Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
takacek píše:
Hele, tak z tou vyskouja se dneska nad tim zamyslela mam 170cm a prave dnes jsem si rikala, ze by to madlo mohlo byt i malinko vys
Andrejko, ja si myslim, ze by to moc pohodlne nebylosnad ti nepokazim naladu
Já měřím 165cm a dávám si to nejvýš ![]()
X-Lady, prosím prosím, když jsi v tom měření, kolik májí kolečka v průměru? Moc se mi nuna líbí, ale bojím se, aby se nezasekla „podvozkem“ o obrubníky nebo když budeme přejíždět tramvajové koleje (bohužel kolem nás jsou v hrozném stavu).
X-lady já ten nánožník budu používat jen na jaro a podzim.Jinak mám zimní fusak od emitexu a jarní taky.Mám sice oranžový jarní fusak do malinové nuny,tak budu asi hodně razit,ale to nevadí.Třeba to bude vypadat hezky. ![]()
no já právě přemýšlím, že ho možná prodávat nebudu a nechám si ho na takové počasí jak je teď ![]()
Dík holky
Tak opravdu, výška je problém. S podpatkama se musím opět rozloučit a to jsem se na ně tak těšila
Ale ta malinová bude moje, prostě musí
Dík za reakce! ![]()
x-lady píše:
no já právě přemýšlím, že ho možná prodávat nebudu a nechám si ho na takové počasí jak je teď
Já přemýšlím, že ho koupím ![]()
Holky kde jste si objednali Nunu 2012?Já v Delfínkovi za 4500,– včetně pláštěnky a moskytiery
Jinde to mají za 5000,–.
Nunča píše:
Holky kde jste si objednali Nunu 2012?Já v Delfínkovi za 4500,– včetně pláštěnky a moskytieryJinde to mají za 5000,–.
Taky tam budu objednávat ![]()
Nunča píše:
Holky kde jste si objednali Nunu 2012?Já v Delfínkovi za 4500,– včetně pláštěnky a moskytieryJinde to mají za 5000,–.
Delfínek je spolehlivý a rychlý shop, loni jsem tam kupovala verzi 2011 ![]()
takacek píše:x-lady píše:Já přemýšlím, že ho koupím
no já právě přemýšlím, že ho možná prodávat nebudu a nechám si ho na takové počasí jak je teď
jako ode mě?
takacek píše:
Nenemam Sand tak asi by se nehodil
Už jsem se lekla, že mi to zkomplikuješ ![]()
ale uvidim, asi mozna az na podzim a treba taky ne, ale moc se mi libi jak tam tak hezky pasuje ![]()