Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
no taky si myslim ted si kazdy voli jinou barvu a sklady jsou vyprodane kdyby to clovek vedel drive necekal by na tu svou barvu a objednal by si davno 2011 vsichni pocitali s vylepsenim u vsech barev podle me si lidé hodně objednávali taky cernou nunu a urcite jsou zklamani ze to vyrobce tak po…a nedal vedet a jeste jsou ty kocarky drahsi
jj cerna byla urco taky hodne zadana…no tak ted budu s napjetim sledovat kdo sem prvni hodi fotecku nove barvicky jsem taky hodne zvedava na rassbery tak holky co mate objednanou tuto tak sup sup
mit holcicku jdu do ni ![]()
mmiška píše:
jj cerna byla urco taky hodne zadana…no tak ted budu s napjetim sledovat kdo sem prvni hodi fotecku nove barvicky jsem taky hodne zvedava na rassbery tak holky co mate objednanou tuto tak sup supmit holcicku jdu do ni
já nakonec pro ní pojedu asi až zítra dopoledne ![]()
susan7777 píše:
tak jsem zklamaná objednala jsem si yelow 2012 a ted mi prisel mejl ze ta barva a dalsi dve jsou delané jako minulá kolekce ale za jiné penize drahsi to me mrzi chtela jsem tudle barvu cloveka nalakaji a pak udelaji takovou botu tak nevim jaky jsi mám vzit protoze jsem ho mela mit jen za 4190 kč na delfinkovi pro maminky a miminka ale prevzala bych si ho v ostrave od pani Tosovské ach jo
Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:39
bodlasek píše:mmiška píše:já nakonec pro ní pojedu asi až zítra dopoledne
jj cerna byla urco taky hodne zadana…no tak ted budu s napjetim sledovat kdo sem prvni hodi fotecku nove barvicky jsem taky hodne zvedava na rassbery tak holky co mate objednanou tuto tak sup supmit holcicku jdu do ni
mmiška píše:
spolehala jsem na tebe ze budes prvni
Asi zklamu
Sice mi pani psala že si můžu přiject klidně i večer, sklad má vedle baráku, ale chceme ještě pro vajíčka po cestě a tam už teď nejsou ![]()
bodlasek píše:mmiška píše:Asi zklamu
spolehala jsem na tebe ze budes prvni
Sice mi pani psala že si můžu přiject klidně i večer, sklad má vedle baráku, ale chceme ještě pro vajíčka po cestě a tam už teď nejsou
Tak nám dorazí zítra bisque, no tak pak napíšu jak často perem
ale snad to nebude tak hrozné, ta barva mě naprosto uchvátila, původně jsem přemýšlela nad sand, no a po tom co tady čtu, že nemá vylepšení, jsem ráda, že jsem se rozhodla jinak. Holky, kdo jdete ještě do bisque? Nebo jsem jedinej hazardér
Ale těším se moooooc pak dám foto. ![]()
Sofika píše:
Tak nám dorazí zítra bisque, no tak pak napíšu jak často peremale snad to nebude tak hrozné, ta barva mě naprosto uchvátila, původně jsem přemýšlela nad sand, no a po tom co tady čtu, že nemá vylepšení, jsem ráda, že jsem se rozhodla jinak. Holky, kdo jdete ještě do bisque? Nebo jsem jedinej hazardér
Ale těším se moooooc pak dám foto.
SOFIKA: ja mam objednanu nunu bisque takisto
tak sa na nu tesim, mna takisto uchvatila,.. ja ju vsak dostanem az piatok, tak by si tu mohla potom dat fotocku ako vyzera nazivo..
dakujem ![]()
Ahoj holky,tak já jsem asi první kdo už má malinovou nunu 2012 doma
Teda,ale ta zádová opěrka je fakt krátká,ale nám to nevadí,potřebovali jsme hlavně skladné golfky a to nuna jsou.Jinak to polohování noh,to je jako kdyby tam nebylo
Ale za chvilku ji jdeme vyzkoušet do terénu,tak se uvidí.Tak se mějte
Nunča píše:
Ahoj holky,tak já jsem asi první kdo už má malinovou nunu 2012 domaTeda,ale ta zádová opěrka je fakt krátká,ale nám to nevadí,potřebovali jsme hlavně skladné golfky a to nuna jsou.Jinak to polohování noh,to je jako kdyby tam nebylo
Nunča píše:
Ahoj holky,tak já jsem asi první kdo už má malinovou nunu 2012 domaTeda,ale ta zádová opěrka je fakt krátká,ale nám to nevadí,potřebovali jsme hlavně skladné golfky a to nuna jsou.Jinak to polohování noh,to je jako kdyby tam nebylo
Tak tady je. barva scarlet.Ono to teda vypadá jako do růžova, ale je to tmavší červená.Není tak zářivá jako na fotkách,moc se mi ale líbí.