Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
hcobafik píše:
Děkuji za rychlé odpovědi, nejraději bych ho koupila hned, ale vím, že některé maminky s ním měli špatné zkušenosti tak bych ho nejraději viděla na živo. Nevíte zda se dá koupit někde v Kolíně či Kutné Hoře? Případně kde v Praze prodávají ještě starý model 2011?
V Praze na ČM (černý most)prodejna Chicco, vedle jysku je ta prodejna.
Mají tam 4 ks, včera jsem tam byla ![]()
Tak holky stříhám metr
Doufám, že se nic nestane
Už se na nic moooooc těšíme ![]()
Děkuji a ještě jeden dotaz, když jste tam včera byla, jaké barvy tam měli a kolik stál?
ja ji objednavala za 4590, kolik stala loni nevim, ale nasla jsem v Broucku kolekci 2011 za 3990, takze je vyhodnejsi koupit novou kolekci,kdyz maji akci plastenku+moskytieru k tomu ( ta stoji 460kc), takze vlastne rozdil mezi 2011a 2012 je 200kc…
rybkabezvody píše:slanina81 píše:
Ahoj holky, taky mam uz onjednanou Nunu 2012 zlutou v Delfinku. Uvazuji o te ledvince http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jeste o tomto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… na plastenku. Chci se zeptat, jestli z vas ma uz nektera tu ledvinku-planda nebo je pripojena i ze spodu?
A myslite, ze na Nunu pujde dat klasicky nanoznik od Emitexu? snad jo…můžu se zeptat za kolik jsi ji objednávala? Jestli za tu přemrštěnou cenu z nové kolekce, nebo za cenu jako byla loni?
rhiannon mám o dva měsíce mladší holčičku, je hodně vysoká, všichni jí odhadují přes dva roky, Nuna nám vyhovuje 100%, tráva - pokud to bude pěkná tráva a ne samé hroudy tak si myslím že projedeš bez problémů, to samé na štěrku. My běžně jezdíme v lesoparku a super
Jinak co se tyce toho spani, ja nechtela 2010(jeste maji vDelfinku,vyprodej) kvuli tomu polohovani,mala sice v kocarku vubec nespi,ale rikala jsem si, kdyby nahodou na dovolene nespala v postylce, tak treba by spala v kocarku. Zalezi na tom,jak vam ditka jsou zvykla spat, taky jsem si rikala, ze nejsou moc vystuzene(porovnavam s concordem),ale proste jsou to golfky, tak nemuzeme chtit vsechno ![]()
Pisou,ze prvni dodavka prijde 15.3 tak se modlim, nekdo tady psala, ze loni dorazily az vcervnu, to to by me piclo,jinou variantu golfek nemam ![]()
jaký je prosím rozdíl mezi Nuna buggy a Nuna pepp? Už jsem z toho úplně zmatená
Děkuji
Helena Švandová píše:
jaký je prosím rozdíl mezi Nuna buggy a Nuna pepp? Už jsem z toho úplně zmatenáDěkuji
Já myslím, že v tom rozdíl není
Ono je to správně myslím ( kdyžtak mě opravte ) Nuna Buggy Pepp a je rozdíl jestli 2010, 2011 nebo 2012 ![]()
davam fotku nun s dokoupenym madlem a k tomu fusak jaro,leto podzim od emitexu
davam fotku nun s dokoupenym madlem a k tomu fusak jaro,leto podzim od emitexu
Helena Švandová píše:
jaký je prosím rozdíl mezi Nuna buggy a Nuna pepp? Už jsem z toho úplně zmatenáDěkuji
Nuna Buggy byla ta první z r. 2010 a Nuna Pepp ta z r.2011.
Dnes jsem narazila na tuto slevovou akci.. Tak jukněte, třeba se to vyplatí - paní dělá ta madla na Nunu a i jiné věci.
možná to zde už „zaznělo“, ale nemám sílu číst to celé
takže budu ráda, jestli mi někdo odpoví na mé možná natvrdlé dotazy ![]()
Má Nuna 2012 polohování a vyztuženou zádovou opěrku? Malé je 9 měsíců a má cca 11 kg. Doufám, že teď, když už začíná chodit (zatím pouze kolem nábytku), už moc přibírat nebude Tak se bojím, aby z kočárku pak za pár měsíců nevyrostla v některých diskuzích totiž maminy psaly, že má tento kočárek zádovou opěrku krátkou ![]()
a taky se chci zeptat, jestli se v kočárku dítě i trochu prospí
a jestli se s ním dá jezdit i po trávě, či písku. Chceme jet k moři a tam bych ráda už vzala golfky
Moc moc děkuji za rady a postřehy
MUFICE píše:Helena Švandová píše:Nuna Buggy byla ta první z r. 2010 a Nuna Pepp ta z r.2011.
Já to tušila ![]()
Děkuji
Helena Švandová píše:
možná to zde už „zaznělo“, ale nemám sílu číst to celétakže budu ráda, jestli mi někdo odpoví na mé možná natvrdlé dotazy
Má Nuna 2012 polohování a vyztuženou zádovou opěrku? Malé je 9 měsíců a má cca 11 kg. Doufám, že teď, když už začíná chodit (zatím pouze kolem nábytku), už moc přibírat nebude Tak se bojím, aby z kočárku pak za pár měsíců nevyrostla v některých diskuzích totiž maminy psaly, že má tento kočárek zádovou opěrku krátkou
a taky se chci zeptat, jestli se v kočárku dítě i trochu prospí
a jestli se s ním dá jezdit i po trávě, či písku. Chceme jet k moři a tam bych ráda už vzala golfky
Moc moc děkuji za rady a postřehy
Zádová opěrka je vyztužená a polohovací na zipy. Jinak synovi je 21 měsíců a v pohodě se stále vejde, nemějte strach:-) Holky, vždyť plno dětí se vozí v tragických golfáčích za pár stovek a vejdou se:-) A vyspí se jako v každém jiném kočáře:)
Na písku - na pláži se s tím musí couvat, jako s každým kočárem, ale jinam nerovný terén zvládají krásně.
Děkuji za rychlé odpovědi, nejraději bych ho koupila hned, ale vím, že některé maminky s ním měli špatné zkušenosti tak bych ho nejraději viděla na živo. Nevíte zda se dá koupit někde v Kolíně či Kutné Hoře? Případně kde v Praze prodávají ještě starý model 2011?