Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No já osobně,kdybych ho neměla doma, tak o něm neuvažuju, přijde mi zbytečný.. Buď zimní fusak nebo deka.. Ale když už ho mám..
Ještě by mě zajímalo,jestli se na tom veletrhu v Brně dá něco koupit nebo ty věci tam nejsou naprodej?!Že bych se tam zajela podívat.
Nánožník je dobrá věc,já to u sporťáku používala pořád.Když prší tak jen tak nepromokne spíše vůbec a deka ta promokne hned a hlavně to v kočárku pěkně drží,deka klouže dolů. ![]()
Tak mi volali z e-shopu, že Nuny dorazí nejdříve 20.3. do ČR a rozvoz bude až ke konci měsíce
A to ještě před tím datem použili slovíčko snad.....
![]()
lilida píše:Tak mi volali z e-shopu, že Nuny dorazí nejdříve 20.3. do ČR a rozvoz bude až ke konci měsíce
![]()
![]()
![]()
![]()
No koukám, že je dobře,že mám tp až koncem června! :-/
Tak teď jsem ještě radši, že jsem vzala 2011, to by se člověk nedočkal! Zvlášť ne takovej nedočkavec jako jsem já! Ale mrzí mě to za vás holky..
lilida píše:Tak mi volali z e-shopu, že Nuny dorazí nejdříve 20.3. do ČR a rozvoz bude až ke konci měsíce
![]()
![]()
![]()
![]()
týjo no taky jsem ráda že jsem sehnala nakonec tu 2011, buďte trpělivé, holky, bude o stát za to ![]()
Snad vás nebudou napínat jako nás loni. Těšila jsem se na ní od března a došla mi až prvního července! Fakt to byla zkouška nervů, zda to nezrušit ![]()
Krabík píše:
Snad vás nebudou napínat jako nás loni. Těšila jsem se na ní od března a došla mi až prvního července! Fakt to byla zkouška nervů, zda to nezrušit
Loni měli v těch e-shopech zpožděné dodávky té černé a žluté Nuny, ostatní barvy se daly sehnat bez problémů třeba na tom Delfinkovi.
Krabík píše:
No já měla právě objednanou tu žlutou
No, já jsem si kupovala v březnu 2011 tu Sand v Delfinkovi a dovezli mi jí snad druhý den ![]()
No na Delfínku píšou pořád dodání toho 15.3.2012, tak doufám, že to nezmění, já ji potřebuju na duben a to jsem si říkala, že to bude v pohodě
to je fakt o nervy ![]()