Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No nedivím se, ale je to něco za něco. Ovládá se tak krásně lehce a pro malou je evidentně pohodlný, tak to tu tašku v případě spaní ráda hodím na rameno
Ale díky za upozornění ![]()
presne tak me to nejak nepohorsilo
porad se mi NUna libi stejne
krasne se sn i jezdi a dokoncej sme dnes manzelap orad buzerovala at jezdi jen po suchych mistech a vyhyba se louzim at mi neznici kocarek ze je muj muj muj ![]()
No my jsme s ním dnes byli venku poprvé a co chvíli jsme se střídali, jak se s tím super jezdilo. A jednou rukou je řízení naprosto skvělé. Nelituju, že jsem ho koupila!
no mne ho nechtel manzel pujcit ale pak jsem si ho aspon na chvili vzala ![]()
taky nelituju ![]()
malymu ale dost sviti do obliceje, ma mdoma slunecni clonu ale jeste jsem ji na ot nezkousela…
ta boudička se dá přece dost sklopit, ani to nepomůže? Já jsem jsem sluníčko ještě neřešila, jenom vítr a to není obrana žádná nikdy no
ja sem d…l ajo mne nedoslo ze jde jakoby preklopit
njn tak priste
nedá mi to a musím se přidat
nuna je moje srdcovka už od té doby co jsem jí viděla poprvé. mám 6 měs holčičku a objednala jsem si nunu 2012 malinovou a nemůžu se dočkat
dnes už jsem na ní objednala i doplnky-tašku, podložku a madlo v jednom designu no už šílím
nunu mají dvě kámošky a spokojenost
jojo dnes jsm s nim zas jela uz nejak nedokazu zas vzit sportak protoze tohle je super jizda ![]()
a jedna zenska ho videla a rika jezis to je krasnej kocarek
![]()
Markdo, já také objednala malinovou, ale pořád váhám…od kud jsi objednala doplnky? já mám madlo z mmb, paní je tam šije. podložku jsem obšlehla od Ajly, která sem dala odkaz…pimkie černá s kytkama, ale tašku stále nevím, ale jen nějakou slabounkou, aby nepřevrhávala…no už se těším na 15.3. až uvidím tu barvu na živo. snad bude stejně krásná, jako na obrázcích
tinkal, já původně též chtěla pinkie, ale když se mi líbila podložka, neměla k tomu tašky
nakonec madlo sjem koupila to černé na mmb a hned ho poslala paní na mmb,která šije též podložky a tašky má nepřeberné množští látek a vzorů, líbí se mi víc tvar podložek a i cena jelepší než pinkie. v případě zájmu pošlu odkaz na paní. nehcala jsem si od ní vytunit i sporták
jinak já se taky bojím jak ta barva bude na živo
10 jedu na veletr do brna tak doufám, že tam bude, nuna tam má stánek tak uvidíme
tak odkaz je tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?… já si vybrala do sportáku ten proužek a na tu malinovou zkusím ten malinový puntík, kdyby to bylo moc tak to pužiju na sporták a koupím od paní pak nějaké černé nebo tak. paní vám když jí napíšee pošle odkaz na látky je to spousta stran a látek, že člověk neví co si vybrat
ušije cokoliv, podložky, nánožníky, tašky, bude mi obšívat to madlo stejnou látkou jako bude podložka a taška, šije fusaky a dokonce i „tuní“kočárky
![]()
tak ta New York látka je luxusní…, paní jsem napsala. ještě by třeba bylo k té růžové hezké - černá podložka a na ni ty hello kitty, které tam má. a třeba ještě jednu na madlo…no uvidím podle vzorníku