Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Bezva, tak to jsem ráda, že kočárek zdárně došel
Prckovi to v něm mooc sluší a už se určitě těší ven ![]()
to Petulka: super volba!!!
už se jí nemohu dočkat! jen si ještě objednám to madlo z mmb, přijde mi to takové holé bez něj. a líbí se mi, když si na něj prckové hází nožky ![]()
Ja si prave madlo objednala
Simca nesnese byt pripoutany pres ramena ![]()
j.a.n.i1 píše:
Já nevím, ale mě nikde nevržou a ani mi nenapadá co by tam mohlo vrzat? Možná kolečka…
Nám také začly vrzat hned druhýden, tak jsem je prostříkla olejem a je to v poho ![]()
já ho mám také objednané. vím, že to moc zabezpečující není, ale pro lepší pocit. stejně budu malou poutat v pase. no už se na nunu malinu těším!
Taky jsem se na to madlo dívala, ale přijde mi dost tlusté.. Podle fotky se mi zdálo, že je tam to dítě strašně nacpané.. tak nevím
takacek píše:
Ja si prave madlo objednalaSimca nesnese byt pripoutany pres ramena
My madlo nemáme a poutám ho jenom kolem pasu, pt ty pásy mu byly od začátku krátké.
MUFICE píše:takacek píše:My madlo nemáme a poutám ho jenom kolem pasu, pt ty pásy mu byly od začátku krátké.
Taky tak…
MUFICE píše:takacek píše:My madlo nemáme a poutám ho jenom kolem pasu, pt ty pásy mu byly od začátku krátké.
Fakt? tak my je mame jeste dlouhe a z rezervou, ale je dost zivy, bala bych se ze vylaze :-/
takacek píše:MUFICE píše:Fakt? tak my je mame jeste dlouhe a z rezervou, ale je dost zivy, bala bych se ze vylaze :-/takacek píše:My madlo nemáme a poutám ho jenom kolem pasu, pt ty pásy mu byly od začátku krátké.
Náš dvouleták je taky dost divoký a ještě se mu to nepodařilo ![]()
x-lady píše:
Taky jsem se na to madlo dívala, ale přijde mi dost tlusté.. Podle fotky se mi zdálo, že je tam to dítě strašně nacpané.. tak nevím
má dlouhé sucháče, takže jak si to přiděláš tak to budeš mít. Já ho mám hodně na volno a v pohodě. Naopak se mi to jedno vymstilo, když jsem ho nedala. Chvátala jsem, malá si potřebovala teď hned sednout do kočáru a já jí zapoměla zapnout
no ne že by mi nevypadla na silnici z kočáru
![]()
Hm, právě se mi ani ty suché zipy nezdají, že by mohly držet, když se o to zapře. Uvidím, uvidím..
Já jsem o madle taky uvažovala, ale přijde mi to krátké… tak se asi budu muset zasnažit (já naprostý antitalent na šití) a nějaké si stvořit