelo, ale neni to takova hruza, mam jeste Hauck turbo golfky a to mel Simca zemetreseni kdyz jsme poprve vyjeli ![]()
holky, vozíte na nuně autosedačku? chci si koupit adaptéry na MC, v květnu letíme na dovču, to malé bude 6měsíců. ale nevím, jestli to bude bezpečné…
tinkal píše:
holky, vozíte na nuně autosedačku? chci si koupit adaptéry na MC, v květnu letíme na dovču, to malé bude 6měsíců. ale nevím, jestli to bude bezpečné…
jj, ja vozila, bylo to super a zlobila jsem se na sebe, ze jsem to tak neresila davno
(vozila jsem autosedacku na mutsy)
a do kdy jsi tak prcka vozila? no mutsy je robusnější než nuna, já si také nadávám, že jsem si nepořídila golfky hned na začátku, ale ted čekám na nunu malinu…ještě měsíc!
Ahojte koceny, vcera som si bola pozriet nunu „na zivo“, celkom sa mi paci, len mi tam chyba madlo. Citala som, ze ste si niektore doobjednali. Odkial, ak sa mozem opytat? A akej znacky? Dakujeeem
tinkal píše:
a do kdy jsi tak prcka vozila? no mutsy je robusnější než nuna, já si také nadávám, že jsem si nepořídila golfky hned na začátku, ale ted čekám na nunu malinu…ještě měsíc!
cca do 11m
nez sla dcera do vetsi autosedacky.
tak super, vezmu i ty adaptéry. v nejhorším případě se prodají. To madlo se dá koupit na mmb - madlo nuna. šije to paní, takže no name. neoriginál.
Holky použily jste vůbec někdy tu moskytiéru? A máte někdo ten origo fusak? JAk staré dítě se tam vejde? I dvouleté?
Sofika píše:
Holky použily jste vůbec někdy tu moskytiéru? A máte někdo ten origo fusak? JAk staré dítě se tam vejde? I dvouleté?
Náš čerstvý dvouleták se tam vejde. Moskytéru jsem nepoužila ani jednou, pláštěnku asi 2×.
Ahoj, moskytiéru jsem použila v létě párkrát, když malý spal, ale jednou mi tam vletěla vosa, tak nevim, zda je vůbec k něčemu. Malému je 20m a zatím se vejde.