Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jasně, to jsem já, inkognito.
První várka se sponama včera odešla.
Taky koukám, jak je Nuna populární - jezdí jich najednou všude plno.
cora111 píše:
Hups, ted jsem si všimla, že jsem reagovala zrejme na informaci přímo od pani vynálezkyne, Petry Kubinové!![]()
Takže se omlouvám za zbytečný komentář
Takže ak si teraz objednám vaše madlo zo Slovenska, bude tiež už so sponou? ![]()
kubaka píše:
Jasně, to jsem já, inkognito.První várka se sponama včera odešla.
cora111 píše:
Hups, ted jsem si všimla, že jsem reagovala zrejme na informaci přímo od pani vynálezkyne, Petry Kubinové!![]()
grace1 píše:
Takže ak si teraz objednám vaše madlo zo Slovenska, bude tiež už so sponou?
kubaka píše:
cora111 píše:
My dneska taky drandili
parada ![]()
A ja si musim sponu dosit
skoda ![]()
Super,Dakujem ![]()
kubaka píše:
Jistě, napište Janě Dúbravcové.grace1 píše:
Takže ak si teraz objednám vaše madlo zo Slovenska, bude tiež už so sponou?
kubaka píše:
cora111 píše:
Libza píše:x-lady píše:To jo
To by člověk nevěřil, co rozpoutá jeden kočárekAle já na něj taky nedám dopustit a můj muž si ho nemůže vynachválit taky
A to je co říct
O jiným se nevedou takové diskuse jako o nuně…a dokážou mě nas..t takové rýplaky typu: že je design na úkor pohodlí dítěte, že rachtají kolečka, že nemá polohování nohou ( supermatky by přece nenechaly spát dítě s nohama dolů ), že se do koleček zarývají kameny ( no to jsem se smála
a představila si, jak mám zaryté kameny v kolečkách ), že je kočárek malý ( schválně jsem porovnávala rozměry jiných golfek s nunou a rozhodně není nejmenší )…no prostě bla bla bla
![]()
Komu se ten kočár nelíbí, tak ať je zticha
![]()
Já taky nepomlouvám všemi opěvovaný Calisto nebo jemu podobné golfky
PS: srovnání autosedačky a Nuny mě dost pobavilo, přece v sedačce dítě je v pololehu a ne v lehu se svěšenýma nohama, ne? ![]()
Rybkobezvody: Jasně, objektivní člověk musí být..já psala můj příspěvek spíš ironicky a s nadsázkou, protože mě ty ‚útoky‘ na nunařky a jejich kočárky těma ‚nezasvěcenýma‘, co kočár viděli akorát na obrázku - prostě štvou ![]()
Jasně, že s nožkama svěšenýma dolů nenechám malou spát půl dne, je to jen když si zdřímne v golfáči a to si myslím nijak nevadí
S těma kamínkama - já jsem si toho všimla teda až když jsem se včera po přečtení tvého příspěvku šla podívat na golfáč ![]()
Libza píše:
Rybkobezvody: Jasně, objektivní člověk musí být..já psala můj příspěvek spíš ironicky a s nadsázkou, protože mě ty ‚útoky‘ na nunařky a jejich kočárky těma ‚nezasvěcenýma‘, co kočár viděli akorát na obrázku - prostě štvouJasně, že s nožkama svěšenýma dolů nenechám malou spát půl dne, je to jen když si zdřímne v golfáči a to si myslím nijak nevadí
S těma kamínkama - já jsem si toho všimla teda až když jsem se včera po přečtení tvého příspěvku šla podívat na golfáč
No ale Nuna 2012 by měla mít „speciální gumová kolečka a celoodpruženou konstrukci“, takže kamínky v kolečkách by snad mohly být minulostí, nebo…??
Helena Švandová píše:Libza píše:No ale Nuna 2012 by měla mít „speciální gumová kolečka a celoodpruženou konstrukci“, takže kamínky v kolečkách by snad mohly být minulostí, nebo…??
Rybkobezvody: Jasně, objektivní člověk musí být..já psala můj příspěvek spíš ironicky a s nadsázkou, protože mě ty ‚útoky‘ na nunařky a jejich kočárky těma ‚nezasvěcenýma‘, co kočár viděli akorát na obrázku - prostě štvouJasně, že s nožkama svěšenýma dolů nenechám malou spát půl dne, je to jen když si zdřímne v golfáči a to si myslím nijak nevadí
S těma kamínkama - já jsem si toho všimla teda až když jsem se včera po přečtení tvého příspěvku šla podívat na golfáč
No, my máme Nunu 2011 a nezdá se mi, že bych měla na kolečkách kamínky ![]()
Ahoj
,
teda já koukám, jak jsem svým vynálezem rozjela madlo na Nunu
. Tohle vědět, tak si to snad nechám patentovat a šila bych to sama (jsem krejčová), bych si docela vydělala
![]()
No je to fakt super, všechny budte spokojený, hodně mi to ulehčilo. Opravdu už vůbec nepoužívám kšíry ![]()
jusinka píše:
Ahoj,
No je to fakt super, všechny budte spokojený, hodně mi to ulehčilo. Opravdu už vůbec nepoužívám kšíry. Tohle vědět, tak si to snad nechám patentovat a šila bych to sama (jsem krejčová), bych si docela vydělala
![]()
kubaka píše:
No já to madlo vyrábím a prodávám už rok
jusinka píše:
Ahoj,
No je to fakt super, všechny budte spokojený, hodně mi to ulehčilo. Opravdu už vůbec nepoužívám kšíry. Tohle vědět, tak si to snad nechám patentovat a šila bych to sama (jsem krejčová), bych si docela vydělala
![]()
kubaka píše:
No já to madlo vyrábím a prodávám už rok
jusinka píše:
Ahoj,
![]()
Kubaka, vím, ale myslela jsem sponu , protože to madlo na suchý zip bylo dosti nepraktické. Také ho mám od Vás - i když koupené od kamarádky,kterou právě rozčilovalo to nepraktické připnutí na suchý zip a díky tomu ho nepoužívala a myslím že hodně maminek o něm díky tomu ani neuvažovalo
. Ale jako v pohodě, na tohle jsem přišla, až když mě to taky rozčilovalo ![]()
Ahoj holky, mám dotaz - kdo z vás má prosím Nunu Sand, je to opravdu šedá barva, jako to vypadá na oficiálních fotkách, nebo má nějaký odstín dobéžova, hněda atd.? Případně nemáte nějaké reálné fotky, třeba i zezadu?
Díky moc ![]()