Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
dnes jsem potkla jednu paní v Kauflandu s nunou a ptala jsem se jí jak je spokojená, a paní říkala, že je to její miláček
no už se těším na příští týden, psala paní Tošovská, že příští týden rozvoz pplkem…
To by člověk nevěřil, co rozpoutá jeden kočárek
Ale já na něj taky nedám dopustit a můj muž si ho nemůže vynachválit taky
A to je co říct ![]()
x-lady píše:
To by člověk nevěřil, co rozpoutá jeden kočárekAle já na něj taky nedám dopustit a můj muž si ho nemůže vynachválit taky
A to je co říct
To jo
O jiným se nevedou takové diskuse jako o nuně…a dokážou mě nas..t takové rýplaky typu: že je design na úkor pohodlí dítěte, že rachtají kolečka, že nemá polohování nohou ( supermatky by přece nenechaly spát dítě s nohama dolů ), že se do koleček zarývají kameny ( no to jsem se smála
a představila si, jak mám zaryté kameny v kolečkách ), že je kočárek malý ( schválně jsem porovnávala rozměry jiných golfek s nunou a rozhodně není nejmenší )…no prostě bla bla bla
Komu se ten kočár nelíbí, tak ať je zticha
Já taky nepomlouvám všemi opěvovaný Calisto nebo jemu podobné golfky ![]()
Já nic ani neporovnávám, líbil se nám tento, recenze byly dobré, samozřejmě až na pár rýpavců, jak píšeš Libzo. Jsme s ním spokojení, takže neřeším, jestli je některý jiný lehčí, větší, tišší nebo já nevím jaký. Nuna je jednička
, tak si užíváme pohodlí všichni. Jak rodiče, tak prcek. Tečka ![]()
x-lady píše:
Já nic ani neporovnávám, líbil se nám tento, recenze byly dobré, samozřejmě až na pár rýpavců, jak píšeš Libzo. Jsme s ním spokojení, takže neřeším, jestli je některý jiný lehčí, větší, tišší nebo já nevím jaký. Nuna je jednička, tak si užíváme pohodlí všichni. Jak rodiče, tak prcek. Tečka
Pravda pravdoucí… ![]()
Holky, pořád se rozhoduju mezi Nunou a klasickýma golfkama. Moc se mi líbí Nuna, strašně moc, ale zdá se mi u ní nízký „podvozek“ a malá kolečka. Prosím prosím, že všude projedete? Jsem z Phy a jezdíme k prarodičům do malého města, kde nejsou všechny cesty asfaltové a tak „hladké“ jako v Pze. Ale zase tady jsou tramvajové koleje a tak. Budu mít nějaké problémy? A piště že NEEE (ne, pište pravdu).
Děkuji moc
A že nemá polohovatelné nohy (i když ta nová kolekce jo, ale netypicky) mě trápí ze všeho nejmíň. Copak autosedačky to mají? A to super matky neřeší, že dítě usne v autě a visí mu nohy
Hlavě ty děti jsou snad gumový, spí v příšerných polohách.
Mishullka píše:
Holky, pořád se rozhoduju mezi Nunou a klasickýma golfkama. Moc se mi líbí Nuna, strašně moc, ale zdá se mi u ní nízký „podvozek“ a malá kolečka. Prosím prosím, že všude projedete? Jsem z Phy a jezdíme k prarodičům do malého města, kde nejsou všechny cesty asfaltové a tak „hladké“ jako v Pze. Ale zase tady jsou tramvajové koleje a tak. Budu mít nějaké problémy? A piště že NEEE (ne, pište pravdu).
Děkuji moc
Mishulko, hele, do tramvajové koleje se ti může seknout kolečko jakéhokoli kočáru
Nuna oproti jiným golfkám ta kolečka nemá zase tak velikostně rozdílná
Nejlepší bude si je koupit a vyzkoušet si je na vlastní kůži
![]()
Libza píše:x-lady píše:To jo
To by člověk nevěřil, co rozpoutá jeden kočárekAle já na něj taky nedám dopustit a můj muž si ho nemůže vynachválit taky
A to je co říct
O jiným se nevedou takové diskuse jako o nuně…a dokážou mě nas..t takové rýplaky typu: že je design na úkor pohodlí dítěte, že rachtají kolečka, že nemá polohování nohou ( supermatky by přece nenechaly spát dítě s nohama dolů ), že se do koleček zarývají kameny ( no to jsem se smála
a představila si, jak mám zaryté kameny v kolečkách ), že je kočárek malý ( schválně jsem porovnávala rozměry jiných golfek s nunou a rozhodně není nejmenší )…no prostě bla bla bla
![]()
Komu se ten kočár nelíbí, tak ať je zticha
![]()
Já taky nepomlouvám všemi opěvovaný Calisto nebo jemu podobné golfky
To jen dukaz toho, že tento kocarek stojí minimalne „za řeč“!
Podle mne rypou matky, ktere by ho sice chtely taky, ale jsou zrejme priliz „konzervativni“
a mne to aspon utvrzuje v mém rozhodnuti pořídit si ho taky ![]()
Já jsem třeba Callisto měla, byla jsem s ním spokojená. Sice jsme od začátku chtěli Nunu, ale v té době kdy jsme kupovali golfky tak nebyla polohovací tak jsme to vzdali a pak si řekli že už na to prdíme. No ale když letos vyjeli s těma krásnýma barvama, tak jsme CC minulý týden prodali a objednali červenou Nunu ![]()
markdo píše:
já jej koupilla před 14 dny no škodaale super nápad ta spona
kubaka píše:dobrá otázka
Zítra našiju na ta madla, co už jsou hotová spony a švadleny už dostaly avizo o změně -, takže odedneška už všechny budou se sponou.
kubaka píše:Super! A jakém časovém horizontu budou madla se sponou v nabídce? Na to si určitě počkám
Díky dámy,spona tedy bude na jedné straně.Kdyby ještě něco, napište, občas sem jukám, co nového.
Predevcirem jsem to řešila s pani Petrou Kubinovou (LILINKA.cz), psala jsem ji, že nesnáším suché zipy a ptala se, jestli by tam nesla dát nejaka spona. Dokonce jsem v nějaké diskusi našla i fotku od jedne maminky kutily
pani byla moc ochotna, řekla že se na to divadla a zjistila, že takových zájemkyně by bylo víc a že to bude vyrábět a pošle mi k tomu udaje
tak tomu říkám flexibilita
A pochopila jsem to tak, že si to uz v podstate můžu objednat a využít poukaz na slevu, kterou měli a možna ještě mají na http://www.odmaminky.cz/ Prezka bude na jedne strane a na druhé to bude na suchý zip ![]()
Hups, ted jsem si všimla, že jsem reagovala zrejme na informaci přímo od pani vynálezkyne, Petry Kubinové!
Takže se omlouvám za zbytečný komentář ![]()
Uplne souhlasim, taky nemam rada „rypalky“.ale ty se najsou vsude. Me Nuna upoutala kvuli designu a pak taky,nemam rada klasicke golfky, jsou dost neovladatelne, a Nuna me spojenou rukojeti naprosto nadchla, je uzasne ovladatelna.
Mate uz nejake info,kdy pristi tyden budou k dispozici? tohle pocasi uplne svadi ke golfkam ![]()
Holky u nás je tak krásně, že asi vyjedeme s nuňáčem na prochajdu…neee, že bych vás chtěla naštvat, taky se dočkáte ![]()