Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
29.2.12 23:12
Nunča píše:
Tady někdo psal rozměry nuny a vypadá o pár cm delší.Mě se zdá,že se ta nuna hodně řídí co si maminky přejí,u jiných kočárků nejsou takové změny k lepšímu rok co rok.Určitě už od maminek vědí,že zádová opěrka je krátká,tak určo udělali delší :pankac: Nebo to bude zase až u 2013 :cert:

nedělej si iluze, zvětšení bude dík tomu polohování nožiček a ne pro dítě na opření či místo nad hlavou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
29.2.12 23:15

No uvidíme ;)

• Citovat
  • Upravit
Nunča
29.2.12 23:30

rybkabezvody ty máš ten orig.fusak na nunu?

• Citovat
  • Upravit
1950
29.2.12 23:36
Nunča píše:
rybkabezvody ty máš ten orig.fusak na nunu?

bohužel ne, ale na podzim jsem ho sháněla, ale za tu slinu jsem odmítla dát litr a po bazarech ji nikdo neprodával a ve finále jsem zjistila, že musím koupit nový zimní fusak, takže jsem od toho upustila, ale vypadá krásně a nepřijde mi že je tak malý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
29.2.12 23:44

Nepřijde?Myslíš,že mojí malé 89cm by byl dobrej,chtěla bych ho jen jako nánožník.A nemám tu možnost si ho vyzkoušet,je jen na objednání. :?

• Citovat
  • Upravit
447
1.3.12 08:11
mmiška píše:
Holky mate nektera objednany EMERALD ??
MiškaJá mám objednaný emerald a už se na něj mooooc těším! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.3.12 08:24
Nunča píše:
Nepřijde?Myslíš,že mojí malé 89cm by byl dobrej,chtěla bych ho jen jako nánožník.A nemám tu možnost si ho vyzkoušet,je jen na objednání. :?

Jestli chceš, fusak prodávám, je uplně nový. Můžu ti ho nějak změřit jestli chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.3.12 09:23
Nunča píše:
Nepřijde?Myslíš,že mojí malé 89cm by byl dobrej,chtěla bych ho jen jako nánožník.A nemám tu možnost si ho vyzkoušet,je jen na objednání. :?

a odkud jsi, třeba se tady najde někdo kdo ho má :?: já jsem ho zkoušela když malá měla cca 85 cm a místo pod nožičkama měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
1.3.12 12:27

x-lady já si,ale chci kupovat nunu malinovou a ten fusak určo ještě nemáš ten malinový 8) nebo se pletu?!Ale můžes mi ho zmeřit,ale hlavně délku toho nánožníku.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2249
2.3.12 14:29

Ahoj holky! Prosím, můžete mi poradit? Líbí se mi kočárek Nuna Pepp (Asi bude podobný jako Buggy), jenom nevím, jestli se s ním dá jezdit i někde mimo rovný asfalt. Máme tady dost rozbité chodníky a kostkovici. občas bych s ním ráda vyjela i na lesní asfaltku. Výrobce píše, že je odpružený, ale v racenzích jsem se dozvěděla, že to naopak dost rachtá. Já mám staré Bee a to zvládne i terén, jenom bych už potřebovala něco novějšího a Bee je moc drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
2.3.12 20:20

Ahoj holky,prosím Vás mohli by jste mi změřit samostatnej nánožník orig.do nuny,bez toho vršku,jen nánožník, :kytka: děkuji.

• Citovat
  • Upravit
5277
2.3.12 22:49
alviola píše:
Ahoj holky! Prosím, můžete mi poradit? Líbí se mi kočárek Nuna Pepp (Asi bude podobný jako Buggy), jenom nevím, jestli se s ním dá jezdit i někde mimo rovný asfalt. Máme tady dost rozbité chodníky a kostkovici. občas bych s ním ráda vyjela i na lesní asfaltku. Výrobce píše, že je odpružený, ale v racenzích jsem se dozvěděla, že to naopak dost rachtá. Já mám staré Bee a to zvládne i terén, jenom bych už potřebovala něco novějšího a Bee je moc drahý.

Já mám nunu 2011 a jezdím s ním normálně po vesnické asfaltce ( takže nic moc cesty )…a dobrý :nevim:

Jen nevím, proč v těch recenzích pořád někdo zmiňuje ty rachtací kolečka…myslím si, že pokud není kolečko u golfek pořádné, gumové či nafukovací, tak rachtají všechny golfáče :think: Jen u jiných o tom nikdo nepíše, jen u nuny se o tom diskutuje. Vám, co máte nunu to příjde, že rachtají víc, jak jiné golfky??

Příspěvek upraven 02.03.12 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
2.3.12 22:50
Libza píše:
alviola píše:
Ahoj holky! Prosím, můžete mi poradit? Líbí se mi kočárek Nuna Pepp (Asi bude podobný jako Buggy), jenom nevím, jestli se s ním dá jezdit i někde mimo rovný asfalt. Máme tady dost rozbité chodníky a kostkovici. občas bych s ním ráda vyjela i na lesní asfaltku. Výrobce píše, že je odpružený, ale v racenzích jsem se dozvěděla, že to naopak dost rachtá. Já mám staré Bee a to zvládne i terén, jenom bych už potřebovala něco novějšího a Bee je moc drahý.

Já mám nunu 2011 a jezdím s ním normálně po vesnické asfaltce ( takže nic moc cesty )…a dobrý :nevim:

Jen nevím, proč v těch recenzích pořád někdo zmiňuje ty rachtací kolečka…myslím si, že pokud není kolečko u golfek pořádné, gumové či nafukovací, tak rachtají všechny golfáče :think: Jen u jiných o tom nikdo nepíše, jen u nuny se o tom diskutuje. Vám, co máte nunu to příjde, že rachtají víc, jak jiné golfky??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
2.3.12 23:10

Třeba tyhle: http://www.detskydum.cz/…isto-106902/ Pořád je tady někdo vychvaluje…to mi neříkejte, že kolečka u tohoto kočárku na chodníku rachtají míň, než u nuny..myslím, že jsou slyšet úplně stejně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.12 08:32

Já jsem se toho rachtání taky docela bála, jako jediného. Ztěžoval si na to docela každý, kde jsem co četla. Já teda souhlasím s Libzou, jako žádná hrůza mi to nepřipadá. Spíš bych řekla, že ta konstrukce opravdu hezky všechny nárazy zmírňuje a prcet se v kočárku nijak netřepe a nenaskakuje. Kolečka slyšet jsou, ale nic tragického. Britax, co jsem měla předtím, byl stejný. Takže za mě naprostá spokojenost s celým kočárkem. Dokonce mi v něm malá včera usnula, takže jsem studovala ono taky zmiňované převracení kočárku.. A musela bych se o něj hodně opřít, aby se převrátil, nijak lehce se sám nepřevrhne. Takže za mě je na jedničku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí