Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
13.3.12 22:22

jeeeee skoda zej smesi od vas uz madlo minuly tyden koupila, no neva i tak je perfektni viz fotka nedavno pridana, dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HCOBafik
14.3.12 08:05

Nakonec jsem ji koupila tady http://www.baby-car.cz/…-yellow.html obchod vypadá seriozně tak snad mě nezkladmou, už se těším až dorazí a malý se v ní poprvé projdede, jen pláštěnku a sítku jsme k ní zatím nekoupili tak doufám, že tam budou pasovat ty co máme.

• Citovat
  • Upravit
20
14.3.12 08:17
já jej koupilla před 14 dny no škoda :-) ale super nápad ta spona
kubaka píše:
Zítra našiju na ta madla, co už jsou hotová spony a švadleny už dostaly avizo o změně -, takže odedneška už všechny budou se sponou. :pankac:
kubaka píše:
Díky dámy,spona tedy bude na jedné straně. :D Kdyby ještě něco, napište, občas sem jukám, co nového.
Super! A jakém časovém horizontu budou madla se sponou v nabídce? Na to si určitě počkám :-)
dobrá otázka :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.3.12 09:56
HCOBafik píše:
Nakonec jsem ji koupila tady http://www.baby-car.cz/…-yellow.html obchod vypadá seriozně tak snad mě nezkladmou, už se těším až dorazí a malý se v ní poprvé projdede, jen pláštěnku a sítku jsme k ní zatím nekoupili tak doufám, že tam budou pasovat ty co máme.

ten obchod je v pohode, poznám ho. Určite nezklame :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
14.3.12 10:15

www.lilinka.com - pokud jste ze Slovenska, na titulní stránce máte odkaz na mou slovenskou kolegyni,která přijímá objednávky od vás. Poštovné vás vyjde na zlomek ceny.

Zuzka555 píše:
Prosim vas, poslete mi kontakt na pani, ktora robi madla na nunu? dakujeem :kytka: na email: uhrinova.zuzana@gmail.com nie som na emimino registrovana :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stavros
14.3.12 10:47

Ahoj holky,já to madlo od paní mám,ale nevím jak si tam mám našít tu sponu?!KOnečně zítra snad už dorazí nuna ke mě domů. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
541
14.3.12 12:05

ksakru, já si madlo koupila před pár týdny!!! tak se s tou sponou budu muset poprat sama!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slanina81
14.3.12 12:08

Koli myslite, že ta Nuna 2012 važí? udaje se liší,někde píšou 7,3 kg a někde 7,9, to je docela velký rozdíl…

• Citovat
  • Upravit
83
14.3.12 12:55
Stavros píše:
Ahoj holky,já to madlo od paní mám,ale nevím jak si tam mám našít tu sponu?!KOnečně zítra snad už dorazí nuna ke mě domů. :potlesk:

hore na ľavo je fotoalbum k tématu, tam to má jedna pani pekne nafotené. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.3.12 13:14
slanina81 píše:
Koli myslite, že ta Nuna 2012 važí? udaje se liší,někde píšou 7,3 kg a někde 7,9, to je docela velký rozdíl…

ja si myslím, že 7,9 kg, je tam to polohovanie a to tam urobilo ten rozdiel…7,9kg uvádza aj výhradný dovozca nuny pre ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.3.12 14:26

Holky, já vyčetla váhu nuny 8,6 kg :nevim: Schválně tu svou skočím zvážit a napíšu vám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.3.12 14:27
Libza píše:
Holky, já vyčetla váhu nuny 8,6 kg :nevim: Schválně tu svou skočím zvážit a napíšu vám :mrgreen:

Na jiných stránkách zase 7,9 kg…tak jsem z toho jelen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.3.12 14:28
Libza píše:
Libza píše:
Holky, já vyčetla váhu nuny 8,6 kg :nevim: Schválně tu svou skočím zvážit a napíšu vám :mrgreen:
Na jiných stránkách zase 7,9 kg…tak jsem z toho jelen :think:

…a na dalších 7,3 kg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.3.12 16:59

ja jsem z te vahy taky jelen!!!!myslim ze to bude prekvapeni pro nas vsechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101576
14.3.12 19:36

Já jsem tedy váhu neřešila, plus mínus půl kila mi nepřišlo jako podstatné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí