Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky,
nakonec jsem si vyzvedla NUNA Yellow a jsem spokojena!
Ukazovali mi i tu novou,a musim rict, ze v tom NENI zadny rozdil. Na fotce to vypada,jako opravdu polohovatelne nozicky,ale podle me to neni moc funkci a nevidela jsem v tom opravdu zadny rozdil- tak jak pise „Nunča“.
Dopoledne,jak jsem byla rozcilena,jsem psala vyhradnimu dovozci-a ten to taky nevedel!
Pry se v 2012 budou delat jen ty 4 nove barvy
Takze, rada bych uklidnila vsechny, ktere maji objedanou nunu zlutou, sand nebo night,ze v tom fakt neni rozdil.Jen to okynko,ale to me vubec nevadi.
ahojky dnesm i prisla podlozka do kocarku, je super…docela to ladi s madlem ![]()
Moc Pěkný!!!!
![]()
Ajla píše:
ahojky dnesm i prisla podlozka do kocarku, je super…docela to ladi s madlem
Ajla píše:
ahojky dnesm i prisla podlozka do kocarku, je super…docela to ladi s madlem
odkud jste prosím objednávala podložku?? je moc krasna,miluju zelenou
![]()
Grace1 mám ji z Delfínka.
Tak jsem byla s Nunou na projížďce a super,krásně jede,je lehká a pěkně pruží
Dcerka má 15kg a vůbec nevím,že jí vezu,jak je to lehoučké.Takže super i ten nánožník je ještě dost velký,min do 10cm máme místo.Ale ještě musím nějak vyřešit to madlo ![]()
Nunčo já mám také objednanou malinu z Delfínka, ale ještě mi ji nepřivezli ![]()
já také z Delfínka a také ji ještě nemám,ale dnes mi prisel email,že byla odeslána tak snad zítra.Už se moooc tesim ![]()
Nunča píše:
Grace1 mám ji z Delfínka.Tak jsem byla s Nunou na projížďce a super,krásně jede,je lehká a pěkně pruží
Dcerka má 15kg a vůbec nevím,že jí vezu,jak je to lehoučké.Takže super i ten nánožník je ještě dost velký,min do 10cm máme místo.Ale ještě musím nějak vyřešit to madlo
Dcera má 22 měsíců,tak myslím,že nám fusak na tuhle zimu ještě bude.Já jsem si byla v Delfínkovi osobně
No malé se spíše nelíbí,že je to madlo měkké,musím vymyslet něco pevnějšího
By mě zajímalo jestli by na tu konstrukci nešlo nasadit madlo s chicco golfek?!Měla jsem ty golfky a to madlo je taková na zackvatnutí,tak nevím. ![]()
Nunča píše:
Dcera má 22 měsíců,tak myslím,že nám fusak na tuhle zimu ještě bude.Já jsem si byla v Delfínkovi osobněNo malé se spíše nelíbí,že je to madlo měkké,musím vymyslet něco pevnějšího
By mě zajímalo jestli by na tu konstrukci nešlo nasadit madlo s chicco golfek?!Měla jsem ty golfky a to madlo je taková na zackvatnutí,tak nevím.
ta podlozka je z MMB od LENMAR, ma spoustu krasnych podozek a ja si vymyslel specifickou se jmenem priplatek byl 100…a krasne tam sedi je slaba takze nezabira zadny misto…
Ajla píše:
ta podlozka je z MMB od LENMAR, ma spoustu krasnych podozek a ja si vymyslel specifickou se jmenem priplatek byl 100…a krasne tam sedi je slaba takze nezabira zadny misto…
A kolik jste za ní davala? A jmeno tam mate jake??
to je super napad
a na MMB jsem ji nenasla podle prezdivky ![]()
krááásná