Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
20.3.12 10:51
tak kdyby jsi to zvladla dnes dej vedet jak kocarek vypada a co to polohovani nozicek…me dorazi zitra dopolko…uz se nemuzu dockat.prodala jsme kvuli Emeraldu
bodlasek píše: lekorici tak snad nebudu litovat :dance:
Huráááá právě dorazili do eshopu kde jsem objednávala.....takže buď ještě dnes max. zítra si pro ně jedeme :-) Už čekám jen na zprávičku že si můžeme přijet :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.3.12 10:54
mmiška píše:
tak kdyby jsi to zvladla dnes dej vedet jak kocarek vypada a co to polohovani nozicek…me dorazi zitra dopolko…uz se nemuzu dockat.prodala jsme kvuli Emeraldu
bodlasek píše: lekorici tak snad nebudu litovat :dance:
Huráááá právě dorazili do eshopu kde jsem objednávala.....takže buď ještě dnes max. zítra si pro ně jedeme :-) Už čekám jen na zprávičku že si můžeme přijet :-)

No uvidíme, nechci pani honit :-) Určo se hned pochlubíme :-) Budeme mít barvu Scarlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.3.12 11:00

tak jsem zklamaná objednala jsem si yelow 2012 a ted mi prisel mejl ze ta barva a dalsi dve jsou delané jako minulá kolekce ale za jiné penize drahsi to me mrzi chtela jsem tudle barvu cloveka nalakaji a pak udelaji takovou botu tak nevim jaky jsi mám vzit protoze jsem ho mela mit jen za 4190 kč na delfinkovi pro maminky a miminka ale prevzala bych si ho v ostrave od pani Tosovské ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 11:06
Ja byt tebou promyslim tu barvicku 2011 se pradavaly za 3tis.kamaradka je na tom stejne objednala zlutou od pi.Tosovske a ted si radeji vzala Emarald.kdyz si vemes jinou barvu tak ta cena by mela byt stejna ne?ale je to na tobe.chapu zklamani ja bych byla take :,( kort kdyz na nej tak dlouho cekame!!
susan7777 píše:
tak jsem zklamaná objednala jsem si yelow 2012 a ted mi prisel mejl ze ta barva a dalsi dve jsou delané jako minulá kolekce ale za jiné penize drahsi to me mrzi chtela jsem tudle barvu cloveka nalakaji a pak udelaji takovou botu tak nevim jaky jsi mám vzit protoze jsem ho mela mit jen za 4190 kč na delfinkovi pro maminky a miminka ale prevzala bych si ho v ostrave od pani Tosovské ach jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.3.12 11:11

susan: tak to ti věřím že jsi zklamaná…to by mě taky naštvalo, ale prodejci za to nejspíš nemůžou, asi měli jiné zprávy a výrobce si udělal taky něco jiného :-( Ale jsou tam krásné barvy určo něco vybereš…k tý žlutý má nejblíž bisquite, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.3.12 11:21

díky holky tak jsem vybrala scarlet a budu ji mit za tu cenu i se setem tak jsem ráda mám sice chlapečka ale cervená si mi líbí více nez modra a pak i jak ji budu prodávat tak je vlastní pro obe pohlaví tak zitra uz ji budu mít pak sem hodím fotku vím ze prodejci za nic nemuzou stvou mě vyrobci ale zase se zlutá i vice spini tak je to vlastně i lepsí nejvice se mi libila cerná a sedá ale ty jsou taky minula kolekce a bilou ne jezdim autobusem lidi kocarek chmataji pridrzuji se o nej jak o hulku to by dopadlo s bilou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 11:25
cervena bude urco nadherna :potlesk: akorat jse se chtela optat zda to mas na klucika :) te bisque bych se bala na pohled super ale fakt neprakticka.mela jsem sand a po mesici jsem ho prodala pak jsem mela lekorici a za 9mesicu ani jednou nemusela do prycky to sand tam byl kazdy tyden :jazyk:
susan7777 píše:
díky holky tak jsem vybrala scarlet a budu ji mit za tu cenu i se setem tak jsem ráda mám sice chlapečka ale cervená si mi líbí více nez modra a pak i jak ji budu prodávat tak je vlastní pro obe pohlaví tak zitra uz ji budu mít pak sem hodím fotku vím ze prodejci za nic nemuzou stvou mě vyrobci ale zase se zlutá i vice spini tak je to vlastně i lepsí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.3.12 11:37

no prave kvuli spinavosti jsem chtela nejvice cernou ale pak jsem na delfinkovi objevila tu zlutou jen za tak malo tak jsem ji objednala no a potom mejlu mi zbyvali na vyber jen tri barvy pro chlapecka cervena bila a modra takze jsem zvolila tu cervenou jen ta zluta mi pripadala taková zarivá na leto uplne super barva ale co uz minulou kolekci brat nebudu a cekat na zlutou predelanou to muze trvat taky pul roku a my potrebujeme kocarek ihned jo jeste dotaz kolik jsou od sebe zadni kolecka abych vlezla do busu moje stare golfky jsou 45cm díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.3.12 11:38

vyjadreni detskeho domu:

Vážení obchodní přátelé, I letos se dodávka kočárků Nuna, bohužel, neobešla bez komplikací. Výrobce nám omylem zaslal modely 2011 pod hlavičkou nové kolekce. V praxi to znamená, že barvy NIGHT, SAND A YELLOW pokračují stejně jako vloni, pouze nové barvy: raspberry, emerald, bisque a scarlet jsou opatřeny dvěma novými prvky (nožičky, stříška). Faktem je, že rozdíl mezi kočárky je takřka minimální a ve funkčnosti kočárek nijak neovlivňuje. Výrobce zakázal tyto 3 barvy zlevňovat na úroveň loňské kolekce a to z těch důvodů, že vzrostla výrobní cena kočárku o více než 10%, dále vzrostl poměr kurzu mezi dolarem a eurem. Toto vše se podílí na zdražení kočárků. Výrobce dále požadoval navýšení ceny na 5.390,– Kč. Budeme se však snažit o to, aby se tak nestalo a nedošlo k poklesu prodeje. Vážení obchodníci, tímto se Vám jménem výrobce za tuto chybu, která nastala ve výrobě, moc omlouváme. Kočárky k Vám již byly vyexpedovány a zaslány tak, jak jste je měli objednány. Pokud by Vám to činilo jakýkoliv problém při prodeji, což by dle informací výrobce nemělo nastat (tento problém se vyskytl například i ve Španělsku, kde původní kočárky byly rozprodány bez komplikací), prosím, informujte nás."

• Citovat
  • Upravit
Any11
20.3.12 11:40

Jinak uz by mely byt kocarky k videni v Babyparku na Cernym moste a na Zlicine a snad i dnes v Brne.

• Citovat
  • Upravit
662
20.3.12 11:41

uz doma nemam lekorici tremerila bych ale do busu se urco vejit budes..taky jezdime busem a nemela jsme problem.my cekame na Emerald :)) ona covece ve skutecnosti ta zluta zas tak zariva neni..teda aspon podle me.videla jsem ji nekolikrat.ale hezka je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slanina81
20.3.12 11:44

No tak ja jsem teda docela znechucena!!! Mam objednanou yelow a ted nevim, jestli si ji vubec mam vzit!!! kdybch to vedela, objednala bych si jinou barvu!! Tohle ale prece mel vyrobce dat jasne dopredu vedet, a NE 2 DNY pred dodanim :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
5662
20.3.12 11:48
susan7777 píše:
díky holky tak jsem vybrala scarlet a budu ji mit za tu cenu i se setem tak jsem ráda mám sice chlapečka ale cervená si mi líbí více nez modra a pak i jak ji budu prodávat tak je vlastní pro obe pohlaví tak zitra uz ji budu mít pak sem hodím fotku vím ze prodejci za nic nemuzou stvou mě vyrobci ale zase se zlutá i vice spini tak je to vlastně i lepsí nejvice se mi libila cerná a sedá ale ty jsou taky minula kolekce a bilou ne jezdim autobusem lidi kocarek chmataji pridrzuji se o nej jak o hulku to by dopadlo s bilou :D

Taky mám chlapečka a šla jsem rovnou do scarlet, i kočárek máme v červené barvě. Podle mě červená není jen pro holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.3.12 11:51

no zalezi jake u vas jezdi autobusy u nas jezdi prevazne male s jednema dverma a tam jsem se sportakem proste nevlezla jeste je tam za dverma velmi neprakticky postaveno sedadlo tak prave proto jsem chtela dobre skladatelne lehke a taky moderni golfky a zamilovala jsem si nunu tak snad bude vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 12:33

jasny ja si to myslela ze mas na mysli ty jednodverove busy..urco bude a kdyby jsi se nevesla ona se da slozena nuna docela sikovne capnout slozena do ruky.
Teda holky ja vam nevim ale ja bych za tu cenu ty vylepsene golfky to kdyby clovek vedel mohl si rovnou objednat ty z kolekce2011 podstatne levneji nez ty same a o dost drazsi…myslim si ze vetsina radeji zvoli jinou barvu.No kdyby 2dny pred dodanim vcera je naskladnili a dnes odesilaj z eshopu tak to jim mohl dodavatel rici davno a ne to nechat na to az jim dorazej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí