Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
5.2.12 09:27

Já myslím, že tě to trápit nemusí. Já bych byla spokojená, kdyby mi nevadil ten vzor :-)

takacek píše:
Ha tak ted tady sycim jak papinak :-) to kdybych vedela cekma na 2012 :-D ta 500,– neni takovy rozdil :-D no co uz ;-) asi to tak melo byt :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
5.2.12 09:34

Asi jo, stejne jsem se nemohla rozhodnout, tak se to vyresilo :-)

Juuu, holky holcicky vam krapet zavidim, to cancani ruzovku atd. :-) s klucikem toho moc na cancani neni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.2.12 10:26

No nebude to asi moc praktické, ale asi půjdu do bisque, je to naprosto krásná barvička, no tak holt budu víc prát :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
5.2.12 10:52

I me se strasne libi bisque:-):-):-) Je nadherna.

• Citovat
  • Upravit
447
5.2.12 11:48
Jj, ta je úžasná, ale právě se bojím tý světlý barvy :think:
Sofika píše:
No nebude to asi moc praktické, ale asi půjdu do bisque, je to naprosto krásná barvička, no tak holt budu víc prát :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
5.2.12 12:54

Ještě bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo porovnání Nuna vs. Inglesina Trip? Ta nová 2012 má i skládací madlo. Jen ta Inglesina jsou klasicke golfky, Nuna je proste Nuna :srdce: . Ale zase ta Inglesina ma delsi tu zadovou operku a ta fialkova je celkem fajn .

• Citovat
  • Upravit
8384
5.2.12 20:41

:-( uspinila se mi striska, vzali jsem nunu do obchodaku a kdyz jsem ho vyndal z auta tak ten ksilt na strisce byl spinavej, asi od kolecka, je to asi blbe resecy ze se to dotyka, asi i tim je jsem pod ten kocarek musela dat jeste veci tak se to do kufru zmacklo…zatim jsem s tim nic nedelala mam to jen vykartacovat pujde to? mam sand

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.2.12 21:02
Ajla píše: :-( uspinila se mi striska, vzali jsem nunu do obchodaku a kdyz jsem ho vyndal z auta tak ten ksilt na strisce byl spinavej, asi od kolecka, je to asi blbe resecy ze se to dotyka, asi i tim je jsem pod ten kocarek musela dat jeste veci tak se to do kufru zmacklo…zatim jsem s tim nic nedelala mam to jen vykartacovat pujde to? mam sand

Už jsem sem psala, že se ten kšilt špiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.2.12 21:28

no ja myslela ze spis od rukou jak to clvoek vytahuje ale ze pri skladani od kolecek tak to budep orad spinavy :-/

vcera jsem si koupila v Kenvelu krasnou kozenou sedivou tasku a ma kratky ucho takze ji mam an kocarek a je super…

davam fotku akorat je moc osvicena slunickem tak snad to pujde aspon trochu videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.2.12 21:30
Ajla píše:
no ja myslela ze spis od rukou jak to clvoek vytahuje ale ze pri skladani od kolecek tak to budep orad spinavy :-/

vcera jsem si koupila v Kenvelu krasnou kozenou sedivou tasku a ma kratky ucho takze ji mam an kocarek a je super…

davam fotku akorat je moc osvicena slunickem tak snad to pujde aspon trochu videt

Vypadá pěkně na NUNĚ :palec: Taky vozím kočár převážně v autě a boudu mám furt zaprasenou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.2.12 21:32

Jo já taky ale jde to dobře dolů,naštěstí. Máte také oloupany ty černý cvočky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.2.12 21:33
denca29 píše:
Jo já taky ale jde to dobře dolů,naštěstí. Máte také oloupany ty černý cvočky?

My zatím ne a máme jí už rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.2.12 21:56

Asi blbej dotaz, nejsem ještě majitelkou Nuny, čekám na 2012, tak mě berte s rezervou :mrgreen: Jak to, že se ten kšilt špiní od koleček? Když se podívám na to demo, jak to tam skládá ta ženská, tak podle toho by se ta boudička měla jakoby složit dovnitř? A potom by se snad neměla ušpinit,ne? :nevim: No ale praxe je asi jiná, jak tak čtu. :cert: Podělte se o zkušenosti,díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.2.12 22:44
Sofika píše:
Asi blbej dotaz, nejsem ještě majitelkou Nuny, čekám na 2012, tak mě berte s rezervou :mrgreen: Jak to, že se ten kšilt špiní od koleček? Když se podívám na to demo, jak to tam skládá ta ženská, tak podle toho by se ta boudička měla jakoby složit dovnitř? A potom by se snad neměla ušpinit,ne? :nevim: No ale praxe je asi jiná, jak tak čtu. :cert: Podělte se o zkušenosti,díky.

Tak v kufru auta ten kočár lítá sem tam, jak člověk jede, takže se to i ušpiní od těch koleček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.2.12 23:10

ta taška je úžasná!!! :palec:

jj, kšilt by se měl skládat do kočárku na opěrku, já osobně to nedělám - nebaví mě věčně pak cpát zadek boudičky do té kapsičky ve vnitř :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí