Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101533
8.3.12 13:47

No já právě uvažovala o tom, že bych místo molitanu použila takový ten materiál, co se dává jako izolace na trubky :-) nebo kus toho dlouhého hada na plavání, ale ten je zas dost tlustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.3.12 13:49

Já právě myslím, že ten materiál v tom je, ale myslím že i nějaký plast v tom cítím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.3.12 16:02
j.a.n.i1 píše:
No já právě uvažovala o tom, že bych místo molitanu použila takový ten materiál, co se dává jako izolace na trubky :-) nebo kus toho dlouhého hada na plavání, ale ten je zas dost tlustý.

o té izolaci jsem taky uvažovala, jsem ráda, že nejsem jediná koho to napadlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
8.3.12 16:37

X-lady také mám madlo z MMB a je tam výplň molitan.Ještěže můj tatínek je instalatér a vymyslí jako výplň něco pevnějšího na stisk 8)

Jusinka můžeš prosím poslat fotku toho madla jak to máš uchycené s tou našitou přeskou?Chtěla bych vědět jak to vypadá.Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Nunča
8.3.12 16:38

X-lady také mám madlo z MMB a je tam výplň molitan.Ještěže můj tatínek je instalatér a vymyslí jako výplň něco pevnějšího na stisk 8)

Jusinka můžeš prosím poslat fotku toho madla jak to máš uchycené s tou našitou přeskou?Chtěla bych vědět jak to vypadá.Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
541
8.3.12 18:57

tak já si také počkám na fotky(madla s přezkou - je to SUPER nápad!!!), protože mi ten odkaz nejde otevřít. Madlo mám z mmb, výplň molitan - to mi také nevyhovuje, takže přemýšlím, čím to vyplnit???, aby bylo pevnější. ve finále budu mít golfky líp vytuněné než sporták :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
8.3.12 20:40

ja ho mam z www.lilinka.com nebo jak to je
budou na nem fabroky abrevny…ta preska to je bezva fakt se tesim an fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.3.12 08:53

také mám to madlo dnes dorazilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slanina81
9.3.12 11:50

Ahoj holky, taky mam uz onjednanou Nunu 2012 zlutou v Delfinku. Uvazuji o te ledvince http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jeste o tomto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… na plastenku. Chci se zeptat, jestli z vas ma uz nektera tu ledvinku-planda nebo je pripojena i ze spodu?
A myslite, ze na Nunu pujde dat klasicky nanoznik od Emitexu? snad jo…

• Citovat
  • Upravit
168
9.3.12 12:46

Obal na pláštěnku vypadá dobře, ale kočárek s tím asi nepujde složit že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.3.12 12:48

Ahoj holky, předem se omlouvám, že není v mých silách přečíst celou diskuzi :oops:

Vozíte některá v Nuně dvouleťáka, příp. 2,5 - 3 roky? Vejde se tam v pohodě? Náš prcek v kočárku už nespí, takže do lehu ho snad ani dávat nebudeme..
A jak v terénu? Jezdíme na závody, takže tráva, štěrk - zvládne to Nuna?

Děkuji moc za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.3.12 13:17

Holky, fotky dodám večer, ráno jsem vše nafotila a foťák se stihnul vybít, takže až se nabijí baterky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
9.3.12 14:17
slanina81 píše:
Ahoj holky, taky mam uz onjednanou Nunu 2012 zlutou v Delfinku. Uvazuji o te ledvince http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jeste o tomto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… na plastenku. Chci se zeptat, jestli z vas ma uz nektera tu ledvinku-planda nebo je pripojena i ze spodu?
A myslite, ze na Nunu pujde dat klasicky nanoznik od Emitexu? snad jo…

můžu se zeptat za kolik jsi ji objednávala? Jestli za tu přemrštěnou cenu z nové kolekce, nebo za cenu jako byla loni?

rhiannon mám o dva měsíce mladší holčičku, je hodně vysoká, všichni jí odhadují přes dva roky, Nuna nám vyhovuje 100%, tráva - pokud to bude pěkná tráva a ne samé hroudy tak si myslím že projedeš bez problémů, to samé na štěrku. My běžně jezdíme v lesoparku a super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
9.3.12 19:31

ja si taky myslim ze travu zvladne ja jezdim zatim teda chodniky ale u nas sama doura a hrouda takze super…nasemu je rok ale odpovida tak na 2 a ma dost velkou rezervu :-)

jinak mi dnes prislo madlo s faborkama a je to jak velikonocni pomlazka ale malymu se to libi, je ot mekci ale dovnitr se da vymyslet ta seda instalaterska trubka pokud ot bude potreba teda…az bdue cas vyfotim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
9.3.12 19:52

hele, ale ten obal na trubky je z pěny, to by moc nepomohlo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí