Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
misa_shiny píše:Helena Švandová píše:Zádová opěrka je vyztužená a polohovací na zipy. Jinak synovi je 21 měsíců a v pohodě se stále vejde, nemějte strach:-) Holky, vždyť plno dětí se vozí v tragických golfáčích za pár stovek a vejdou se:-) A vyspí se jako v každém jiném kočáře:)
možná to zde už „zaznělo“, ale nemám sílu číst to celétakže budu ráda, jestli mi někdo odpoví na mé možná natvrdlé dotazy
Má Nuna 2012 polohování a vyztuženou zádovou opěrku? Malé je 9 měsíců a má cca 11 kg. Doufám, že teď, když už začíná chodit (zatím pouze kolem nábytku), už moc přibírat nebude Tak se bojím, aby z kočárku pak za pár měsíců nevyrostla v některých diskuzích totiž maminy psaly, že má tento kočárek zádovou opěrku krátkou
a taky se chci zeptat, jestli se v kočárku dítě i trochu prospí
a jestli se s ním dá jezdit i po trávě, či písku. Chceme jet k moři a tam bych ráda už vzala golfky
Moc moc děkuji za rady a postřehy
Na písku - na pláži se s tím musí couvat, jako s každým kočárem, ale jinam nerovný terén zvládají krásně.
SOUHLASÍM
![]()
děkuji za tip už jsem si tam vybrala spoustu praktických věciček na kočárek jsem čekatelkou nové nuny 2012 yelow a už se na něj moc těším,mám ho i za super cenu i se setem na delfínkovi pro maminky měli právě ten žlutý za 4190Kč ,mám chlapečka 21m.a má přes 10kg a necelých 80cm takže drobeček tudiž si myslím že nunu využijeme maximálně dlouho mám taky dcerku 5 let a 15kg takže i ona ještě muže využít kočárek aspon na svezení už aby jsme ho měli doma ![]()
Ahojte dievčatá, prečítala som celú diskuziu o Nune a idem do nej aj ja. Mám syna 15 mesiacov, 12kg, skúšali sme starú v obchode a super, takže sme objednali Emerald z novej kolekcie a od štvrtka za týždeň by mal byť. Madlo si na to určite dám ušiť. Máme slaloma ten ostane doma, uvidíme ako bude Nuna spolupracovať, možno bude nakoniec ako jediná. Majte sa pekne a ďakujem za rady, aj keď som si ich nepýtala tak som ich dostala, baví ma čítať tieto diskuzie sú super a aj tie fotky, plno inšpirácií. Inak často chodím do Brna do Olympie a Nunu som tam ešte nestretla a u náš v Holíči už vôbec nie. ![]()
Tinkal Ahojky,jakto že za 4500?? já tam Nunu 2012 viděla za 4590,– ![]()
tinkal píše:
já mám objednanou malinu na Delfínkovi se setem za 4500,– a už se nemůžu dočkat!!! Stříhám metr.tak snad zůstanou u data dodání 15.3. a neeee až bůh ví kdy!
Nánožník asi dokoupím později - září, říjen. Je tedy pravda, že ji nepotřebuji…ale těším se na ni, ačkoliv, třeba než dorazí do ČR, tak moje malá začne sedět…
Ahojky,jaktože za 4500,– ?? já ji tam viděla za 4590,–
je to jen devadesát korun,ale pořádek musí být
![]()
jj, omlouvám se, je to 4590,– se setem a poštou zdarma! a volala jsem dnes do Delfínka a žádné zpoždění se nepředpokládá! říkal, že budou obvolávat, protože jich mají objednaných zhruba 70!to bude nuna manie ![]()
Dobrý den dámy, některé ode mne máte asi madlo, jsem Lilinka. Pročetla jsem vaše zkušenosti, jsou užitečné. Dávám sucháče proto, aby bylo madlo hodně pevně přidělané. Délka je tak, aby se nepropadalo. Molitan proto, že jaksi nic bezpečnějšího a pevnějšího jsem nenašla. Pokud máte připomínky, jak vylepšit, nebo co vám nevyhovuje, uvítám je a další majitelky Nuna kočárků určitě taky. ![]()
Z jedné strany je možné dát sponu místo suchécho zipu. Bylo by to pro vás praktičtější? Výplň obal na trubky - také jsem o něm uvažovala, nicméně dost by se madlo prodražilo a o moc pevnější není - ohebné být musí, aby se prohnulo a dítě neškrtilo a kočárek se s ním dal složit.
Snažím se suplovat nedostatek výrobců, není dokonalé … Pokud tedy mohu něco vylepšit, řekněte si. ![]()
kubaka píše:
Dobrý den dámy, některé ode mne máte asi madlo, jsem Lilinka. Pročetla jsem vaše zkušenosti, jsou užitečné. Dávám sucháče proto, aby bylo madlo hodně pevně přidělané. Délka je tak, aby se nepropadalo. Molitan proto, že jaksi nic bezpečnějšího a pevnějšího jsem nenašla. Pokud máte připomínky, jak vylepšit, nebo co vám nevyhovuje, uvítám je a další majitelky Nuna kočárků určitě taky.Z jedné strany je možné dát sponu místo suchécho zipu. Bylo by to pro vás praktičtější? Výplň obal na trubky - také jsem o něm uvažovala, nicméně dost by se madlo prodražilo a o moc pevnější není - ohebné být musí, aby se prohnulo a dítě neškrtilo a kočárek se s ním dal složit.
Snažím se suplovat nedostatek výrobců, není dokonalé … Pokud tedy mohu něco vylepšit, řekněte si.
mě vyhovuje, ale teda ta spona je super, vztekající ratolest je občas problém naprat do kočárku a pořád rozepínat sucháč je otravné ![]()
Já bych madlo s přezkou také uvítala už od výroby, abych se s tím nemusela pachtit doma ![]()
akurát sa chystám z Lilinky madlo objednať a tá spona by tam bola super. Včera som si tú sponu kúpila, že keď tak si to prirobím ako som videla u jednej maminky tady. Urýchlilo by to naloženie dieťaťa do kočíku a z kočíku a sucháče by sa tak skoro neprochodili.
Holky, kdo už máte Nunu delší dobu, nezbavujete se adaptérů na autosedačku? Kočárek chceme pořídit, počítám, že dcerka bude ve vajíčku minimálně do roka, tak bychom je asi využili… Kdyžtak prosím nabídky do SZ, díky ![]()
kubaka píše:
Dobrý den dámy, některé ode mne máte asi madlo, jsem Lilinka. Pročetla jsem vaše zkušenosti, jsou užitečné. Dávám sucháče proto, aby bylo madlo hodně pevně přidělané. Délka je tak, aby se nepropadalo. Molitan proto, že jaksi nic bezpečnějšího a pevnějšího jsem nenašla. Pokud máte připomínky, jak vylepšit, nebo co vám nevyhovuje, uvítám je a další majitelky Nuna kočárků určitě taky.Z jedné strany je možné dát sponu místo suchécho zipu. Bylo by to pro vás praktičtější? Výplň obal na trubky - také jsem o něm uvažovala, nicméně dost by se madlo prodražilo a o moc pevnější není - ohebné být musí, aby se prohnulo a dítě neškrtilo a kočárek se s ním dal složit.
Snažím se suplovat nedostatek výrobců, není dokonalé … Pokud tedy mohu něco vylepšit, řekněte si.
Dobrý den,také mám v plánu od Vás objednat madlo a ta spona na jedné straně by jse mi tam urcitě líbila a i by mi vyhovovala více,než jen sucháč ![]()
Holky máte to některá na Nunu ? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Není to dost podobné tomu univaku od emitexu?? Nebo co by jste mi doporučili na Nunu,aby to nebylo težké a nepřevážila se a aby to bylo i pěkné a praktické
![]()
Potřebuji poradit, chci koupit starý model 2011 nejlépe fialovou na netu už ho snad nemají, co zkouším napíšou, že čekají na nový model, starý vyprodali, dá se ještě někde za rozumný peníz do 4tisíc koupit v normálním obchodě? Nejlíp Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Český Brod či Nymburk, ale může být i Praha pokud víte že tam opravdu je. Díky moc už jsem z toho nešťastná :+(