Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
8.2.12 09:05

a šel by tenhle fusáček k té růžové taky se mi líbý ta černá ale mám strach z té bílé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.2.12 09:07
x-lady píše:
Kdybych měla starou lékořici, tak asi neprodávám. Zase takové inovace na 2012 nejsou… jinak já mám pro holčičku objednanou růžovou. Když jsem vyřadila šedou a všechny barvy s bílým kšiltem tak zůstala jen světlá bisque, růžová a emerald :-D Takže se mi výběr silně zúžil. Asi jsem moc náročná..
Petulka123 píše:
Já asi prodám starou lékořici a půjdu do nový akorát nevím jakou barvu :think: jakou by jste vybrali vy pro holčičku díky :oops:

Mně se líbí ta emerald, škoda, že v lonské kolekci nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
8.2.12 09:08

Holky těšíme mě svými příspěvky, koukám, že jediná, pokud se rozhodneme pro Nunu, budu mít barvu Scarlet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.2.12 09:09
Petulka123 píše:
a šel by tenhle fusáček k té růžové taky se mi líbý ta černá ale mám strach z té bílé :lol: :lol:

Ten by byl pěkný do té maliny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.2.12 09:14
danielka2010 píše:
Jeste jsem se chtela zeptat;-) koukam,ze jste meli dost i Britax-nebyl dobry,ze ho menite za Nunu? Kdyz jsem ruzne hledala golfky,tak vsude sama chvala na Nunu,Britax a Cybex,tak proto se ptam:-) diky;-)

Na Britax nenadávám, jsem maximálně spokojená, ale mám Britax B-Smart 4, což je normální velkej sporťák. Nuna budou naše první a doufám že i poslední golfky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
8.2.12 09:16

Britax Verve měla kamarádka, no nechtěla bych je. Všude s nima škobrtala, nebo se jen tak zasekla třeba na kostkách. Prý byli spokojeni, ale já když jsem to viděla tak bych je nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.2.12 09:19

Já měla britax verve golfky na prví holčičku byla to tříkolka moc pěkná byla jsem s ní spokojená akorát když se dítě naklánělo dopředu přes madlo mělo tendenci se převracet takže se musí pořád držet a hlídat potom jsme ji prodali a ted máme druhou holčičku a moc se nám líbyla nuna :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
bodlasek píše:
Britax Verve měla kamarádka, no nechtěla bych je. Všude s nima škobrtala, nebo se jen tak zasekla třeba na kostkách. Prý byli spokojeni, ale já když jsem to viděla tak bych je nechtěla

Tenhle kočárek má na recenzích 55% a ten Britax B-Smart 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168

Já mám Britax B-Smart 4 i s hlubokou vaničkou a ROMER sedačkou a nechávám si vše pro druhé mimi. Spokojenost. Ale je fakt, že má velké kolečka, Verve neznám osobně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
8.2.12 09:50

x-lady ze te vidim, nevis jestli uz pani kocarek dorazil? me teda jeste neprisel :-( ty si ji ho zpatky posilala postou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.2.12 10:36

to takacek: Kočárek by měl paní dojít dnes, jsem s ní v kontaktu. Jako s poštou je to mazec, podala jsem to 2.2. v Olomouci a oni to doručovali zase do Ol. Jako nechápu ten bordel. Až na moji urgenci, co se teda jako děje to poslali ZNOVU a na správné místo. Balík sleduju na netu, dneska to doručují. Paní na to čeká, takže by to mělo být ok. Jako poštou poslat něco co spěchá, to už neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
8.2.12 10:44

Je aha, ja si myslela, ze bude problem v poste, proto jsem se na ni rovnou ptala, prachu za to chcou a nic neni poradne :-( To je fajn, ze aspon vim, ze nemam na PPL cekat, nekdy jezdi znamy a nevola, pac vi, ze jsem doma, ale dneska musim na urady, tak to je fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.2.12 10:46

No :-D Jako o PPL mi ani nemluv, když mi paní kočárek PPL poslala, tak ho dovezli nejdřtív zase OMYLEM do Brna místo do OL. Takže mi přišel o den později! Kočárek asi cestování baví, jinak nevím. Takže ke mě i ode mě to bral oklikou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
8.2.12 10:47

Hihi asi znameni, ze mate mit malinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.2.12 10:55
x-lady