Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101533
3.3.12 11:57

Andrejka__20 Já mám pouze 173cm, ale dělám dlouhé kroky, takže jsem zatím nepotkala kočár, do kterého bych nekopala… ale nepřijde mi, že by to s Nunou bylo horší, než se sporťákem (GT3). Ale s Nunou teď dost sto chodím tak, že ji řídím jednou rukou a jdu jakoby vedle ní, na dobrém povrchu mi to přijde naprosto nejpohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.12 12:14
Nunča píše:
Mě ten majitel delfinka napsal,že ty orig. fusaky jsou malý.Ptal se jak jsme starý,dcera má dva roky,tak to prý ji bude malé.Tak nevím.Ale já věřím x-lady! :roll:

No podívej, rozměry jsou takové co jsem psala. Ale taky se mi to zdá malé. Dcerku jsem do toho dávat nezkoušela, protože mám svůj se kterým jsem spokojená. Ale řekla bych, že ted jí bude akorát a to má 14měsíců. Ale až se probudí, můžu to zkusit a nafotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
3.3.12 12:53

X-lady jo to by jsi byla hodná,kdyby jsi svoji dcerku nafotila ;) Jako fusak nám bude malý na 100%,malá má 89cm,ale jako nánožník by nám mohl být dobře.

• Citovat
  • Upravit
luceka
3.3.12 13:00
Andrejka__20 píše:
Holky, co máte Nunu(omlouvám se jestli v diskuzi padlo - nečetla jsem) - chci kupovat 2012tku, úplně jsem se do ní zamilovala, ale chlap v prodejně mě zrazoval, že jsem na ni moc vysoká, že budu kopat do brzdy :roll: A to jsem si Nunu vybrala s tím, že je rukojeť vysouvací. V prodejně jsem se zkusila projet, ale přece jenom v těch uličkách toho moc najezdit nejde :lol: Měla jsem tenisky, ale plánuju i nosit podpatky. Mám teda sporťák Roan a když si vemu podpatky tak do brzdy kopu, proto se ptám. Kvůli tomu podpatky zatím nenosím. Měřím cca 178cm. Dík ;)

Mám Munu 2011 a měřím 182cm a jako s tím kopáním to není tak hrozné, čekala jsem že to bude horší. Vezla jsem i Chicco Multiway a tam to nebylo o nic lepší, možná i Nuna je na toto lepší takže neboj :lol:

• Citovat
  • Upravit
378
3.3.12 14:57
luceka píše:
Andrejka__20 píše:
Holky, co máte Nunu(omlouvám se jestli v diskuzi padlo - nečetla jsem) - chci kupovat 2012tku, úplně jsem se do ní zamilovala, ale chlap v prodejně mě zrazoval, že jsem na ni moc vysoká, že budu kopat do brzdy :roll: A to jsem si Nunu vybrala s tím, že je rukojeť vysouvací. V prodejně jsem se zkusila projet, ale přece jenom v těch uličkách toho moc najezdit nejde :lol: Měla jsem tenisky, ale plánuju i nosit podpatky. Mám teda sporťák Roan a když si vemu podpatky tak do brzdy kopu, proto se ptám. Kvůli tomu podpatky zatím nenosím. Měřím cca 178cm. Dík ;)
Mám Munu 2011 a měřím 182cm a jako s tím kopáním to není tak hrozné, čekala jsem že to bude horší. Vezla jsem i Chicco Multiway a tam to nebylo o nic lepší, možná i Nuna je na toto lepší takže neboj :lol:

Díík, jsi mě potěšila, ani nevíš jak :lol: V ten den jsem si byla zkoušet úžasnou soupravu co mi chce dát máti na narozky a byly mi ve všech obchodech i velikostech krátké nohavice :evil: a pak ten chlap s Nunou, do které jsem se hned zamilovala, mi řekne ať radši koupím kočár za 7litrů, že pro mou výšku Nuna není. No jak žirafa, fakt jako :roll: Ještě jednou dííík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.3.12 16:46

V ten den jsem si byla zkoušet úžasnou soupravu co mi chce dát máti na narozky a byly mi ve všech obchodech i velikostech krátké nohavice :evil:

mně přítel přivezl nádhernou teplákovku z Floridy a já pro změnu musím nohavice o 20cm zkrátit :evil: takže já budu mít určitě madlo od nuny nad hlavou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.12 17:27

Nechci prudit, ale já mám 160, když se dobře vyspím a Nuna je mi akorát :-) Konečně pro mě jednou není něco velké :mrgreen:

Jinak dávám fotky fusaku.. Původně jsem si myslela, že nám bude tak akorát a docela mě překvapil, je větší než vypadá.. Malá má asi 76cm, jen tak pro představu. Nahoře je fusak zhruba stejně jak opěrka a dole pod nožičkama měla 10-12cm ještě místo. Ale moc se fotit nechtěla, což je na fotkách vidět :-) Takže jsem nijak nic moc nearanžovala a nerovnala. Prostě jen pro představu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
3.3.12 18:10

X-lady malá je roztomilá,tak já si ho teda objednám.Moje malá je od tvé holčičky vetší o těch 10cm,takže myslím,že tam ještě vejdeme 8)

• Citovat
  • Upravit
168
3.3.12 18:48

Doufám, že vám ty moje informace k něčemu budou. Ještě jsem si teda říkala, že jako zimní fusak do mrazu bych to asi nebrala. Nijak extra teple nevypadá, ale třeba je že.. nevím. Ale na teď, jaro, podzim, si myslím že dobrý. Ale jak říkám, je to jen můj názor. Nemám vyzkoušené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
3.3.12 19:26

Hele, tak z tou vyskou :-( ja se dneska nad tim zamyslela mam 170cm a prave dnes jsem si rikala, ze by to madlo mohlo byt i malinko vys :roll:
Andrejko, ja si myslim, ze by to moc pohodlne nebylo :-( snad ti nepokazim naladu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.3.12 19:34

ahojky
ten fusak vypada bezvadne…ja dnes mela v Nune emitex jaro,leto podzim asuper, nakonc mam antracit-limetka…
ja mam 180 cm a brala bych kdyby to madlo slo dat jeste o kus vys, ale da se na ot zvyknout..
jinak kdyz tam je malej v tom fusaku ma to dost narvany kolem hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.12 19:34

No když už tady tak vyměřuju, tak jsem změřila i výšku madla a je to max 105cm.. je fakt, že jsem taky čekala, že to pujde výš. Ale mě to nevadí, takže to neřeším.. Ale manžel má asi tak 175 a jezdí se mu dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
3.3.12 19:38

Tak je fakt, ze pritel ma 185cm a nestezoval si, ale ja jsem zvykla ze sportaku, mam radeji rukojet vys :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.3.12 19:41

ja prave taky mam radsi kdyz je ot vys ale jak rikam jde o zvyk jak sportak mam vysoko tak pak mi to prijde ze zacatku jizdy divny ale pak to jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.12 19:46

všechno je asi o zvyku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie