Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nunča píše:
Tady někdo psal rozměry nuny a vypadá o pár cm delší.Mě se zdá,že se ta nuna hodně řídí co si maminky přejí,u jiných kočárků nejsou takové změny k lepšímu rok co rok.Určitě už od maminek vědí,že zádová opěrka je krátká,tak určo udělali delšíNebo to bude zase až u 2013
nedělej si iluze, zvětšení bude dík tomu polohování nožiček a ne pro dítě na opření či místo nad hlavou ![]()
Nunča píše:
rybkabezvody ty máš ten orig.fusak na nunu?
bohužel ne, ale na podzim jsem ho sháněla, ale za tu slinu jsem odmítla dát litr a po bazarech ji nikdo neprodával a ve finále jsem zjistila, že musím koupit nový zimní fusak, takže jsem od toho upustila, ale vypadá krásně a nepřijde mi že je tak malý ![]()
Nepřijde?Myslíš,že mojí malé 89cm by byl dobrej,chtěla bych ho jen jako nánožník.A nemám tu možnost si ho vyzkoušet,je jen na objednání. ![]()
mmiška píše:MiškaJá mám objednaný emerald a už se na něj mooooc těším!
Holky mate nektera objednany EMERALD ??
Nunča píše:
Nepřijde?Myslíš,že mojí malé 89cm by byl dobrej,chtěla bych ho jen jako nánožník.A nemám tu možnost si ho vyzkoušet,je jen na objednání.
Jestli chceš, fusak prodávám, je uplně nový. Můžu ti ho nějak změřit jestli chceš
Nunča píše:
Nepřijde?Myslíš,že mojí malé 89cm by byl dobrej,chtěla bych ho jen jako nánožník.A nemám tu možnost si ho vyzkoušet,je jen na objednání.
a odkud jsi, třeba se tady najde někdo kdo ho má
já jsem ho zkoušela když malá měla cca 85 cm a místo pod nožičkama měla
x-lady já si,ale chci kupovat nunu malinovou a ten fusak určo ještě nemáš ten malinový
nebo se pletu?!Ale můžes mi ho zmeřit,ale hlavně délku toho nánožníku.Děkuji
Ahoj holky! Prosím, můžete mi poradit? Líbí se mi kočárek Nuna Pepp (Asi bude podobný jako Buggy), jenom nevím, jestli se s ním dá jezdit i někde mimo rovný asfalt. Máme tady dost rozbité chodníky a kostkovici. občas bych s ním ráda vyjela i na lesní asfaltku. Výrobce píše, že je odpružený, ale v racenzích jsem se dozvěděla, že to naopak dost rachtá. Já mám staré Bee a to zvládne i terén, jenom bych už potřebovala něco novějšího a Bee je moc drahý.
Ahoj holky,prosím Vás mohli by jste mi změřit samostatnej nánožník orig.do nuny,bez toho vršku,jen nánožník,
děkuji.
alviola píše:
Ahoj holky! Prosím, můžete mi poradit? Líbí se mi kočárek Nuna Pepp (Asi bude podobný jako Buggy), jenom nevím, jestli se s ním dá jezdit i někde mimo rovný asfalt. Máme tady dost rozbité chodníky a kostkovici. občas bych s ním ráda vyjela i na lesní asfaltku. Výrobce píše, že je odpružený, ale v racenzích jsem se dozvěděla, že to naopak dost rachtá. Já mám staré Bee a to zvládne i terén, jenom bych už potřebovala něco novějšího a Bee je moc drahý.
Já mám nunu 2011 a jezdím s ním normálně po vesnické asfaltce ( takže nic moc cesty )…a dobrý ![]()
Jen nevím, proč v těch recenzích pořád někdo zmiňuje ty rachtací kolečka…myslím si, že pokud není kolečko u golfek pořádné, gumové či nafukovací, tak rachtají všechny golfáče
Jen u jiných o tom nikdo nepíše, jen u nuny se o tom diskutuje. Vám, co máte nunu to příjde, že rachtají víc, jak jiné golfky??
Příspěvek upraven 02.03.12 v 22:50
Libza píše:alviola píše:
Ahoj holky! Prosím, můžete mi poradit? Líbí se mi kočárek Nuna Pepp (Asi bude podobný jako Buggy), jenom nevím, jestli se s ním dá jezdit i někde mimo rovný asfalt. Máme tady dost rozbité chodníky a kostkovici. občas bych s ním ráda vyjela i na lesní asfaltku. Výrobce píše, že je odpružený, ale v racenzích jsem se dozvěděla, že to naopak dost rachtá. Já mám staré Bee a to zvládne i terén, jenom bych už potřebovala něco novějšího a Bee je moc drahý.Já mám nunu 2011 a jezdím s ním normálně po vesnické asfaltce ( takže nic moc cesty )…a dobrý
Jen nevím, proč v těch recenzích pořád někdo zmiňuje ty rachtací kolečka…myslím si, že pokud není kolečko u golfek pořádné, gumové či nafukovací, tak rachtají všechny golfáčeJen u jiných o tom nikdo nepíše, jen u nuny se o tom diskutuje. Vám, co máte nunu to příjde, že rachtají víc, jak jiné golfky??
Třeba tyhle: http://www.detskydum.cz/…isto-106902/ Pořád je tady někdo vychvaluje…to mi neříkejte, že kolečka u tohoto kočárku na chodníku rachtají míň, než u nuny..myslím, že jsou slyšet úplně stejně. ![]()
Já jsem se toho rachtání taky docela bála, jako jediného. Ztěžoval si na to docela každý, kde jsem co četla. Já teda souhlasím s Libzou, jako žádná hrůza mi to nepřipadá. Spíš bych řekla, že ta konstrukce opravdu hezky všechny nárazy zmírňuje a prcet se v kočárku nijak netřepe a nenaskakuje. Kolečka slyšet jsou, ale nic tragického. Britax, co jsem měla předtím, byl stejný. Takže za mě naprostá spokojenost s celým kočárkem. Dokonce mi v něm malá včera usnula, takže jsem studovala ono taky zmiňované převracení kočárku.. A musela bych se o něj hodně opřít, aby se převrátil, nijak lehce se sám nepřevrhne. Takže za mě je na jedničku ![]()