Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
15.3.12 15:21

Jasně, to jsem já, inkognito. :mavam: První várka se sponama včera odešla.

Taky koukám, jak je Nuna populární - jezdí jich najednou všude plno.

cora111 píše:
Hups, ted jsem si všimla, že jsem reagovala zrejme na informaci přímo od pani vynálezkyne, Petry Kubinové! :jazyk: :lol: Takže se omlouvám za zbytečný komentář :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.3.12 18:27

Takže ak si teraz objednám vaše madlo zo Slovenska, bude tiež už so sponou? :)

kubaka píše:

cora111 píše:
Hups, ted jsem si všimla, že jsem reagovala zrejme na informaci přímo od pani vynálezkyne, Petry Kubinové! :jazyk: :lol: Takže se omlouvám za zbytečný komentář :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
15.3.12 19:54
Jistě, napište Janě Dúbravcové.
grace1 píše:
kubaka píše:

cora111 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
15.3.12 20:34

My dneska taky drandili :-) parada :-)

A ja si musim sponu dosit :? skoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.3.12 21:06

Super,Dakujem :potlesk:

kubaka píše:
Jistě, napište Janě Dúbravcové.
grace1 píše:
kubaka píše:

cora111 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.3.12 22:46
Libza píše:
x-lady píše:
To by člověk nevěřil, co rozpoutá jeden kočárek :potlesk: Ale já na něj taky nedám dopustit a můj muž si ho nemůže vynachválit taky :-) A to je co říct :mrgreen:
To jo :pankac: O jiným se nevedou takové diskuse jako o nuně…a dokážou mě nas..t takové rýplaky typu: že je design na úkor pohodlí dítěte, že rachtají kolečka, že nemá polohování nohou ( supermatky by přece nenechaly spát dítě s nohama dolů ), že se do koleček zarývají kameny ( no to jsem se smála :mrgreen: a představila si, jak mám zaryté kameny v kolečkách ), že je kočárek malý ( schválně jsem porovnávala rozměry jiných golfek s nunou a rozhodně není nejmenší )…no prostě bla bla bla :roll: 8o Komu se ten kočár nelíbí, tak ať je zticha :mrgreen: :think: Já taky nepomlouvám všemi opěvovaný Calisto nebo jemu podobné golfky :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele teď jsem se docela urazila :cert: Nunu mám fakt ráda, ale zase jsem objektivní, ono se to pozná časem, hlavně ty máš fakt malé mimi podle fotek :hug: Kamínky se do kolček fakt zarývají, při každém mytí je poctivě vydloubávám :roll: a supermatka co nenechá díě spát s nohama dolů bych také chtěla být :lol: :mavam:

PS: srovnání autosedačky a Nuny mě dost pobavilo, přece v sedačce dítě je v pololehu a ne v lehu se svěšenýma nohama, ne? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
16.3.12 07:08

Rybkobezvody: Jasně, objektivní člověk musí být..já psala můj příspěvek spíš ironicky a s nadsázkou, protože mě ty ‚útoky‘ na nunařky a jejich kočárky těma ‚nezasvěcenýma‘, co kočár viděli akorát na obrázku - prostě štvou :nevim:

Jasně, že s nožkama svěšenýma dolů nenechám malou spát půl dne, je to jen když si zdřímne v golfáči a to si myslím nijak nevadí :nevim: S těma kamínkama - já jsem si toho všimla teda až když jsem se včera po přečtení tvého příspěvku šla podívat na golfáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena Švandová
16.3.12 10:35
Libza píše:
Rybkobezvody: Jasně, objektivní člověk musí být..já psala můj příspěvek spíš ironicky a s nadsázkou, protože mě ty ‚útoky‘ na nunařky a jejich kočárky těma ‚nezasvěcenýma‘, co kočár viděli akorát na obrázku - prostě štvou :nevim:Jasně, že s nožkama svěšenýma dolů nenechám malou spát půl dne, je to jen když si zdřímne v golfáči a to si myslím nijak nevadí :nevim: S těma kamínkama - já jsem si toho všimla teda až když jsem se včera po přečtení tvého příspěvku šla podívat na golfáč :mrgreen:

No ale Nuna 2012 by měla mít „speciální gumová kolečka a celoodpruženou konstrukci“, takže kamínky v kolečkách by snad mohly být minulostí, nebo…??

• Citovat
  • Upravit
50125
16.3.12 10:37
Helena Švandová píše:
Libza píše:
Rybkobezvody: Jasně, objektivní člověk musí být..já psala můj příspěvek spíš ironicky a s nadsázkou, protože mě ty ‚útoky‘ na nunařky a jejich kočárky těma ‚nezasvěcenýma‘, co kočár viděli akorát na obrázku - prostě štvou :nevim:Jasně, že s nožkama svěšenýma dolů nenechám malou spát půl dne, je to jen když si zdřímne v golfáči a to si myslím nijak nevadí :nevim: S těma kamínkama - já jsem si toho všimla teda až když jsem se včera po přečtení tvého příspěvku šla podívat na golfáč :mrgreen:
No ale Nuna 2012 by měla mít „speciální gumová kolečka a celoodpruženou konstrukci“, takže kamínky v kolečkách by snad mohly být minulostí, nebo…??

No, my máme Nunu 2011 a nezdá se mi, že bych měla na kolečkách kamínky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.3.12 12:13

Ahoj :mavam: ,

teda já koukám, jak jsem svým vynálezem rozjela madlo na Nunu :mrgreen: . Tohle vědět, tak si to snad nechám patentovat a šila bych to sama (jsem krejčová), bych si docela vydělala :mrgreen: :mrgreen:

No je to fakt super, všechny budte spokojený, hodně mi to ulehčilo. Opravdu už vůbec nepoužívám kšíry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
16.3.12 19:13
No já to madlo vyrábím a prodávám už rok :kytka:
jusinka píše:

teda já koukám, jak jsem svým vynálezem rozjela madlo na Nunu :mrgreen: . Tohle vědět, tak si to snad nechám patentovat a šila bych to sama (jsem krejčová), bych si docela vydělala :mrgreen: :mrgreen:

No je to fakt super, všechny budte spokojený, hodně mi to ulehčilo. Opravdu už vůbec nepoužívám kšíry :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.3.12 19:30
myslím, že jusinka tím myslela, to přídání spony :-)
kubaka píše:
jusinka píše:

No je to fakt super, všechny budte spokojený, hodně mi to ulehčilo. Opravdu už vůbec nepoužívám kšíry :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.3.12 20:59
Ano jusinka myslela tú sponu, keď pozriete do fotiek k tématu, tak tretí alebo štvrtá fotka je detial tej spony na vašem madly. :)
kubaka píše:
jusinka píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
17.3.12 09:01

Kubaka, vím, ale myslela jsem sponu , protože to madlo na suchý zip bylo dosti nepraktické. Také ho mám od Vás - i když koupené od kamarádky,kterou právě rozčilovalo to nepraktické připnutí na suchý zip a díky tomu ho nepoužívala a myslím že hodně maminek o něm díky tomu ani neuvažovalo :kytka: . Ale jako v pohodě, na tohle jsem přišla, až když mě to taky rozčilovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.3.12 17:48

Ahoj holky, mám dotaz - kdo z vás má prosím Nunu Sand, je to opravdu šedá barva, jako to vypadá na oficiálních fotkách, nebo má nějaký odstín dobéžova, hněda atd.? Případně nemáte nějaké reálné fotky, třeba i zezadu?
Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4