Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
25.2.12 20:22

No nedivím se, ale je to něco za něco. Ovládá se tak krásně lehce a pro malou je evidentně pohodlný, tak to tu tašku v případě spaní ráda hodím na rameno :-) Ale díky za upozornění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.2.12 20:23

presne tak me to nejak nepohorsilo :-D porad se mi NUna libi stejne :-) krasne se sn i jezdi a dokoncej sme dnes manzelap orad buzerovala at jezdi jen po suchych mistech a vyhyba se louzim at mi neznici kocarek ze je muj muj muj :-DDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.2.12 20:27

:-D No my jsme s ním dnes byli venku poprvé a co chvíli jsme se střídali, jak se s tím super jezdilo. A jednou rukou je řízení naprosto skvělé. Nelituju, že jsem ho koupila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.2.12 20:36

no mne ho nechtel manzel pujcit ale pak jsem si ho aspon na chvili vzala :-D
taky nelituju :-)
malymu ale dost sviti do obliceje, ma mdoma slunecni clonu ale jeste jsem ji na ot nezkousela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.2.12 20:40

ta boudička se dá přece dost sklopit, ani to nepomůže? Já jsem jsem sluníčko ještě neřešila, jenom vítr a to není obrana žádná nikdy no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.2.12 21:03

ja sem d…l ajo mne nedoslo ze jde jakoby preklopit :zed: :-D njn tak priste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.2.12 21:06
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markdo
26.2.12 20:10

nuna pepp

nedá mi to a musím se přidat :-) nuna je moje srdcovka už od té doby co jsem jí viděla poprvé. mám 6 měs holčičku a objednala jsem si nunu 2012 malinovou a nemůžu se dočkat :-) dnes už jsem na ní objednala i doplnky-tašku, podložku a madlo v jednom designu no už šílím :-) nunu mají dvě kámošky a spokojenost

• Citovat
  • Upravit
8384
26.2.12 20:36

jojo dnes jsm s nim zas jela uz nejak nedokazu zas vzit sportak protoze tohle je super jizda :-D
a jedna zenska ho videla a rika jezis to je krasnej kocarek :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
26.2.12 21:29

Markdo, já také objednala malinovou, ale pořád váhám…od kud jsi objednala doplnky? já mám madlo z mmb, paní je tam šije. podložku jsem obšlehla od Ajly, která sem dala odkaz…pimkie černá s kytkama, ale tašku stále nevím, ale jen nějakou slabounkou, aby nepřevrhávala…no už se těším na 15.3. až uvidím tu barvu na živo. snad bude stejně krásná, jako na obrázcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markdo
26.2.12 21:32

tinkal, já původně též chtěla pinkie, ale když se mi líbila podložka, neměla k tomu tašky :-( nakonec madlo sjem koupila to černé na mmb a hned ho poslala paní na mmb,která šije též podložky a tašky má nepřeberné množští látek a vzorů, líbí se mi víc tvar podložek a i cena jelepší než pinkie. v případě zájmu pošlu odkaz na paní. nehcala jsem si od ní vytunit i sporták :-)jinak já se taky bojím jak ta barva bude na živo :-) 10 jedu na veletr do brna tak doufám, že tam bude, nuna tam má stánek tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
541
26.2.12 22:25

jé Markdi, pošli mi, prosím, ten odkaz na paní. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
27.2.12 08:11

Taky by mě ten odkaz zajímal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markdo
27.2.12 09:36

odkaz mmb

tak odkaz je tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?… já si vybrala do sportáku ten proužek a na tu malinovou zkusím ten malinový puntík, kdyby to bylo moc tak to pužiju na sporták a koupím od paní pak nějaké černé nebo tak. paní vám když jí napíšee pošle odkaz na látky je to spousta stran a látek, že člověk neví co si vybrat :-) ušije cokoliv, podložky, nánožníky, tašky, bude mi obšívat to madlo stejnou látkou jako bude podložka a taška, šije fusaky a dokonce i „tuní“kočárky :-) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
541
27.2.12 18:51

tak ta New York látka je luxusní…, paní jsem napsala. ještě by třeba bylo k té růžové hezké - černá podložka a na ni ty hello kitty, které tam má. a třeba ještě jednu na madlo…no uvidím podle vzorníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí