Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zatím jsem nepročítala celou diskuzi, ale vím, že jednoznačně nunu. mám vybranou nunu malinu 2012, ale už máme fialový Lodger, tak nevím, abychom nevypadly jak pěst na oko, co myslíte, půjde to , nebo se to bude mooooc tlouct? nebo vybrat jinou barvu nuny? černou klasiku? to je zase nuda, ale dobře laditelná
ach joo, nevím.
Ahoj holky, dlouho jsem tu pročítala diskuzi a rozhodovala se, zda do nuny jít. Ale jelikož jsem se do ní zamilovala, tak jsem prostě neodolala.
Dnes mi dorazila a jsem z ní unešená.
Akorát ta zádová opěrka opravdu moc dlouhá není, tak uvidíme, jak dlouho se tam vejde. Líbila se mi sice víc nová kolekce, ale cena rozhodla. Koukala jsem, že ještě některé sháníte 2011, tak dávám odkaz, kde jsem koupila já, mají sice už jen dvě barvičky, ale za super cenu … 3300,– s pláštěnkou a moskytiérou + doprava zdarma, takže super. Třeba se bude hodit: http://kocarky.detske-kocarky.eu/…1-hneda.html
Krásná cena, škoda že jsem ji nenašla, když jsem hledala, lekořici bych brala:-) Ale nevadí, už mám objednanou 2012. Tak ať nunička slouží ![]()
Záleží na odstínu té fialové, ale myslím si, že ty dvě barvy k sobě jdou. Bude jak bonbonek ![]()
tinkal píše:
zatím jsem nepročítala celou diskuzi, ale vím, že jednoznačně nunu. mám vybranou nunu malinu 2012, ale už máme fialový Lodger, tak nevím, abychom nevypadly jak pěst na oko, co myslíte, půjde to , nebo se to bude mooooc tlouct? nebo vybrat jinou barvu nuny? černou klasiku? to je zase nuda, ale dobře laditelnáach joo, nevím.
Nám taky dneska dorazila nuna a chtěla bych se zeptat jestli vám v ní taky tak praské ![]()
x-lady: koukala jsem, že máš také objednanou nunu malinu
jaký do ní máš fusak ty?
Fusak mám černý s červeným páskem, červená se moc nehodí, ale je tam jen kousek, tak se to přežije. A hlavně fusak určitě měnit nebudu. Je parádně teplý a pasuje tam parádně.
Na fusaku je ta růžová taky, takže si myslím, že uplně v poho ![]()
Tak objednávám bisque, doufám, že se za měsíc nebudu bít do hlavy
už aby bylo 28.2. ![]()
Teda já jsem tak zvědavá na ty barvy „na živo“
Monitor přece jenom zkresluje a na každých stránkách je lehce jiný odstín.. No jsem zvědavá ![]()
to Sofika: Tu jsem chtěla taky, ale bála jsem se, že bysme pořád jezdily jak čuňata ![]()
No je to risk, ale neodolala jsem
ale měla jsem jeden kočár béžovo-zlatý a teď mám tmavě hnědý sporťák a musím říct, že ten světlý byl lepší na údržbu a nebylo na něm tolik vidět jako teď na tom hnědém. Jo holt musím vysvětlit berušce, jak se má chovat v Nuničce
![]()
Jerry6 gratuluji k Nunicce;-) A jak velke mas detatko? Uz ma vic nez 80 cm?
kolik tam ma mista? Na sirku asi dost,ale na delku? Diky moc:-D
to Sofika: Tak přeju, ať se tvé vysvětlování sejde s pochopením ![]()