Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
3.3.12 21:05

No já osobně,kdybych ho neměla doma, tak o něm neuvažuju, přijde mi zbytečný.. Buď zimní fusak nebo deka.. Ale když už ho mám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
3.3.12 21:06

Ještě by mě zajímalo,jestli se na tom veletrhu v Brně dá něco koupit nebo ty věci tam nejsou naprodej?!Že bych se tam zajela podívat.

• Citovat
  • Upravit
Nunča
3.3.12 21:08

Nánožník je dobrá věc,já to u sporťáku používala pořád.Když prší tak jen tak nepromokne spíše vůbec a deka ta promokne hned a hlavně to v kočárku pěkně drží,deka klouže dolů. 8)

• Citovat
  • Upravit
351
5.3.12 10:01

:roll: Tak mi volali z e-shopu, že Nuny dorazí nejdříve 20.3. do ČR a rozvoz bude až ke konci měsíce :zed: :zed: :zed: A to ještě před tím datem použili slovíčko snad..... :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
5.3.12 10:46
lilida píše: :roll: Tak mi volali z e-shopu, že Nuny dorazí nejdříve 20.3. do ČR a rozvoz bude až ke konci měsíce :zed: :zed: :zed: A to ještě před tím datem použili slovíčko snad..... :cert: :cert: :cert:

No koukám, že je dobře,že mám tp až koncem června! :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.3.12 12:24

Tak teď jsem ještě radši, že jsem vzala 2011, to by se člověk nedočkal! Zvlášť ne takovej nedočkavec jako jsem já! Ale mrzí mě to za vás holky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunča
5.3.12 13:14

Lilida a od kuď je máš objednaný ty?

• Citovat
  • Upravit
luceka
5.3.12 13:37
lilida píše: :roll: Tak mi volali z e-shopu, že Nuny dorazí nejdříve 20.3. do ČR a rozvoz bude až ke konci měsíce :zed: :zed: :zed: A to ještě před tím datem použili slovíčko snad..... :cert: :cert: :cert:

týjo no taky jsem ráda že jsem sehnala nakonec tu 2011, buďte trpělivé, holky, bude o stát za to :)

• Citovat
  • Upravit
14
5.3.12 16:28

Snad vás nebudou napínat jako nás loni. Těšila jsem se na ní od března a došla mi až prvního července! Fakt to byla zkouška nervů, zda to nezrušit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
5.3.12 16:52
Krabík píše:
Snad vás nebudou napínat jako nás loni. Těšila jsem se na ní od března a došla mi až prvního července! Fakt to byla zkouška nervů, zda to nezrušit :D

Loni měli v těch e-shopech zpožděné dodávky té černé a žluté Nuny, ostatní barvy se daly sehnat bez problémů třeba na tom Delfinkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.3.12 16:55

No já měla právě objednanou tu žlutou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
5.3.12 17:00
Krabík píše:
No já měla právě objednanou tu žlutou :)

No, já jsem si kupovala v březnu 2011 tu Sand v Delfinkovi a dovezli mi jí snad druhý den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.3.12 17:18

No na Delfínku píšou pořád dodání toho 15.3.2012, tak doufám, že to nezmění, já ji potřebuju na duben a to jsem si říkala, že to bude v pohodě :zed: to je fakt o nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
5.3.12 17:44

Oficiální dealer nuna4u.cz má taky stále ještě 15.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
5.3.12 19:16

holky existuje kocarek pro panenky podobny nune?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí