Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
13.3.12 12:16

Díky dámy,spona tedy bude na jedné straně. :D Kdyby ještě něco, napište, občas sem jukám, co nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.3.12 13:16
HCOBafik píše:
Potřebuji poradit, chci koupit starý model 2011 nejlépe fialovou na netu už ho snad nemají, co zkouším napíšou, že čekají na nový model, starý vyprodali, dá se ještě někde za rozumný peníz do 4tisíc koupit v normálním obchodě? Nejlíp Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Český Brod či Nymburk, ale může být i Praha pokud víte že tam opravdu je. Díky moc už jsem z toho nešťastná :+(

našla som na nete http://mimimi.cz/…neberry-nuna

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HCOBafik
13.3.12 13:19

dík,tam už jsem taky zkoušela a nemají, už jsem asi objednávala u tří e-shopů a ani v jednom neměli, ikdyž na netu měli třeba skladem a podobně, já ho asi fakt nekoupím :+(

• Citovat
  • Upravit
83
13.3.12 13:25

http://www.kocarky-ina.cz/index.php?…
a čo tu? je to síce v Hodoníne, ale skúste si tam zavolať, možno ich majú a posielajú aj poštou

HCOBafik píše:
dík,tam už jsem taky zkoušela a nemají, už jsem asi objednávala u tří e-shopů a ani v jednom neměli, ikdyž na netu měli třeba skladem a podobně, já ho asi fakt nekoupím :+(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.3.12 13:53

A tady http://www.slunatko.cz/detail.php?… ,je to dražší,ale je u toho ten set + fusak :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.3.12 13:56
kubaka píše:
Díky dámy,spona tedy bude na jedné straně. :D Kdyby ještě něco, napište, občas sem jukám, co nového.

Super! A jakém časovém horizontu budou madla se sponou v nabídce? Na to si určitě počkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.3.12 15:10
x-lady píše:
kubaka píše:
Super! A jakém časovém horizontu budou madla se sponou v nabídce? Na to si určitě počkám :-)

dobrá otázka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HCOBafik
13.3.12 16:12

Tak jsem nakonec na fialovou rezignovala a zkusila to u žluté a vyšlo to na první pokus, odepsali, že ji mají skladem a byla nejlevnější na jakou jsem natrefila, tak snad dorazí v pořádku a bude se nám líbit i v žlutém:+) a díky za snahu, u toho slunatko.cz už tam mají napsané prodáno na to jsem se koukala už včera, hold bude žlutá, hlavně že bude :) (doufám)!

• Citovat
  • Upravit
5662
13.3.12 16:26

Tak jsem dneska Nunu zaplatila. Pani my ještě zjišťovala jestli pro mě sežene červenou a bude Akorát psala, že je drží na celnici, že bude až příští středu No uvidíme.
Tady je že budou skladem v pátek http://www.nuna4u.cz/nuna4u/0/0/2/29 a rozesílat budou až příští týden. No jsem zvědavá kdy se pani ozve aby jsme si přijeli. Už se moc těším. Jak jste na tom vy Nunařky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slanina81
13.3.12 19:36
HCOBafik píše:
dík,tam už jsem taky zkoušela a nemají, už jsem asi objednávala u tří e-shopů a ani v jednom neměli, ikdyž na netu měli třeba skladem a podobně, já ho asi fakt nekoupím :+(

Co jsem nasla model 2011 je tento ,ale maji uz jen 2 barvy. http://www.e-broucek.cz/…rek-2011,ale skoda, zes neobjednala v Delfinkovi Nunu 2012 za 4590(byla akce za tu cenu plastenka a moskitiera zdarma)

• Citovat
  • Upravit
slanina81
13.3.12 19:38

aha, ted jsem to docetla:-) ze uz mas objednanou. Zluta je super, ja ji mam objednanou, takova cucava:-)

• Citovat
  • Upravit
83
13.3.12 19:46
HCOBafik píše:
Tak jsem nakonec na fialovou rezignovala a zkusila to u žluté a vyšlo to na první pokus, odepsali, že ji mají skladem a byla nejlevnější na jakou jsem natrefila, tak snad dorazí v pořádku a bude se nám líbit i v žlutém:+) a díky za snahu, u toho slunatko.cz už tam mají napsané prodáno na to jsem se koukala už včera, hold bude žlutá, hlavně že bude :) (doufám)!

super a kde ste ju nakoniec našla? Žlutá je tiež krásna, aj mne sa páči…perfekt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.3.12 20:06

Vůbec vám holky nezávidím to čekání :mrgreen: Jak jsem už někde psala…já takhle čekala minulý rok na 2011. Raději jsem si ji objednala ještě v těhu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
13.3.12 20:08
Zítra našiju na ta madla, co už jsou hotová spony a švadleny už dostaly avizo o změně -, takže odedneška už všechny budou se sponou. :pankac:
kubaka píše:
Super! A jakém časovém horizontu budou madla se sponou v nabídce? Na to si určitě počkám :-) dobrá otázka :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.3.12 21:04

tak to je super, tak rýchlo? Klobúk dole, perfektná práca :-)

kubaka píše:
Zítra našiju na ta madla, co už jsou hotová spony a švadleny už dostaly avizo o změně -, takže odedneška už všechny budou se sponou. :pankac:
kubaka píše:
Super! A jakém časovém horizontu budou madla se sponou v nabídce? Na to si určitě počkám :-)
dobrá otázka :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4