Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
luceka píše:
manžel mi říká, že samotná Nuna vypadá vedle našeho sporťáku jako kočárek pro panenky![]()
Holky tak datum zůstává pořád stejné,první dodání Nuny do ČR bude toho 15.3.ptala jsem se v Delfínkovi.
Ahoj holky, chci se zeptat, myslíte že tyto golfky jsou vhodné pro větší dítě? Malé je teď 8 měsíců, 8,5kg a 75cm
děkuji
já mám objednanou malinu na Delfínkovi se setem za 4500,– a už se nemůžu dočkat!!! Stříhám metr.
tak snad zůstanou u data dodání 15.3. a neeee až bůh ví kdy!
Nánožník asi dokoupím později - září, říjen. Je tedy pravda, že ji nepotřebuji…ale těším se na ni, ačkoliv, třeba než dorazí do ČR, tak moje malá začne sedět… ![]()
Aishenka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, myslíte že tyto golfky jsou vhodné pro větší dítě? Malé je teď 8 měsíců, 8,5kg a 75cmděkuji
ahoj, váhově i +- výškově jsme na to byly stejně, nebála bych se, po tom roce už tolik neporoste ![]()
Pochlubím se s mou taškou i tady na diskusi..tu mi ušila moje mamča
Odepnutá se dá vzít přes rameno, jinak se připne patentkama na madlo ![]()
ahojte milovnice nuny, já též netpělivě čekám na malinovku z nuna4u.cz( myslím, že stejná majitelka jako má delfínka) a už mám doma tunint na nunu tak doufám, že to nebude moc, no když jo použiju na sporták a na nunu si nechám ušít v jiné barvě
Markdo, paní mi poslala odkaz na veselou jehličku a já si tam vybrala nádhernou látku, také jsem zvědavá, jak to bude ladit s malinovkou. ale na dotunění si budu muset pooočkat.
markdo píše:
ahojte milovnice nuny, já též netpělivě čekám na malinovku z nuna4u.cz( myslím, že stejná majitelka jako má delfínka) a už mám doma tunint na nunu tak doufám, že to nebude moc, no když jo použiju na sporták a na nunu si nechám ušít v jiné barvě
tinkal píše:
Markdo, paní mi poslala odkaz na veselou jehličku a já si tam vybrala nádhernou látku, také jsem zvědavá, jak to bude ladit s malinovkou. ale na dotunění si budu muset pooočkat.
no já nevěděla jakou látku si vybrat toho je tolik, mám ještě prouhatý set do sporátku a nehcám si ušít ještě nějaký fakt to má úžasné ![]()
scai píše:
to je krásné. Odkud to máš? Já mám nunu licorici a tak tohle by do ní pro holčičku krásné!markdo píše:
scai píše:
to je krásné. Odkud to máš? Já mám nunu licorici a tak tohle by do ní pro holčičku krásné!markdo píše:
manžel mi říká, že samotná Nuna vypadá vedle našeho sporťáku jako kočárek pro panenky