Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jusinka to by jsi byla hodná,kdyby jsi mi to vyfotila podrobněji.Nemám šicí stroj,ale to zvládnu ne s jehlou a nití
Taky jsem přemýšlela,že tu sponu i ten druhej konec našiju jen na to madlo,ale nevím jak by to drželo.
Holky poraďte mi nějakou pěknou tašku na Nuny,která by na nuně pěkně držela.Chtěla jsem tu tašku pinkie,ale zdá se mi na nunu moc velká.
Tak jsme se vrátili z dlouhé vycházky na nákup s Nunou. Košík je krásně prostorný, vejde se tam spousta věcí. Jinak na madle jsem měla tašku z DM a v pohodě, kočárek se nepřeklápí prostě paráda. Malej se tam i krásně vyspinkal. A prvně se mi stalo že malej nechtěl z kočárku. Seděl jak zařezanej a nechtěl ven. I si do kočárku sám zaleze. Jinak na těch dlážděných chodnících co se teď dělají to opravdu drobet rachtá, ale není to nic hroznýho. Jako za mě je Nuna super a jsem moc spokojená.
Polohování nožek není opravdu nic moc, ale malímu to nijak nevadilo, ani neměl nohy dolu, pěkně si je skrčil.
tak super,my nunu ešte nemáme, snád zajtra zavolajú. Inak už som čítala na koníkovi, že aj tu na Slovensku už majú niektoré baby nové nuny, dnes im prišli, ale záleží asi aký kraj. Neviem ak nebude zajtra čo urobím…a som zvedavá na emerald, je tu niektorá čo má už emerald doma? ![]()
mmiška píše:
tak mame doma EMERALD a barvicka je uzasna
grace1 píše:
ja chcem tiež…super, že barvička je úžasná, t.j. že je fakt ako na foto?, dajte fotku
mmiška píše:
tak mame doma EMERALD a barvicka je uzasna
Holky, nevíte proč je v té boudičcce ten kšilt a za tím jakoby další kšilt? Nějak mi nedošlo na co to je? ![]()
Sofiko, ktery myslis? ten predni nebo zadni? ten predni je podle me slunecni clona a ten zadni mi tam taky tak blbe planda.....
Holky, tak my si dnes vysly s Nunou a supeeer! Jen me vadi ten drzak, kdyby byl kulaty, bylo by to lepsi, takhle me z toho boli dlan…
@Sofika do toho zadního kšiltu zandáš ten jakoby zadní kryt. Já na to přišla až díky návodu. Prostě když chceš aby dítko větralo tak to zadní co máš přichyceno na patenty tak sroluješ a dáš za to
Nevím jak jinak to popsat. Jukni do návodu tam to je ![]()
@slanina81 jaký držák? Myslíš to za co držíš? Mě nic nebolí, pro mě je příjemný ![]()
@mmiška už se těším na fotečku ![]()
Tak máme také Nunu doma.Mám Emerald a je krásná,polohování nožiček nic moc. Já se chtěla prosím zeptat kdo uz mate doma 2012 nebo i 2011 tak v navodu piší že stříška se má připevnit suchými zipy k té operce zad,ale já tam žádné suche zipy nemám,co vy??
A Sofiko myslim,že ted zadní kšilt tam je na to aby se tam dala ta striska kdyz ji mas v poloze v sede,aby ti tam neplandala
nebo nevim na co ![]()
bodlasek píše:
@Sofika do toho zadního kšiltu zandáš ten jakoby zadní kryt. Já na to přišla až díky návodu. Prostě když chceš aby dítko větralo tak to zadní co máš přichyceno na patenty tak sroluješ a dáš za toNevím jak jinak to popsat. Jukni do návodu tam to je
![]()
@slanina81 jaký držák? Myslíš to za co držíš? Mě nic nebolí, pro mě je příjemný
@mmiška už se těším na fotečku
A prosím máš v zatu nějaké suché zipy jak píši v návodu??
@Reennccaa nene na opěrce nejsou, myslím že je to návod k loňské nebo nevím…já tam nic nemám jen ty cvoky a ty myslím loni nebyli
bodlasek píše:
@Reennccaa nene na opěrce nejsou, myslím že je to návod k loňské nebo nevím…já tam nic nemám jen ty cvoky a ty myslím loni nebyli
Aha,ale ty cvoky jsou na prd,kdyz je pripnete tak ten zbytek te strisky tak divne planda
a vypada to divne,ne??? ![]()
Reennccaa píše:
Tak máme také Nunu doma.Mám Emerald a je krásná,polohování nožiček nic moc. Já se chtěla prosím zeptat kdo uz mate doma 2012 nebo i 2011 tak v navodu piší že stříška se má připevnit suchými zipy k té operce zad,ale já tam žádné suche zipy nemám,co vy??A Sofiko myslim,že ted zadní kšilt tam je na to aby se tam dala ta striska kdyz ji mas v poloze v sede,aby ti tam neplandala
nebo nevim na co