Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jeeeee skoda zej smesi od vas uz madlo minuly tyden koupila, no neva i tak je perfektni viz fotka nedavno pridana, dekuji ![]()
Nakonec jsem ji koupila tady http://www.baby-car.cz/…-yellow.html obchod vypadá seriozně tak snad mě nezkladmou, už se těším až dorazí a malý se v ní poprvé projdede, jen pláštěnku a sítku jsme k ní zatím nekoupili tak doufám, že tam budou pasovat ty co máme.
kubaka píše:dobrá otázka
Zítra našiju na ta madla, co už jsou hotová spony a švadleny už dostaly avizo o změně -, takže odedneška už všechny budou se sponou.
kubaka píše:Super! A jakém časovém horizontu budou madla se sponou v nabídce? Na to si určitě počkám
Díky dámy,spona tedy bude na jedné straně.Kdyby ještě něco, napište, občas sem jukám, co nového.
HCOBafik píše:
Nakonec jsem ji koupila tady http://www.baby-car.cz/…-yellow.html obchod vypadá seriozně tak snad mě nezkladmou, už se těším až dorazí a malý se v ní poprvé projdede, jen pláštěnku a sítku jsme k ní zatím nekoupili tak doufám, že tam budou pasovat ty co máme.
ten obchod je v pohode, poznám ho. Určite nezklame ![]()
www.lilinka.com - pokud jste ze Slovenska, na titulní stránce máte odkaz na mou slovenskou kolegyni,která přijímá objednávky od vás. Poštovné vás vyjde na zlomek ceny.
Zuzka555 píše:
Prosim vas, poslete mi kontakt na pani, ktora robi madla na nunu? dakujeemna email: uhrinova.zuzana@gmail.com nie som na emimino registrovana
Ahoj holky,já to madlo od paní mám,ale nevím jak si tam mám našít tu sponu?!KOnečně zítra snad už dorazí nuna ke mě domů. ![]()
ksakru, já si madlo koupila před pár týdny!!! tak se s tou sponou budu muset poprat sama!! ![]()
Koli myslite, že ta Nuna 2012 važí? udaje se liší,někde píšou 7,3 kg a někde 7,9, to je docela velký rozdíl…
Stavros píše:
Ahoj holky,já to madlo od paní mám,ale nevím jak si tam mám našít tu sponu?!KOnečně zítra snad už dorazí nuna ke mě domů.
hore na ľavo je fotoalbum k tématu, tam to má jedna pani pekne nafotené. ![]()
slanina81 píše:
Koli myslite, že ta Nuna 2012 važí? udaje se liší,někde píšou 7,3 kg a někde 7,9, to je docela velký rozdíl…
ja si myslím, že 7,9 kg, je tam to polohovanie a to tam urobilo ten rozdiel…7,9kg uvádza aj výhradný dovozca nuny pre ČR
Holky, já vyčetla váhu nuny 8,6 kg
Schválně tu svou skočím zvážit a napíšu vám ![]()
Libza píše:
Holky, já vyčetla váhu nuny 8,6 kgSchválně tu svou skočím zvážit a napíšu vám
Na jiných stránkách zase 7,9 kg…tak jsem z toho jelen ![]()
Libza píše:Libza píše:Na jiných stránkách zase 7,9 kg…tak jsem z toho jelen
Holky, já vyčetla váhu nuny 8,6 kgSchválně tu svou skočím zvážit a napíšu vám
…a na dalších 7,3 kg
![]()
ja jsem z te vahy taky jelen!!!!myslim ze to bude prekvapeni pro nas vsechny ![]()
Já jsem tedy váhu neřešila, plus mínus půl kila mi nepřišlo jako podstatné ![]()