Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
6.2.12 15:04

zatím jsem nepročítala celou diskuzi, ale vím, že jednoznačně nunu. mám vybranou nunu malinu 2012, ale už máme fialový Lodger, tak nevím, abychom nevypadly jak pěst na oko, co myslíte, půjde to , nebo se to bude mooooc tlouct? nebo vybrat jinou barvu nuny? černou klasiku? to je zase nuda, ale dobře laditelná :lol: ach joo, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jerry6
6.2.12 17:02

Nuna 2011

Ahoj holky, dlouho jsem tu pročítala diskuzi a rozhodovala se, zda do nuny jít. Ale jelikož jsem se do ní zamilovala, tak jsem prostě neodolala. :lol: Dnes mi dorazila a jsem z ní unešená. :pankac: :dance: :pankac: Akorát ta zádová opěrka opravdu moc dlouhá není, tak uvidíme, jak dlouho se tam vejde. Líbila se mi sice víc nová kolekce, ale cena rozhodla. Koukala jsem, že ještě některé sháníte 2011, tak dávám odkaz, kde jsem koupila já, mají sice už jen dvě barvičky, ale za super cenu … 3300,– s pláštěnkou a moskytiérou + doprava zdarma, takže super. Třeba se bude hodit: http://kocarky.detske-kocarky.eu/…1-hneda.html

• Citovat
  • Upravit
168
6.2.12 17:49

Krásná cena, škoda že jsem ji nenašla, když jsem hledala, lekořici bych brala:-) Ale nevadí, už mám objednanou 2012. Tak ať nunička slouží :-)

Jerry6 píše:
Ahoj holky, dlouho jsem tu pročítala diskuzi a rozhodovala se, zda do nuny jít. Ale jelikož jsem se do ní zamilovala, tak jsem prostě neodolala. :lol: Dnes mi dorazila a jsem z ní unešená. :pankac: :dance: :pankac: Akorát ta zádová opěrka opravdu moc dlouhá není, tak uvidíme, jak dlouho se tam vejde. Líbila se mi sice víc nová kolekce, ale cena rozhodla. Koukala jsem, že ještě některé sháníte 2011, tak dávám odkaz, kde jsem koupila já, mají sice už jen dvě barvičky, ale za super cenu … 3300,– s pláštěnkou a moskytiérou + doprava zdarma, takže super. Třeba se bude hodit: http://kocarky.detske-kocarky.eu/…1-hneda.html
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.2.12 17:50

Záleží na odstínu té fialové, ale myslím si, že ty dvě barvy k sobě jdou. Bude jak bonbonek :-)

tinkal píše:
zatím jsem nepročítala celou diskuzi, ale vím, že jednoznačně nunu. mám vybranou nunu malinu 2012, ale už máme fialový Lodger, tak nevím, abychom nevypadly jak pěst na oko, co myslíte, půjde to , nebo se to bude mooooc tlouct? nebo vybrat jinou barvu nuny? černou klasiku? to je zase nuda, ale dobře laditelná :lol: ach joo, nevím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.2.12 18:06

Nám taky dneska dorazila nuna a chtěla bych se zeptat jestli vám v ní taky tak praské :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.2.12 18:31

x-lady: koukala jsem, že máš také objednanou nunu malinu :srdce: jaký do ní máš fusak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.2.12 18:52

Fusak mám černý s červeným páskem, červená se moc nehodí, ale je tam jen kousek, tak se to přežije. A hlavně fusak určitě měnit nebudu. Je parádně teplý a pasuje tam parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.2.12 19:42

nuna malina s lodgerem

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.2.12 19:44

Na fusaku je ta růžová taky, takže si myslím, že uplně v poho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.2.12 19:49

Tak objednávám bisque, doufám, že se za měsíc nebudu bít do hlavy :zed: už aby bylo 28.2. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168

Teda já jsem tak zvědavá na ty barvy „na živo“ :-) Monitor přece jenom zkresluje a na každých stránkách je lehce jiný odstín.. No jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168

to Sofika: Tu jsem chtěla taky, ale bála jsem se, že bysme pořád jezdily jak čuňata :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.2.12 19:57

No je to risk, ale neodolala jsem :mrgreen: ale měla jsem jeden kočár béžovo-zlatý a teď mám tmavě hnědý sporťák a musím říct, že ten světlý byl lepší na údržbu a nebylo na něm tolik vidět jako teď na tom hnědém. Jo holt musím vysvětlit berušce, jak se má chovat v Nuničce :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
6.2.12 19:57

Jerry6 gratuluji k Nunicce;-) A jak velke mas detatko? Uz ma vic nez 80 cm? :-) kolik tam ma mista? Na sirku asi dost,ale na delku? Diky moc:-D

• Citovat
  • Upravit
168
6.2.12 20:22

to Sofika: Tak přeju, ať se tvé vysvětlování sejde s pochopením :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí