Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
20.3.12 18:51
bodlasek píše:
Tak tady je. barva scarlet.Ono to teda vypadá jako do růžova, ale je to tmavší červená.Není tak zářivá jako na fotkách,moc se mi ale líbí.

krááásná :)

• Citovat
  • Upravit
slanina81
20.3.12 19:01

Holky,
nakonec jsem si vyzvedla NUNA Yellow a jsem spokojena! :dance: Ukazovali mi i tu novou,a musim rict, ze v tom NENI zadny rozdil. Na fotce to vypada,jako opravdu polohovatelne nozicky,ale podle me to neni moc funkci a nevidela jsem v tom opravdu zadny rozdil- tak jak pise „Nunča“.
Dopoledne,jak jsem byla rozcilena,jsem psala vyhradnimu dovozci-a ten to taky nevedel!
Pry se v 2012 budou delat jen ty 4 nove barvy
Takze, rada bych uklidnila vsechny, ktere maji objedanou nunu zlutou, sand nebo night,ze v tom fakt neni rozdil.Jen to okynko,ale to me vubec nevadi.

• Citovat
  • Upravit
83
20.3.12 19:02

krásná, ja som zvedavá kedy budem mať emerald… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.3.12 19:19

ahojky dnesm i prisla podlozka do kocarku, je super…docela to ladi s madlem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.3.12 19:24

tá zelená to krásne oživila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.3.12 19:24

Moc Pěkný!!!! :D :D

Ajla píše:
ahojky dnesm i prisla podlozka do kocarku, je super…docela to ladi s madlem :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.3.12 19:28
Ajla píše:
ahojky dnesm i prisla podlozka do kocarku, je super…docela to ladi s madlem :-)

odkud jste prosím objednávala podložku?? je moc krasna,miluju zelenou :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
20.3.12 19:30

Grace1 mám ji z Delfínka. 8) Tak jsem byla s Nunou na projížďce a super,krásně jede,je lehká a pěkně pruží :srdce: Dcerka má 15kg a vůbec nevím,že jí vezu,jak je to lehoučké.Takže super i ten nánožník je ještě dost velký,min do 10cm máme místo.Ale ještě musím nějak vyřešit to madlo ;)

• Citovat
  • Upravit
541
20.3.12 19:33

Nunčo já mám také objednanou malinu z Delfínka, ale ještě mi ji nepřivezli :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.3.12 19:35

já také z Delfínka a také ji ještě nemám,ale dnes mi prisel email,že byla odeslána tak snad zítra.Už se moooc tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.3.12 19:40
tak sú rýchli, ja som myslela, že si išla na istotu od výhradného dodávateľa. Ale asi tá spolupráca je u vás rýchlejšia ako u nás, resp. výhradný dodávateľ pre Slovensko je topforbaby.cz takže než sa to dostane k nám a než to vôbec rozvezú do všetkých predajní, tak to trvá. A ešte mi dnes povedali v obchode kde som objednávala, že dostanú tovar vo štvrtok, ale nunu nebudú mať na centrálnom sklade zajtra t.j. streda ráno, tak to je možné, že to v štvrtkovom tovare nepríde a dostanú ju nabudúci štvrtok, lebo len štvrtky majú dodávky tovaru. Tak uvidím čo a ako. Inak super, že takto si spokojná. A čo ten fusak? myslíš, že je aj na tuhšiu zimu. Ja som pred touto zimou kúpila eisbärchen čierny, ale origoš k nune to nie je :roll: to madlo, ja som si to objednala v piatok, tak to už bude s tou sponou. Ale to zvládneš našiť :kytka:
Nunča píše:
Grace1 mám ji z Delfínka. 8) Tak jsem byla s Nunou na projížďce a super,krásně jede,je lehká a pěkně pruží :srdce: Dcerka má 15kg a vůbec nevím,že jí vezu,jak je to lehoučké.Takže super i ten nánožník je ještě dost velký,min do 10cm máme místo.Ale ještě musím nějak vyřešit to madlo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
20.3.12 19:48

Dcera má 22 měsíců,tak myslím,že nám fusak na tuhle zimu ještě bude.Já jsem si byla v Delfínkovi osobně 8) No malé se spíše nelíbí,že je to madlo měkké,musím vymyslet něco pevnějšího ;) By mě zajímalo jestli by na tu konstrukci nešlo nasadit madlo s chicco golfek?!Měla jsem ty golfky a to madlo je taková na zackvatnutí,tak nevím. :think:

• Citovat
  • Upravit
83
20.3.12 19:55
No to neviem či by ti to pasovalo, lebo konštrukcia nuny je spíš taká elypsová a nie gulatá ako bežná konštrukcia iných golfek, to by bolo fajn keby si v obchode poskúšala, možno nejaké, ale určite tam nebude bezpečne držať a zase či by to išlo zložiť, resp. ak by si si ho tam aj nejak ako kutil zachytila, tak potom to odopnutie a zloženie by bolo zdlhavé,n :nevim:
Nunča píše:
Dcera má 22 měsíců,tak myslím,že nám fusak na tuhle zimu ještě bude.Já jsem si byla v Delfínkovi osobně 8) No malé se spíše nelíbí,že je to madlo měkké,musím vymyslet něco pevnějšího ;) By mě zajímalo jestli by na tu konstrukci nešlo nasadit madlo s chicco golfek?!Měla jsem ty golfky a to madlo je taková na zackvatnutí,tak nevím. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.3.12 20:12

ta podlozka je z MMB od LENMAR, ma spoustu krasnych podozek a ja si vymyslel specifickou se jmenem priplatek byl 100…a krasne tam sedi je slaba takze nezabira zadny misto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.3.12 20:23
Ajla píše:
ta podlozka je z MMB od LENMAR, ma spoustu krasnych podozek a ja si vymyslel specifickou se jmenem priplatek byl 100…a krasne tam sedi je slaba takze nezabira zadny misto…

A kolik jste za ní davala? A jmeno tam mate jake?? :) to je super napad :-) a na MMB jsem ji nenasla podle prezdivky :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí