Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6730
17.3.12 18:56
HCOBafik píše:
Potřebuji poradit, chci koupit starý model 2011 nejlépe fialovou na netu už ho snad nemají, co zkouším napíšou, že čekají na nový model, starý vyprodali, dá se ještě někde za rozumný peníz do 4tisíc koupit v normálním obchodě? Nejlíp Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Český Brod či Nymburk, ale může být i Praha pokud víte že tam opravdu je. Díky moc už jsem z toho nešťastná :+(

Ahojky, fialovou nunu ted meli v chiccu na andelu v praze myslim 3590 nebo tak nejak, byla na to akce. Zkus tam zavolat a optat se, jestli uz neprodali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
17.3.12 20:10
bumbinka píše:
Ahoj holky, mám dotaz - kdo z vás má prosím Nunu Sand, je to opravdu šedá barva, jako to vypadá na oficiálních fotkách, nebo má nějaký odstín dobéžova, hněda atd.? Případně nemáte nějaké reálné fotky, třeba i zezadu?
Díky moc :kytka:

v albu je jich tady plno, ja ji mam a je to SEDA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
17.3.12 20:24

Taky mám Nunu Sand a je fakt šedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
18.3.12 13:44
bumbinka píše:
Ahoj holky, mám dotaz - kdo z vás má prosím Nunu Sand, je to opravdu šedá barva, jako to vypadá na oficiálních fotkách, nebo má nějaký odstín dobéžova, hněda atd.? Případně nemáte nějaké reálné fotky, třeba i zezadu?
Díky moc :kytka:

Já mám také odstín Sand, mrkni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.3.12 13:26

Holky tak mam info pro ty kdo objednaval 2012 z nuna4u.cz zitra je odesilaji tak od stredy budu nedockave vyhlizet u dveri ppl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.3.12 16:47

ahojky
tak dneska koukam z okna a sousedka co ma barak nalepenej primo an nas si koupila nunu a uplne stejnou abrvu jako ja, ja jsem anstvana :-DD ach jo a to jsem si rikala zeh otu nikdo nema :-)
ale jde videt ze je to fakt supr kocarek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.3.12 19:32

Tak info z Delfínku, zítra budou obvolávat a ve středu máme tu krasavici doma.jupíííííí :dance: :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
19.3.12 20:53

Holky ‚čekatelky‘ pak všechny napište, jak se vám Nuny líbí a jak se vám s nima jezdí..jsem nervózní s váma :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
19.3.12 20:59

Už se těším.Dneska jsem psala do eshopu,měli by jí mít zítra nebo ve středu,takže pak už si pro ní jen doject.Co vám budu povídat.Hned sedám do auta a jedu si pro ní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stavros
19.3.12 21:24

Ahoj holky,tak já už si jedu pro Nuny zítra odpoledne,už se nemůžu dočkat,doufám,že mě nezklame. ;)Mám celý komplet 6100,– 8)

• Citovat
  • Upravit
Stavros
19.3.12 21:27

Jusinka prosím tě jak máš tu sponu na tom madle,tak to máš ten druhý díl té spony na konstrukci přidělaný nebo všechno našité na tom madle místo toho suchého zipu?Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
662
20.3.12 09:19

tak holky ctu ze opet nastala nejaka komplikace pri dodavce kocarku :cert: jen u yellow,sand a night…jeste ze jsme se zahledeli do emeradld!! jsem si rikala ze by se to tento rok obeslo bez komplikaci??loni jsme cekali na yellow a na konec to vzdali a koupili sand :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.3.12 09:28
mmiška píše:
tak holky ctu ze opet nastala nejaka komplikace pri dodavce kocarku :cert: jen u yellow,sand a night…jeste ze jsme se zahledeli do emeradld!! jsem si rikala ze by se to tento rok obeslo bez komplikaci??loni jsme cekali na yellow a na konec to vzdali a koupili sand :)

Kdepak jsi na to přišla? No ještě že máme barvu Scarlet :mrgreen: Bych se jinak asi nedočkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 09:55

ted mi volala kamaradka co si objednala yellow…pry jim dorazily tyto tri barvy ale nemaji zadne vylepseni oproti kocarkum 2011,ale jelikoz byly vyrobeny tento rok tak budou vydavany za 2012 a cena bude stejna..vyrobce ted pry spekuluje ze cena naroste na 5390kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.3.12 10:43

Huráááá právě dorazili do eshopu kde jsem objednávala.....takže buď ještě dnes max. zítra si pro ně jedeme :-) Už čekám jen na zprávičku že si můžeme přijet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí