Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
20.3.12 13:06

no taky si myslim ted si kazdy voli jinou barvu a sklady jsou vyprodane kdyby to clovek vedel drive necekal by na tu svou barvu a objednal by si davno 2011 vsichni pocitali s vylepsenim u vsech barev podle me si lidé hodně objednávali taky cernou nunu a urcite jsou zklamani ze to vyrobce tak po…a nedal vedet a jeste jsou ty kocarky drahsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 13:22

jj cerna byla urco taky hodne zadana…no tak ted budu s napjetim sledovat kdo sem prvni hodi fotecku nove barvicky jsem taky hodne zvedava na rassbery tak holky co mate objednanou tuto tak sup sup :) mit holcicku jdu do ni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.3.12 13:23
mmiška píše:
jj cerna byla urco taky hodne zadana…no tak ted budu s napjetim sledovat kdo sem prvni hodi fotecku nove barvicky jsem taky hodne zvedava na rassbery tak holky co mate objednanou tuto tak sup sup :) mit holcicku jdu do ni :pankac:

já nakonec pro ní pojedu asi až zítra dopoledne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.3.12 13:26
To mi nejde do hlavy, to nesmú, takto klamať zákazníka.Keď sa pozriete na akúkoľvek stránku s nunou 2012 a to polohovanie nožičiek, tak je tam vidno, že model robila Yellow Nuna, takže či to náhodou nebude tak, že chcú vypredať kolekciu 2011 a nakoniec 2012 tak ako má byť, teda tak ako bola prezentovaná, že bude komplet nová aj s tými farbami čo boli od roku 2010, 2010 yellow bola bez polohovania opierky a 2011 yellow už s polohovaním, teda neviem či to bola 2010 isto, ale aj tak. Ja by som tak určite nenechala, kontaktuj výhradného dovozcu pre ČR alebo výrobcu či je to vôbec možné? Nečudovala by som sa ak by väčšina záujemcov stornovala svoju objednávku. Ja čakám na emerald, ale u nás v obchode bude snáď vo štvrtok ak cenrtálny sklad naskladní v stredu ak nie tak budúci štvrtok… :nevim:
Aha teraz čítam, že si pani preobjednala scarlett,aj mne sa páči, uvidím čo mi povie emerald keď ho uvidím a ak nie, tak si zoberiem scarlet
susan7777 píše:
tak jsem zklamaná objednala jsem si yelow 2012 a ted mi prisel mejl ze ta barva a dalsi dve jsou delané jako minulá kolekce ale za jiné penize drahsi to me mrzi chtela jsem tudle barvu cloveka nalakaji a pak udelaji takovou botu tak nevim jaky jsi mám vzit protoze jsem ho mela mit jen za 4190 kč na delfinkovi pro maminky a miminka ale prevzala bych si ho v ostrave od pani Tosovské ach jo

Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 13:30
spolehala jsem na tebe ze budes prvni :D
bodlasek píše:
mmiška píše:
jj cerna byla urco taky hodne zadana…no tak ted budu s napjetim sledovat kdo sem prvni hodi fotecku nove barvicky jsem taky hodne zvedava na rassbery tak holky co mate objednanou tuto tak sup sup :) mit holcicku jdu do ni :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.3.12 13:33
mmiška píše:
bodlasek píše:
mmiška píše:

Asi zklamu :-( Sice mi pani psala že si můžu přiject klidně i večer, sklad má vedle baráku, ale chceme ještě pro vajíčka po cestě a tam už teď nejsou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 13:37
tak zitra :) ja doufam ze ppl dorazi co nejdrive at muzem na vyjizku hned zitra :dance:
bodlasek píše:
mmiška píše:
bodlasek píše:
mmiška píše:
Asi zklamu :-( Sice mi pani psala že si můžu přiject klidně i večer, sklad má vedle baráku, ale chceme ještě pro vajíčka po cestě a tam už teď nejsou :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.3.12 13:56

Tak nám dorazí zítra bisque, no tak pak napíšu jak často perem :mrgreen: ale snad to nebude tak hrozné, ta barva mě naprosto uchvátila, původně jsem přemýšlela nad sand, no a po tom co tady čtu, že nemá vylepšení, jsem ráda, že jsem se rozhodla jinak. Holky, kdo jdete ještě do bisque? Nebo jsem jedinej hazardér :P Ale těším se moooooc pak dám foto. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 14:05
myslim ze tu par holek bylo co psaly o bisque..na pohled vypada uzasne tak dej urco vedet :) a ve finale je to jedno kocarek se da perfektne rozdelat a celej dat do pracky mam s tim zkusenosti :mrgreen:
Sofika píše:
Tak nám dorazí zítra bisque, no tak pak napíšu jak často perem :mrgreen: ale snad to nebude tak hrozné, ta barva mě naprosto uchvátila, původně jsem přemýšlela nad sand, no a po tom co tady čtu, že nemá vylepšení, jsem ráda, že jsem se rozhodla jinak. Holky, kdo jdete ještě do bisque? Nebo jsem jedinej hazardér :P Ale těším se moooooc pak dám foto. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka555
20.3.12 14:20

SOFIKA: ja mam objednanu nunu bisque takisto :) tak sa na nu tesim, mna takisto uchvatila,.. ja ju vsak dostanem az piatok, tak by si tu mohla potom dat fotocku ako vyzera nazivo.. :roll: dakujem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Nunča
20.3.12 15:47

Ahoj holky,tak já jsem asi první kdo už má malinovou nunu 2012 doma 8) Teda,ale ta zádová opěrka je fakt krátká,ale nám to nevadí,potřebovali jsme hlavně skladné golfky a to nuna jsou.Jinak to polohování noh,to je jako kdyby tam nebylo :roll: Ale za chvilku ji jdeme vyzkoušet do terénu,tak se uvidí.Tak se mějte

• Citovat
  • Upravit
83
20.3.12 16:31
tak máme víťazku :lol: odkiaľ si objednávala? že by výhradný dodávateľ. Inak som písala na topforbaby, že ako vyzerá emerald, či je to taká istá ako majú na fotke a pani mi napísala, že je krásna, že úplne akona foto. :mavam:
Nunča píše:
Ahoj holky,tak já jsem asi první kdo už má malinovou nunu 2012 doma 8) Teda,ale ta zádová opěrka je fakt krátká,ale nám to nevadí,potřebovali jsme hlavně skladné golfky a to nuna jsou.Jinak to polohování noh,to je jako kdyby tam nebylo :roll: Ale za chvilku ji jdeme vyzkoušet do terénu,tak se uvidí.Tak se mějte
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.3.12 17:55

Holky já si jí právě vezu domu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.3.12 18:20
prosím fotečkyyy :-)mojí dnes předali pplku tak zítra,jde na slovensko, tak snad to zítra stihnou :-) ne že bych jí už potřebovala ale chci se kochat :-)
Nunča píše:
Ahoj holky,tak já jsem asi první kdo už má malinovou nunu 2012 doma 8) Teda,ale ta zádová opěrka je fakt krátká,ale nám to nevadí,potřebovali jsme hlavně skladné golfky a to nuna jsou.Jinak to polohování noh,to je jako kdyby tam nebylo :roll: Ale za chvilku ji jdeme vyzkoušet do terénu,tak se uvidí.Tak se mějte
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.3.12 18:51

Tak tady je. barva scarlet.Ono to teda vypadá jako do růžova, ale je to tmavší červená.Není tak zářivá jako na fotkách,moc se mi ale líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí