Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
aha i kolecka a kosik? No koukala jsem an evim ejslti jsou jeste k dostani, ale snad nekde jo ale ja uz mam sand no ![]()
ale ta grey to j fakt tak krasna :-/
Ajla píše:
aha i kolecka a kosik? No koukala jsem an evim ejslti jsou jeste k dostani, ale snad nekde jo ale ja uz mam sand no
To je a taky mám nakonec Sand ![]()
Ajla píše:
aha i kolecka a kosik? No koukala jsem an evim ejslti jsou jeste k dostani, ale snad nekde jo ale ja uz mam sand no
popravde bych nerekla, ze nic zasadniho… co jsem cetla.. kolecka jsou ted o trochu vetsi a kosik taky. Ale nebylo to nic, co by nekdo resil, co mam nacteno, mne se hrozne libila ta blue… a nevim, jestli ji jeste nekde maji.. snad jedine starsi.
Ajla píše:
MUFICE my se porad potkavame v diskusichNUna, lymfa, DG
To je fakt ![]()
Holky, můžu některou z vás poprosit o fotku Nuny s nacvaklou autosedačkou (vajíčkem) a nechaných NÁKUPNÍM KOŠÍKEM dole? Moc díky!!!! ![]()
lilida píše:
Holky, můžu některou z vás poprosit o fotku Nuny s nacvaklou autosedačkou (vajíčkem) a nechaných NÁKUPNÍM KOŠÍKEM dole? Moc díky!!!!
Taky by mě to zajímalo, předtím jsem nevěděla, že tam ta sedačka jde nacvaknout ![]()
Mám doma 3 kočárky, jezdím s kočárem tak jednou za 3týdny, možná jednou za měsíc, tak si myslím, že ty dva mi budou stačit ![]()
Je to můj několikátý kočár - střídám to. ![]()
Tak ještě týden a měli by se ozvat z Delfínku hurááááá
novým Nunám zdar ![]()
Sofiko, na jejich stránkách jsem ale četla, že se první naskladnění posouvá až na 15.3. a to mám potvrzené i z Broučka.. ![]()
Tak jsem teď četla na stránkách oficiálního distributora Nuny že se to posouvá na 15.3. http://www.nuna4u.cz/nuna4u/0/0/2/26
No, začínám z toho mít pocit, že to bude jako loni, kdy se to nakonec posunulo o několik týdnů ![]()