Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
22.2.12 21:11

scai: aha divna? takze se se asi sepere co, ta kna to asi prdim za ty penize :think: ale zas do do nuny kdyz pak bude teplo a deku tu malej bude hazet na zem to je mi jasny :-D

Oetulka ja uz se tesim taky az bude hezky protoze sportak uz mi taky nevyhovuje je to 3 kolka a zacina me pekne stvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.12 21:14

Ajla, ty poutka jsou kratky.. nevim, jak to s nimi prichytit. usite je to hezke, ale proste ta bavlnena strana neni moc dobra kvalita, hodne se to macka a neni to moc hezke.

Mam i vlozku, mam ji v mutsy a jsem spokojena, i vyprani prezila, ale do nuny bych ji nedala.

• Citovat
  • Upravit
Any11
22.2.12 21:15

Mam se snurkami od emitexu je to obycejny fleece, ale je teplejsi, levnejsi a vic drzak. http://www.detskydum.cz/…ivka-135101/

• Citovat
  • Upravit
8384
22.2.12 21:42

aha ta je pekna, no tak uvidime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
22.2.12 21:45

Tak ja byla dnes s kamaradkou, co ode me koupila stare golfky a jek me tenkrat prislo, ze rachoti, tak jako vedlejezdci mi to neprislo :-D mozna to ma jinak ridic a jinak okoli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
22.2.12 22:30
Ajla píše:
scai: aha divna? takze se se asi sepere co, ta kna to asi prdim za ty penize :think: ale zas do do nuny kdyz pak bude teplo a deku tu malej bude hazet na zem to je mi jasny :-DOetulka ja uz se tesim taky az bude hezky protoze sportak uz mi taky nevyhovuje je to 3 kolka a zacina me pekne stvat

chtěla jsem ti taky poradit ten emitex letní fusak jako už ti tu radili. Mám ho, je tenký, do nuny určitě půjde. Deka je fakt pro větší dítě na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.2.12 08:24

Já mám do nuny fusak lodger a super :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.2.12 11:42

Tak jsem se nakonec rozhodla že si nechám naši lékořici a malinu zruším vždyt to zas takové rozdíli nejsou a čekání je dlouhé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
23.2.12 17:35

x lady, ty ses vzdala nuny maliny? a jakou sis tedy objednala barvičku? já také stále váhám, jestli čekat, nebo se mrknout ještě po lékořici, z 2011 bych jinou barvu nechtěla, no možná ještě černou, kdyby byla ta jistota, že dorazí toho 15,3,… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
23.2.12 17:37

mě picne. Ajlo, mrkla jsem na ty webovky a tohle musím do nuny mít…http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-black-flowers-s.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.2.12 19:16

Tinkal, víš proč? Protože jsem za prvé pěknej nedočkavec a za druhé mám obavy z toho, zda vůbec ty nuny v pulce března budou, podle infa z minulého roku. O pár stránek zpět tu paní prodávala lékořici 2011, tak jsem do toho šla a už je na cestě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
23.2.12 19:58

jééé já nad ní také přemýšlela!! jsi šikula, já se bojím té růžové, že nevím, jak bude vypadat v reálu, aby to nebyla spíš jahodová :poblion: než malinová, ale ještě vydržím, ona se nuna dá koupit z ruky vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.2.12 20:07

no už se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.2.12 20:08

Myslím si, že ta růžová bude krásná, výrazná.. Ale o to víc bude všude vidět. Když se potkají 4 černé, tak to člověk přehlédne, ale 2 růžové :-) Myslím ale, že bude fakt krásná. Jsem na ni zvědavá, i když ji nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.2.12 20:32

x-lady to jsi udelal dobre, chtelaj sem ji pro segru ale ona jeste ted nechce kupovat a navic je to suepr cena i s fusakem :palec:

no ja jeste u nas siroko daleko zadnou nunu nepotkala, ma ji teda kamoska ale fialovou tak s ni jedine kdyz nekam pujdem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí