Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
luceka
5.3.12 20:35

manžel mi říká, že samotná Nuna vypadá vedle našeho sporťáku jako kočárek pro panenky :andel: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8345
5.3.12 20:38
luceka píše:
manžel mi říká, že samotná Nuna vypadá vedle našeho sporťáku jako kočárek pro panenky :andel: :lol:
;-) ;-) ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
5.3.12 23:32

Holky tak datum zůstává pořád stejné,první dodání Nuny do ČR bude toho 15.3.ptala jsem se v Delfínkovi.

• Citovat
  • Upravit
2075
6.3.12 15:11

Ahoj holky, chci se zeptat, myslíte že tyto golfky jsou vhodné pro větší dítě? Malé je teď 8 měsíců, 8,5kg a 75cm :-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.3.12 20:09

já mám objednanou malinu na Delfínkovi se setem za 4500,– a už se nemůžu dočkat!!! Stříhám metr. :lol: tak snad zůstanou u data dodání 15.3. a neeee až bůh ví kdy! :cert: Nánožník asi dokoupím později - září, říjen. Je tedy pravda, že ji nepotřebuji…ale těším se na ni, ačkoliv, třeba než dorazí do ČR, tak moje malá začne sedět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.3.12 20:21
Aishenka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, myslíte že tyto golfky jsou vhodné pro větší dítě? Malé je teď 8 měsíců, 8,5kg a 75cm :-) děkuji

ahoj, váhově i +- výškově jsme na to byly stejně, nebála bych se, po tom roce už tolik neporoste :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.3.12 20:24

Pochlubím se s mou taškou i tady na diskusi..tu mi ušila moje mamča :mrgreen: Odepnutá se dá vzít přes rameno, jinak se připne patentkama na madlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.3.12 20:42

Krásnááááá :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.3.12 20:42

Kdybyste některá chtěla, klidně ji ušije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.3.12 21:22

ahojte milovnice nuny, já též netpělivě čekám na malinovku z nuna4u.cz( myslím, že stejná majitelka jako má delfínka) a už mám doma tunint na nunu tak doufám, že to nebude moc, no když jo použiju na sporták a na nunu si nechám ušít v jiné barvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.3.12 21:40

Markdo, paní mi poslala odkaz na veselou jehličku a já si tam vybrala nádhernou látku, také jsem zvědavá, jak to bude ladit s malinovkou. ale na dotunění si budu muset pooočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
6.3.12 21:41
to je krásné. Odkud to máš? Já mám nunu licorici a tak tohle by do ní pro holčičku krásné!
markdo píše:
ahojte milovnice nuny, já též netpělivě čekám na malinovku z nuna4u.cz( myslím, že stejná majitelka jako má delfínka) a už mám doma tunint na nunu tak doufám, že to nebude moc, no když jo použiju na sporták a na nunu si nechám ušít v jiné barvě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.3.12 21:59
tinkal píše:
Markdo, paní mi poslala odkaz na veselou jehličku a já si tam vybrala nádhernou látku, také jsem zvědavá, jak to bude ladit s malinovkou. ale na dotunění si budu muset pooočkat.

no já nevěděla jakou látku si vybrat toho je tolik, mám ještě prouhatý set do sporátku a nehcám si ušít ještě nějaký fakt to má úžasné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.3.12 22:00
z mmb, paní se jmenuje Monika Neubert, email na ní je kocarkov@gmail.cz šije fakt úžasně, už u ní mám objednané další věcičky :-)
scai píše:
to je krásné. Odkud to máš? Já mám nunu licorici a tak tohle by do ní pro holčičku krásné!
markdo píše:
ahojte milovnice nuny, já též netpělivě čekám na malinovku z nuna4u.cz( myslím, že stejná majitelka jako má delfínka) a už mám doma tunint na nunu tak doufám, že to nebude moc, no když jo použiju na sporták a na nunu si nechám ušít v jiné barvě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.3.12 22:01
teda ne gmai. cz ale gmail.com :D
scai píše:
markdo píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí