Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
a šel by tenhle fusáček k té růžové taky se mi líbý ta černá ale mám strach z té bílé
![]()
x-lady píše:
Kdybych měla starou lékořici, tak asi neprodávám. Zase takové inovace na 2012 nejsou… jinak já mám pro holčičku objednanou růžovou. Když jsem vyřadila šedou a všechny barvy s bílým kšiltem tak zůstala jen světlá bisque, růžová a emeraldTakže se mi výběr silně zúžil. Asi jsem moc náročná..
Petulka123 píše:
Já asi prodám starou lékořici a půjdu do nový akorát nevím jakou barvujakou by jste vybrali vy pro holčičku díky
Mně se líbí ta emerald, škoda, že v lonské kolekci nebyla.
Holky těšíme mě svými příspěvky, koukám, že jediná, pokud se rozhodneme pro Nunu, budu mít barvu Scarlet ![]()
Petulka123 píše:
a šel by tenhle fusáček k té růžové taky se mi líbý ta černá ale mám strach z té bílé![]()
Ten by byl pěkný do té maliny ![]()
danielka2010 píše:
Jeste jsem se chtela zeptat;-) koukam,ze jste meli dost i Britax-nebyl dobry,ze ho menite za Nunu? Kdyz jsem ruzne hledala golfky,tak vsude sama chvala na Nunu,Britax a Cybex,tak proto se ptam:-) diky;-)
Na Britax nenadávám, jsem maximálně spokojená, ale mám Britax B-Smart 4, což je normální velkej sporťák. Nuna budou naše první a doufám že i poslední golfky ![]()
Britax Verve měla kamarádka, no nechtěla bych je. Všude s nima škobrtala, nebo se jen tak zasekla třeba na kostkách. Prý byli spokojeni, ale já když jsem to viděla tak bych je nechtěla
Já měla britax verve golfky na prví holčičku byla to tříkolka moc pěkná byla jsem s ní spokojená akorát když se dítě naklánělo dopředu přes madlo mělo tendenci se převracet takže se musí pořád držet a hlídat potom jsme ji prodali a ted máme druhou holčičku a moc se nám líbyla nuna
![]()
bodlasek píše:
Britax Verve měla kamarádka, no nechtěla bych je. Všude s nima škobrtala, nebo se jen tak zasekla třeba na kostkách. Prý byli spokojeni, ale já když jsem to viděla tak bych je nechtěla
Tenhle kočárek má na recenzích 55% a ten Britax B-Smart 100%.
Já mám Britax B-Smart 4 i s hlubokou vaničkou a ROMER sedačkou a nechávám si vše pro druhé mimi. Spokojenost. Ale je fakt, že má velké kolečka, Verve neznám osobně ![]()
x-lady ze te vidim, nevis jestli uz pani kocarek dorazil? me teda jeste neprisel
ty si ji ho zpatky posilala postou?
to takacek: Kočárek by měl paní dojít dnes, jsem s ní v kontaktu. Jako s poštou je to mazec, podala jsem to 2.2. v Olomouci a oni to doručovali zase do Ol. Jako nechápu ten bordel. Až na moji urgenci, co se teda jako děje to poslali ZNOVU a na správné místo. Balík sleduju na netu, dneska to doručují. Paní na to čeká, takže by to mělo být ok. Jako poštou poslat něco co spěchá, to už neudělám.
Je aha, ja si myslela, ze bude problem v poste, proto jsem se na ni rovnou ptala, prachu za to chcou a nic neni poradne
To je fajn, ze aspon vim, ze nemam na PPL cekat, nekdy jezdi znamy a nevola, pac vi, ze jsem doma, ale dneska musim na urady, tak to je fajn ![]()
No
Jako o PPL mi ani nemluv, když mi paní kočárek PPL poslala, tak ho dovezli nejdřtív zase OMYLEM do Brna místo do OL. Takže mi přišel o den později! Kočárek asi cestování baví, jinak nevím. Takže ke mě i ode mě to bral oklikou ![]()