Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2640
6.3.12 22:54

já mám taky gmail a když to někomu diktuju, často se spletu a říkám com :-)

a není někde na nějakých stránkách, kde se dá vidět co šije, za kolik, apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.3.12 23:18

ju krasna taska od mamci a i krasny setik..ja porad premyslim jeslti koupit podlozku s dekou nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.3.12 07:49
rybkabezvody píše:
Aishenka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, myslíte že tyto golfky jsou vhodné pro větší dítě? Malé je teď 8 měsíců, 8,5kg a 75cm :-) děkuji
ahoj, váhově i +- výškově jsme na to byly stejně, nebála bych se, po tom roce už tolik neporoste :mavam:

Děkuji :-) tak zřejmě jdu objednat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.3.12 09:20
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… ale ona ušije fakt cokoliv :-) já za dvě podložky, tašku a madlo dala 1000
scai píše:
já mám taky gmail a když to někomu diktuju, často se spletu a říkám com :-)a není někde na nějakých stránkách, kde se dá vidět co šije, za kolik, apod?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
7.3.12 10:59

Tak jsem právě prodala CC a objednala Nuna scarlet, tak jsem na to zvědavá snad nebudu zklamaná ohledně koleček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.3.12 22:50

tak jsem si objednala madlo jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.3.12 07:14

Já jsem nad madlem taky uvažovala, ale musím říct, že nám zatím vůbec nechybí. MAlá krásně sedí,nikam se nenaklání..Uvidím časem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.3.12 08:37
x-lady píše:
Já jsem nad madlem taky uvažovala, ale musím říct, že nám zatím vůbec nechybí. MAlá krásně sedí,nikam se nenaklání..Uvidím časem..

Nám taky madlo nechybí a Nunu máme už rok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
8.3.12 09:26

jj taky mi nechybelo ale zas sm ted videla kamosku s golfkama s madlem a bylo suepr ze tam malyho mohla posadit jen tak aniz by vypadl an rychlovku…
tak uvidime
uz sjem si objednala i podlozku nakonec tam bude vysity jmeno malyho ale pani ze prej na nunu nesili jeste tak jsem ji to musela premerit tak doufam ze to tam bude sedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.12 11:17

ahojky mám takový dotaz taky jsem si zamilovala tento kočárek ale chtěla bych už teda ten nový 2012 ale nejprve bych chtěla vidět ten kočárek naživo nebo i ten předchozí typ mužete mi nějak poradit jsem z moravskoslezského kraje tak ostrava a opava by byla dobrá bud nějaký obchod nebo nějaká maminka co ho má jen chci kouknout at nekupuji zajíce v pytli moc děkuji
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.3.12 13:24

Ahoj holky co řešíte madlo na Nunu. Mám ho (od paní z MMB), dokoncem jsem si najednu stranu našila přesku, kterou jen vycvaknu, odklopím a syn je venku hned… A za mě super, ani mu nedávám kšíry, hezky se drží madla. Má 19 měsíců a jsem ráda, že jsem si ho nechala ušít ;). Je z něj nadšený i manžel, z těch kšír byl na mrtvici, tohle jen odklopí a je to :palec: . Když budete chít fotky, písněte. Sic máme foťák v opravě, ale ten náš starý by snad ještě pár fotek zvládul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
8.3.12 13:26

jusinka Fotečky rozhodně ano :-) hlavně detaily upevnění na jedné i druhé straně, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.3.12 13:31

OK, zkusím zprovoznit foťák a nejpozději zítra fotečky vložím.
Na jedné straně mám klasické uchycení na suchý zip (tam ho mám na pevno, jde s ním i skládat) a na druhé straně mám našitý jeden konec této spony http://www.tkaczik.cz/…ona-2cm.html, který zacvákávám do druhého konce a ten mám přidelaný na suchý zip ke konstrukci. Podle manžela super vychytávka a je pravda, že nadšená jsem i já :mrgreen:

Teď mám zatím poslední fotku z doby, kdy byl ještě foťák v pohodě tuto, ale tam není vidět to uchycení..

Příspěvek upraven 08.03.12 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
8.3.12 13:34

Díky moc, mě by právě zajímalo i to klasické uchycení, to madlo z MMB mi přijde krátké, malý si na madlo rád dává nohy, tak bych si ráda stvořila delší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.3.12 13:36

Na té fotce co jsem vložila, je ještě uchycení než jsem ho přešila, tedy jen díky suchému zipu..

Ale paní,co mi ho šila byla moc ochotná a ptala se mě, jak moc chci dlouhé, tak by to určitě šlo. Je něčím vypodložené, je takové pevnější, ale nohy na něj dávat určitě nepůjdou, takové to pevné madlo co mají ostatní kočárky to rozhodně není ;) ..

Ještě mám na něj ušité i jiné doplňky - nánožník a takový ten organizér, vyfotím vše :-). A úžasně na něj sedí taška z DM, stojí kolem 160 Kč a má taková potuka, co se dají přidelat z konstrukce, zhruba v polovině zad. Je to skvělý výmysl na nakupování. Pak jen odepnu a s taškou beru domů :palec:

Příspěvek upraven 08.03.12 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4