Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
14.3.12 19:47

dnes jsem potkla jednu paní v Kauflandu s nunou a ptala jsem se jí jak je spokojená, a paní říkala, že je to její miláček :-) no už se těším na příští týden, psala paní Tošovská, že příští týden rozvoz pplkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.3.12 21:02

Můj je to taky miláček :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.3.12 21:05

To by člověk nevěřil, co rozpoutá jeden kočárek :potlesk: Ale já na něj taky nedám dopustit a můj muž si ho nemůže vynachválit taky :-) A to je co říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.3.12 21:17
x-lady píše:
To by člověk nevěřil, co rozpoutá jeden kočárek :potlesk: Ale já na něj taky nedám dopustit a můj muž si ho nemůže vynachválit taky :-) A to je co říct :mrgreen:

To jo :pankac: O jiným se nevedou takové diskuse jako o nuně…a dokážou mě nas..t takové rýplaky typu: že je design na úkor pohodlí dítěte, že rachtají kolečka, že nemá polohování nohou ( supermatky by přece nenechaly spát dítě s nohama dolů ), že se do koleček zarývají kameny ( no to jsem se smála :mrgreen: a představila si, jak mám zaryté kameny v kolečkách ), že je kočárek malý ( schválně jsem porovnávala rozměry jiných golfek s nunou a rozhodně není nejmenší )…no prostě bla bla bla :roll: 8o Komu se ten kočár nelíbí, tak ať je zticha :mrgreen: :think: Já taky nepomlouvám všemi opěvovaný Calisto nebo jemu podobné golfky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.3.12 21:29

Já nic ani neporovnávám, líbil se nám tento, recenze byly dobré, samozřejmě až na pár rýpavců, jak píšeš Libzo. Jsme s ním spokojení, takže neřeším, jestli je některý jiný lehčí, větší, tišší nebo já nevím jaký. Nuna je jednička :potlesk: , tak si užíváme pohodlí všichni. Jak rodiče, tak prcek. Tečka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.3.12 21:49
x-lady píše:
Já nic ani neporovnávám, líbil se nám tento, recenze byly dobré, samozřejmě až na pár rýpavců, jak píšeš Libzo. Jsme s ním spokojení, takže neřeším, jestli je některý jiný lehčí, větší, tišší nebo já nevím jaký. Nuna je jednička :potlesk: , tak si užíváme pohodlí všichni. Jak rodiče, tak prcek. Tečka :pankac:

Pravda pravdoucí… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishullka
14.3.12 22:03

Holky, pořád se rozhoduju mezi Nunou a klasickýma golfkama. Moc se mi líbí Nuna, strašně moc, ale zdá se mi u ní nízký „podvozek“ a malá kolečka. Prosím prosím, že všude projedete? Jsem z Phy a jezdíme k prarodičům do malého města, kde nejsou všechny cesty asfaltové a tak „hladké“ jako v Pze. Ale zase tady jsou tramvajové koleje a tak. Budu mít nějaké problémy? A piště že NEEE (ne, pište pravdu).
Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Mishullka
14.3.12 22:10

A že nemá polohovatelné nohy (i když ta nová kolekce jo, ale netypicky) mě trápí ze všeho nejmíň. Copak autosedačky to mají? A to super matky neřeší, že dítě usne v autě a visí mu nohy :D Hlavě ty děti jsou snad gumový, spí v příšerných polohách.

• Citovat
  • Upravit
5277
15.3.12 00:57
Mishullka píše:
Holky, pořád se rozhoduju mezi Nunou a klasickýma golfkama. Moc se mi líbí Nuna, strašně moc, ale zdá se mi u ní nízký „podvozek“ a malá kolečka. Prosím prosím, že všude projedete? Jsem z Phy a jezdíme k prarodičům do malého města, kde nejsou všechny cesty asfaltové a tak „hladké“ jako v Pze. Ale zase tady jsou tramvajové koleje a tak. Budu mít nějaké problémy? A piště že NEEE (ne, pište pravdu).
Děkuji moc

Mishulko, hele, do tramvajové koleje se ti může seknout kolečko jakéhokoli kočáru :nevim: :think: Nuna oproti jiným golfkám ta kolečka nemá zase tak velikostně rozdílná :think: Nejlepší bude si je koupit a vyzkoušet si je na vlastní kůži :mrgreen: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cora111
15.3.12 09:44
Libza píše:
x-lady píše:
To by člověk nevěřil, co rozpoutá jeden kočárek :potlesk: Ale já na něj taky nedám dopustit a můj muž si ho nemůže vynachválit taky :-) A to je co říct :mrgreen:
To jo :pankac: O jiným se nevedou takové diskuse jako o nuně…a dokážou mě nas..t takové rýplaky typu: že je design na úkor pohodlí dítěte, že rachtají kolečka, že nemá polohování nohou ( supermatky by přece nenechaly spát dítě s nohama dolů ), že se do koleček zarývají kameny ( no to jsem se smála :mrgreen: a představila si, jak mám zaryté kameny v kolečkách ), že je kočárek malý ( schválně jsem porovnávala rozměry jiných golfek s nunou a rozhodně není nejmenší )…no prostě bla bla bla :roll: 8o Komu se ten kočár nelíbí, tak ať je zticha :mrgreen: :think: Já taky nepomlouvám všemi opěvovaný Calisto nebo jemu podobné golfky :cert:

To jen dukaz toho, že tento kocarek stojí minimalne „za řeč“! :potlesk: Podle mne rypou matky, ktere by ho sice chtely taky, ale jsou zrejme priliz „konzervativni“ :D a mne to aspon utvrzuje v mém rozhodnuti pořídit si ho taky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5662
15.3.12 09:48

Já jsem třeba Callisto měla, byla jsem s ním spokojená. Sice jsme od začátku chtěli Nunu, ale v té době kdy jsme kupovali golfky tak nebyla polohovací tak jsme to vzdali a pak si řekli že už na to prdíme. No ale když letos vyjeli s těma krásnýma barvama, tak jsme CC minulý týden prodali a objednali červenou Nunu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cora111
15.3.12 09:55
markdo píše:
já jej koupilla před 14 dny no škoda :-) ale super nápad ta spona
kubaka píše:
Zítra našiju na ta madla, co už jsou hotová spony a švadleny už dostaly avizo o změně -, takže odedneška už všechny budou se sponou. :pankac:
kubaka píše:
Díky dámy,spona tedy bude na jedné straně. :D Kdyby ještě něco, napište, občas sem jukám, co nového.
Super! A jakém časovém horizontu budou madla se sponou v nabídce? Na to si určitě počkám :-)
dobrá otázka :)

Predevcirem jsem to řešila s pani Petrou Kubinovou (LILINKA.cz), psala jsem ji, že nesnáším suché zipy a ptala se, jestli by tam nesla dát nejaka spona. Dokonce jsem v nějaké diskusi našla i fotku od jedne maminky kutily :-) pani byla moc ochotna, řekla že se na to divadla a zjistila, že takových zájemkyně by bylo víc a že to bude vyrábět a pošle mi k tomu udaje :potlesk: tak tomu říkám flexibilita :palec: A pochopila jsem to tak, že si to uz v podstate můžu objednat a využít poukaz na slevu, kterou měli a možna ještě mají na http://www.odmaminky.cz/ Prezka bude na jedne strane a na druhé to bude na suchý zip :-)

• Citovat
  • Upravit
cora111
15.3.12 09:59

Hups, ted jsem si všimla, že jsem reagovala zrejme na informaci přímo od pani vynálezkyne, Petry Kubinové! :jazyk: :lol: Takže se omlouvám za zbytečný komentář :kytka:

• Citovat
  • Upravit
slanina81
15.3.12 11:40

Uplne souhlasim, taky nemam rada „rypalky“.ale ty se najsou vsude. Me Nuna upoutala kvuli designu a pak taky,nemam rada klasicke golfky, jsou dost neovladatelne, a Nuna me spojenou rukojeti naprosto nadchla, je uzasne ovladatelna.
Mate uz nejake info,kdy pristi tyden budou k dispozici? tohle pocasi uplne svadi ke golfkam :)

• Citovat
  • Upravit
5277
15.3.12 14:02

Holky u nás je tak krásně, že asi vyjedeme s nuňáčem na prochajdu…neee, že bych vás chtěla naštvat, taky se dočkáte :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí