Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
3.3.12 08:39

FUSAK NUNA
A ten fusak má na výšku cca 92cm a délka toho překrytí nožiček je cca 58cm. Šířka asi 40cm. Měřila jsem to když ležel na zemi. Jinak je hezky tvarovaný na sezení, není jenom rovný, ale má sedák a záda ušité jakoby zvlášť, takže do kočárku krásně zapadne. A ještě jsem teď při focení objevila, že při ohrunutí té přední části tam má magnetky, aby to drželo. Takže tam nejsou žádné knoflíky ani poutka a je to hned, praktické :-) Nevím co ještě změřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
3.3.12 09:17

x-lady seš moc hodná,že jsi mi to tak pěkně změřila.Tak já si ho objednám,dcerka má 89cm a já budu stejně používat jen ten nánožník.Ale nevím někdo mi tady psal,že má na délku 80cm,ale to by bylo malé. ;)

• Citovat
  • Upravit
5277
3.3.12 09:21
x-lady píše:
Já jsem se toho rachtání taky docela bála, jako jediného. Ztěžoval si na to docela každý, kde jsem co četla. Já teda souhlasím s Libzou, jako žádná hrůza mi to nepřipadá. Spíš bych řekla, že ta konstrukce opravdu hezky všechny nárazy zmírňuje a prcet se v kočárku nijak netřepe a nenaskakuje. Kolečka slyšet jsou, ale nic tragického. Britax, co jsem měla předtím, byl stejný. Takže za mě naprostá spokojenost s celým kočárkem. Dokonce mi v něm malá včera usnula, takže jsem studovala ono taky zmiňované převracení kočárku.. A musela bych se o něj hodně opřít, aby se převrátil, nijak lehce se sám nepřevrhne. Takže za mě je na jedničku :-)

X-lady já jsem už úplně alergická na to, když někdo napíše, že nuna ‚rachtá‘ Není to pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
3.3.12 09:21
Nunča píše:
x-lady seš moc hodná,že jsi mi to tak pěkně změřila.Tak já si ho objednám,dcerka má 89cm a já budu stejně používat jen ten nánožník.Ale nevím někdo mi tady psal,že má na délku 80cm,ale to by bylo malé. ;)

To jsem byla já :mrgreen: Tak to měli popsaný na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
3.3.12 09:37

Libza tak to jsi byla ty 8) Já ho objednám a snad nám bude,jinak Vám ho tady prodám 8)

• Citovat
  • Upravit
3241
3.3.12 09:41

Holky prosím, kdo máte novější typ nuny, jak široké je prosím sedátko, někde jsem našla, že 26 cm…to mi ale nesedí, kdysi jsem nunu měla, sice ten první model, ale zdála se mi větší, a to prý je menší než ty nové. :-) Teď jsem se k ní vrátila a objednala bisque, malý ale bude mít 2 a 3/4… :-)Už si to moc nevybavuji, tak aby se mi tam vešel.. :-) Skoukla jsem na googlu snad všechny fotky s dětma a jsou tam i se 4letýma, tak snad jo. :-) Ta bouda se dá pořád nacvaknout v jakékoli výšce?? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
3.3.12 09:49

Mně teda nepřijde, že by Nuna rachtala :nevim: Mám ještě trojkombinaci kočáru Neonato a ten rachtá jak blázen i po rovném asfaltu, jelikož nemá pogumovaná kolečka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.3.12 10:12

Díky moc, já si taky myslím, že holt pokud kočárek nemá nafukovací kola, tak nemůžeme čekat tichou jízdu. Já mám zatím staré Bugaboo Bee, který má měkká gumová kolečka a taky na starých chodnících je to slyšet. Takže pokud to berete, že je to v „rachtací golfové normě“, tak do nich asi půjdu. Líbí se mi, že jsou široké. Náš prcek má teď v 10 měsících už skoro 12 kg a 76 cm a tak mám strach, že do normálních golfek by se mi příští jaro už nevešel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
3.3.12 10:17
alviola píše:
Díky moc, já si taky myslím, že holt pokud kočárek nemá nafukovací kola, tak nemůžeme čekat tichou jízdu. Já mám zatím staré Bugaboo Bee, který má měkká gumová kolečka a taky na starých chodnících je to slyšet. Takže pokud to berete, že je to v „rachtací golfové normě“, tak do nich asi půjdu. Líbí se mi, že jsou široké. Náš prcek má teď v 10 měsících už skoro 12 kg a 76 cm a tak mám strach, že do normálních golfek by se mi příští jaro už nevešel :-(

Tak po tom roce děti většinou moc nepřiberou. Náš kluk měl v roce necelých 10kg a 77 cm. Ted mu byly 2 roky a váží 12,5kg a měří 90 cm a do Nuny se ještě vejde. My ho teda moc v kočáru nevozíme, radši chodí pěšky. Nunu využívám většinou při nákupech v obch.centrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
3.3.12 10:31

Tááák rachtani :-D prvni golfky jsme meli Hauck turbo a to byl mazec a jak se v to maly trepal no fuj… Nerachta :-) vsechny golfky jsou slyset, to uz jsem prozkoumala :-D

Sirka sedaku je neco kolem 30cm spis pres (merila jsem sirku kdyz prisel)
Simca ma 80cm a 12kg a vleze uplne bez problemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.12 11:02
Nunča píše:
x-lady seš moc hodná,že jsi mi to tak pěkně změřila.Tak já si ho objednám,dcerka má 89cm a já budu stejně používat jen ten nánožník.Ale nevím někdo mi tady psal,že má na délku 80cm,ale to by bylo malé. ;)

Tak jsem to měřila ještě jednou a fakt těch 92, měřila jsem záda a sedák, 80cm určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
3.3.12 11:12

Taky jsem slysela, ze ma jen 80cm 8o kdybych to vedela taky ho vezmu… hodil by se i do sportaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
3.3.12 11:22

Mě ten majitel delfinka napsal,že ty orig. fusaky jsou malý.Ptal se jak jsme starý,dcera má dva roky,tak to prý ji bude malé.Tak nevím.Ale já věřím x-lady! :roll:

• Citovat
  • Upravit
101533
3.3.12 11:39

Já bych řekla, že záleží, co od toho člověk čeká, pokud že bude mít fusak místo nánožníku, tak je to OK. Ale já třeba chci fusak až „ke krku“ a na to je malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.3.12 11:49

Holky, co máte Nunu(omlouvám se jestli v diskuzi padlo - nečetla jsem) - chci kupovat 2012tku, úplně jsem se do ní zamilovala, ale chlap v prodejně mě zrazoval, že jsem na ni moc vysoká, že budu kopat do brzdy :roll: A to jsem si Nunu vybrala s tím, že je rukojeť vysouvací. V prodejně jsem se zkusila projet, ale přece jenom v těch uličkách toho moc najezdit nejde :lol: Měla jsem tenisky, ale plánuju i nosit podpatky. Mám teda sporťák Roan a když si vemu podpatky tak do brzdy kopu, proto se ptám. Kvůli tomu podpatky zatím nenosím. Měřím cca 178cm. Dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí