Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Je mu 7 měsíců a má cca 70 cm, letos to bude v poho, ale uvidíme příští rok. Ale až bude starší, tak už bude zase ťapkat. Mám to jako druhé vozítko, sporťák si nechávám, jelikož tady bych si s nunou v zimě ani neškrtla. Ani si nedokážu představit, že bych ho tam v kombinéze ve fusaku nacpala. Oproti těm větším golfáčům je hold méně prostorný, ale s tím jsem počítala. Jinak ho fakt doporučuji, je to bomba kočárek. Dnes jsme jezdili jak blázni po bytě
a malýmu se tam moc líbilo. ![]()
Prosím potřebuji radu taky vám nuna jakoby praská nebo dělá takovej zvláštní zvuk???Děkuji
![]()
tak se malemu libi..a i mamince,tak to je super ![]()
Ja mam taky jeste i sportak a Nuna se mi opravdu libi a co jsem byla koukat na ostatni golfky,tak mi vsechny prijdou takove o nicem a nektere maji vazne hodne malo mista..a Nunu jsem nemela sanci videt nazivo tak detailne..a na modrymkoniku psalo nekolik mamin,ze ho nekoupily kvuli malo mista,tak se kvuli tomu bojim. Pritom jestli to porovnavaly se sportakem,tak je jasne,ze v golfkach je mista min,proto jsou to jen golfky:-Dale teda vrta mi to hlavou kvuli tomu:-(:-):-):-)minuly mesic jsem totiz objednala Loolu a uz ji i prodavam,manzel mi rekl,ze co ted koupim,tak s tim uz si musim vystacit az do konce kocarkovani:-)tak proto tak spekuluji,jestli se mi tam vejde i treba ve 2,5letech. Ted ma 82cm a 14 mesicu.
Spokojenost veliká, dokonce i přítel uznal, že jsem koupila dobře.
Pokud máš sporťák a chceš to jako druhé vozítko, tak bych to neřešila a šla do nuny. Je pravda, že člověka okouzlí hlavně ten design oproti jiným kočárkům. Švagrová má třeba golfky Chicco Multiway, které se zase prostorově s nunou nedají srovnat, neteři už je 2,5 roku a krásně se tam vejde, jsou to prostorné golfáče, ale už zase nemá jiný kočárek. Když to srovnám velikostně, tak o moc menší než náš sporťák nejsou a to už bych si zase nemusela pořizovat golfáče, které chci, aby byly skladné. Jukni do diskuze, jsou tam fotečky různě starých dětí v nuně, hold ty starší už tam moc prostoru nemají. Přeji ať vybereš správně a si spokojená, ať to bude nuna nebo něco jiného. ![]()
děkuji
kdyžtak dej fotečku i ty, ať to tady je komplet
mě ta Nuna trošku přijde jako Stokke…i když má nedostatky, tak je ten kočár prostě jiný a proto mu člověk i odpustí víc než třeba klasickým golfkám/sporťákům. ![]()
také mi v něm ze začátku praskalo, ale přešlo to, nebo resp. ještě občas když ji nevezmu moc šetrně do ruky zapraská. Jak je ta konstrukce skoro celá plastová tak se to asi musí ojezdit (rozvyklat) ![]()
Přesně tak, člověk mu nějaké ty mínusy odpustí. ![]()
Tak tady je náš miláček v nuně. ![]()
rybkabezvody píše:
také mi v něm ze začátku praskalo, ale přešlo to, nebo resp. ještě občas když ji nevezmu moc šetrně do ruky zapraská. Jak je ta konstrukce skoro celá plastová tak se to asi musí ojezdit (rozvyklat)
ok děkuji moc ![]()
Holky, mám jen dotaz - někdo tady psal, že vyměnil Nunu za Bee+ jak jste spokojení? Já se totiž snažím rozhodnout mezi těmito dvěma - naživo jsem ještě neviděla, to mám v plánu až začátkem března. Ale zajímalo by mě, jestli někdo máte srovnání…
freeonit píše:
tak predevcirem jsme byli na procházce s nunickou venku..:) nevím jak rachtají ostatní golfáče ale nuna na me rachtá dost, jako neni to tema plastakama ale ty ložiska u prednich kolecek..Mar1Mat píše:kdyz zezadu zvednes tu plandavou cast tak ze spod strisky je takovej otvor, ze predu to videt neni
Téda holky, mám Nunu od včera, nemůžu se vynadívat, projíždím teď diskuzi, ale já žádnou kapsu nenašla, nechápu už kde mám hledat, fakt jsem talentporaďte
tak nám tedy také dost rachtaj kolečka, všude samá zámková dlažba, jsem slyšet přes celé město ![]()
No tak to jsem holky na ten „rachot“ zvědavá. Někdo píše že rachotí, někdo že jako každej kočárek.. no tak uvidím, nebo spíš uslyším ![]()
No rachotí o dost víc než většina jiných golfek, ale zase budíme pozornost ![]()
Měla jsem Britax, ten měl taky pevná jen pogumovaná kola, nenafukovací. Tak si pořád říkám, že to bude podobné. Neměla jste některá taky Britax?